- Merhaba, Elhamdülillah iyiyim, umarım sende iyisindir. Helal olsun. Sende Helal et
-Elhamdülillah bende iyiyim. Helal olsun ( Ben)
Çok üstüne gittim tartıştık beni istemediğini söyledi. Bende olanlar için özür dileyip helallik istedim.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer - Merhaba, Elhamdülillah iyiyim, umarım sende iyisindir. Helal olsun. Sende Helal et
-Elhamdülillah bende iyiyim. Helal olsun ( Ben)
Çok üstüne gittim tartıştık beni istemediğini söyledi. Bende olanlar için özür dileyip helallik istedim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Helalleşmişsiniz işte
"herkes yoluna gitsin" diyeydin 😁
Sonrası olur mu yani merak ediyorum. Çünkü kötü bi tartışma yaşamıştık o yüzden helallik istedim haksızdım da biraz. Son söz mü yani helal olsun?
Helalleşmek son söz değil.
Birbirinize elveda demiş olsaydınız son olurdu.
Devamının olması senin elinde git gönlümü al özür falan dile ama aşırıya kaçma ok.
Ama benim yüzümden oldu zaten hersey yazamam daha. Son söz olmadığına sevindim yazar inşallah 🙏
İlişkiniz ne boyuttaydı,
neler yaşadınız,
aranızda kötü olabilecek neler geçti anlat bana yardım ederim
Evlilik karari almıştik. Baskıcı bi ailem var akşamları dışarı çıkmadım o da akşamları görüşmek istedi uyuşamadiķ. Sonra baktım konuşuyoruz ama görüşmüyoruz. Neden görüşmüyoruz dedim ben senden hiç etkilenmedim dedi ve herseyi yalandı. Beni istiyor biliyorum ama sanırım benden ailem yüzünden vazgeçti
Hım bak bu olabilir vazgeçmesinin sebebi kesinlikle bu baskıcı aile karşı cinsi soğutabilir
Ama vazgeçmemelisin sabret sessiz kalmalısın o seni merak edip yazana kadar
Bu arada nasibin için teleşlanma
çünkü yüce Allah senin nasibini senden başkasına vermez.
Şimdiden hayırlısı olsun hakkında
O kadar şey konuşup gezip tozup senden etkilenmedim de denmez ki ama ya. O lafın üzerine de bisey denmez şaşırdım
Sana bu sözü söylecek kadar ne yaşadı ki acaba 🤔
Aranızda başka kötü bir olay geçmedi dimi
Senle buluşmak isterken sen onunla buluşmaya çıkamadın mı evden aile baskısı yüzünden
Ya aslında biraz da onda suç var çünkü arkadaşım tanıştırdı bizi beni hep arkadaşıma sormuş. Bana sormuş olsaydı çıkardım sonuçta evlilik kararı almışım bu adamla. Beni sorduğunu konuştuğunu istediğini biliyorum diye mesaj attım iste gel görüşelim dedim ama cevapsız bırakmıştı mesajı
Aramızda başka kötü bi olay geçmedi
O halde senden çekiniyor duygularını gizlemeye ve bu sebeple senden gizlenmeye çalışıyor gibi geldi bana ya da acaba kendini sana karşı suçlu falan mı hissediyor
Mümin kardeşlerin ilişkileri böyle mi oluyordu :)))
Hocamısınız
Hayır ikimizde muhafazakarız
Iyyy
Helal olsun
Türkçe konuşmaya ne dersiniz?
Çok şükür kapanış
Yazmaz geçmiş olsun
Sanırım benden mesaj bekledi ama o bende artık olmaz diye numarasını sildim bi an ben silince o da durumunu silmiş. Ekleyince gördüm.
Yaş kaç ki senin
30
Güzel buluyor musun kendini