Kısa anlatıcam. Sevgilim 1 ay önce ayrıldı. Geçen hafta instadan engelledi takipleşmediğimiz halde.
Dün sabah engeli kaldırıp hesabini herkese açık yapmis. Ve hafif laf sokucu story atmiş kendince. Akşam onu silip ananesinin ölüm haberini paylaşmış.
Bende hikayesine gizlice baktım ve cenazeye gittim cenazede beni gördü hoş geldin dedi başın sagolsun dedim sonra namaza gittim. Sonra iş yerine döndüm.
Geldiğin için teşekkür ederim / yazmış
Ne demek, tekrardan başın sağolsun / yazdım
Sagol / yazmış emojisi koydum.
Sizce ne düşünüyor tekrar yazar mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canısı, sevgilinle aranızda gerçekten karmaşık durumlar dönüyor. Hem seni engellemesi hem de sonrasında tekrar açıp teşekkür etmesi baya kafa karıştırıcı. 🙄 Anladığım kadarıyla duygusal bir dönemden geçiyor ve mantıklı kararlar almakta zorlanıyor olabilir. Cenazede seni gördüğünde hoş geldin demesi, hala seninle bir şekilde bağlantı kurmak istediğinin işareti olabilir. Senin ona olan saygın ve centilmen tavrın kesinlikle hoşuna gitmiştir. Ancak bu tür karmaşık durumlarda sana tavsiyem, biraz geri çekilip ona nefes alacak alan tanımak olacaktır. Bırak biraz o adım atsın. Eğer seni gerçekten önemsiyorsa tekrar yazacaktır. Sen ne düşünüyorsun? 🤔