İlişkim nereye gidiyor erkekler neden böyle?

Arkadaşlar bir senedir ciddi ilişkim var. sürekli tartışmalar yaşansa da çok güzel günlerimizde anlaştığımız zamanlarımızda oluyor fakat erkek arkadaşım çok fazla kafada kurduğunu düşünüyorum beni sürekli herkesten sıkıyor ama gerçekten ileri boyutta kardeşim gibi gördüğüm kuzenlerimden bile kıskanıyor ve ona defalarca böyle bir şeyin yaşanmayacağını onu çok sevdiğimi söylesem de sürekli benim başka ortamlara gitmemden benim yanıma erkek gelmesinden aşırı korkuyor ama ileri boyut ben bunu hastalık olarak yorumluyorum. Çünkü ben defalarca bu konular yüzünden ortada yoktan sebepleri var ettiği için tartışma yarattığını söylüyorum ama kendisi anlamıyor sürekli bu konulardan dolayı sürekli bir tartışma halindeyiz ve yaptığım hiçbir şey yok yemin ederim ki yok, sürekli benim geçmişte hayatıma giren erkekleri yüzüme vuruyo atıyorum en ufak bir tartışmada zaten sen o çocuğa böyle yapmıştın bana böyle yapıyorsun onu unutamamıştın beni hemen unutuyorsun ortada olmayan şeyleri kafasında kurup söylüyor ve kendini kıyaslıyor. Bir yere bir iş görüşmesine tek gitmemden ya da herhangi bir yere dışarıya tek çıkmamı sorun ediyor arkadaşlar sevdiğim için katlanamam ama artık artık katlanamıyorum sizce haksız mıyım çünkü ortada hiçbir şey yokken sürekli böyle saçma sapan konulardan dolayı tartışma yaratılıyor. Çevremin bana söylediği tek şey daha iyilerini hak ediyorsun çok güzel bir kızsın seni hak etmiyor sana çok hayat zindan ediyor gibi söylemler olmasa rağmen sevdiğim için katlandım dayandım ama artık sanki benim de psikolojimi bozduğunu hissediyorum çünkü kendisi gerçekten psikolojisi bozuk olarakyor yorumluyorum. Bu durumda nasıl bi karar alabilirim

İlişkim nereye gidiyor erkekler neden böyle?