Kaçarak evlilik fikri?

kızlar şimdi benim bi sevgilim var iki senelik sevgilim vardı ama taa çocukluk aşkım yedi yaşındayken tanıştık ama aklımız biraz daha erince sevgili olduk ailem istemedi ayrılmak zorunda kaldık onunda ailesi istemiyo şu an iki taraf kesinlikle karşı ve beni başkasıyla nişanlamak istiyolar iki aydır başka biriyle görüştürüyolar ama o kişiyi sevemiyorum çünki eski sevgilimi unutamadım aileler yüzünden ayrıldığımız için oda aynı şekilde ailemin istediği çocuktan ayrılmak istiyorum bunu söyledim ama telefonumu elimden aldılar nişan erken yapılıcak diye tehtid ettiler tamam istiyorum dedim telefonumu aldım bi şekilde sevdiğim kişi çocuğa istemediğini söyle ayrılın bişey demesin babanlara diyo ama çocuk hayatta öyle biri değil yazmadığım aramadığımı zaman bile hemen ya benim anneme ya da kendi annesine anlatıyo çocuktan ayrılamıyorum ailem yüzünden sevdiğim kişininde ailesi karşı olduğu için bişey yapamıyoruz kaçmak istiyorum ama sevdiğim çocuktan ayrıl ailemle konuşayım o zaman kaçarız gerekirse diyo onunda benimde elimiz kolumuz bağlı ne yapıcam bilmiyorum lütfen akıl verin yardım edin kaçmayı düşünüyorum
Güncellemeler
1 yıl
değer çünkü hiçbir zaman ben git desemde gitmedi herşeye göz yumdu babamdan dayak yedi kendi babasından dayak yedi arkamda durduğu için ama hâlâ yanımda o yüzden güveniyorum ona
Kaçarak evlilik fikri?