Neden erkekleri kaçırıyorum?

26 yaşında fiziken çok güzel biriyim ki bu benim görüşüm değil çevremdeki erkeklerden oluşan tepkiler böyle büyük basen li hafif balık etli 160 esmer birşeyim ben o kadar kendimi beğenmem ama her gören bayılır ama mutsuzum temiz olarak aşk evliliği istedim hep ciddi baktım konuştuklarım kişilere ama ciddilik bulamadım hepsinin amacı yatağa atmak olur mu ya artık kafayı yiyecektim son 1 buçuk yıldır tüm sevgililerimle birşeyler yaşadım hep aynı ben pek tecrübeli değilim utangaç biriyim baya kimseyi mutlu etmedim öyle cinsel yönden hepsi çekti gitti en sonunda bir avukat ile tanıştım öyle ahım şahım konuşmamız yoktu aklımıza gelince yazışıyorduk falan 1 kere buluştuk 2 hafta yazmadı sonra eve davet etti beni Bende dedim niyet kötü değildir belki olsaydı zaten hemen abanırdı kalktım gittim yemek yaptık yemek yedik sonra film seyrettik ama öyle bir konuşmamız yine yok ya böyle çıkıp gitmemek için zor tutuyorum kendimi sonra sonra filmin sonunda baktım saçlarımla uğraşıyor sonra hopp dudağıma yapıştı bende karşılık verdim yine utanıyorum herneyse pek birşey yaşamadan baktım kalktı gitti duş almaya mal gibi kaldım insan bi nezaket gösterir sonra geldi oturdu çay içelim dedi. Gidiyorum dedim sonra kalktı benle dışarı bende dedim beni yanlız bırakmıyor sonra mal arkadaşlarıyla buluşmak için çıkmış şimdi bu kesin bana yazar yine acaba konuşsam mı çünkü çoooook hoşlanıyorum
Neden erkekleri kaçırıyorum?