Beni çok sevdiğini söyleyen adamdan o.. gibi bu saatte dışarıdan geliyorsun diyen kişiye dönüştü. Bu evliliğe katlanılır mı?

2 yıllık evliyim. Kendim de ayakları üstünde duran, hayatındaki zorluklara rağmen ayakta durabilen bir kadınım, hekimim ama çok güçlü olmama rağmen eşime çocuk yönümü ortaya çıkarmıştım. Ben de yoğun bir işte çalışıyorum ama eşim cerrah ve hayatı böyle geçecek. Bana günde birkaç saat bile ayırmayan adam 7/24 ondan ilgi beklememle suçluyor. Beklentim de sevilmek ve vakit geçirmek ama en son bana bağımsız yaşayamayan ilgi bağımlısının tekisin dedi. Oysa onun yüzünden arkadaşlarımdan uzaklaştım, her buluştuğumda laf ederdi. Yalnız başıma seyahate çıksam izin vermez, verse de trip atar ama deli olan ben oldum. O benden hiçbir şey beklemiyormuş. Evlilikte hiçbir beklenti olmamalıymış. Ben ona her gün işin nasıl geçti, iyi misin diye sorarım ama beni anlayışsızlıkla halden anlamamakla suçladı, O söylemeden halini anlamalıymışım. Canımdan bezdim. Ne öper, sarılır, ne güzel bir muhabbeti var. Geçende konuşsana bir şeyden dedi, kendi muhabbet bile açamaz ama sorsanız kötü olan benim. Ondan önce ailemdeki ve bendeki sağlık sıkıntılarına rağmen enerjik bir kızdım, sosyaldim. Kendisi pasif asosyal bir karakter, beni gerçekten sevdi sanmış onu çok değerli bir yere koymuştum ama koymamalıymışım.5 gündür de konuşmuyorduk. Nöbetçi sandığım günde de yine evde durup ağlamamak için üniversiteden bir kız arkadaşımla buluştuk yemek yedik,9 da eve geldim. Hiç konuşmadığımız halde haberi olmalıymış, bu saatte kocasından habersiz dışarıda gezen o.. dur dedi. Defol git başımdan elimden bir kaza çıkmadan dedi hop ben yine suçlu konumuna düştüm. Ergen gibi whatsapptan instadan profil sildi.

Beni çok sevdiğini söyleyen adamdan o.. gibi bu saatte dışarıdan geliyorsun diyen kişiye dönüştü. Bu evliliğe katlanılır mı?