Merhabaaaa! Ülkemizde ailesiyle yaşayan çoğu kişinin ailesi ile problemleri var. E haliyle kaçış yolunu evlilikte arıyolar. Sizce evlilik bir kaçış yolu mu?
Bu çok önemli bir soru. Daha önceleri de duyduğumuz birçok problemli evliliğin sebebidir bu durum.
Evlilik asla ama asla bir kaçış olmamalıdır.
Bu hatayı yapmayın lütfen. Tabii ki bu hayata sebebiyet veren durumlar ayrıca incelenmelidir. Problemli ailelerde bu durum daha fazla görülür.
Bu yüzden kızlarınıza sevgi ve ilgiyi mutlaka sonuna kadar gösterin. Evde annesinden özellikle de babasından sevgi, şefkat görmeyen ve ya evdeki problemlerden kaçma yolu olarak evliliği görebiliyorlar.
Sevgi eksikliği onları dışarıya itebiliyor. Bu sebeple sevgili aileler lütfen dikkatli olun. Kızlarınızı sevin, ilgilenin dışarıya itmeyin ki yanlış bir evlilik yapmasınlar.
Sevgili kızlar sakin evden kaçış yolu olarak evliliği görmeyin, işte o zaman kesin hata yapar hayatınız boyunca mutsuz olursunuz. Buna sakın ama sakın izin vermeyin. Hiç kimse sizi anne babanız kadar düşünemez.
o dediğin kızlar için geçerli olabilir ama erkeklerin kaçmak gibi bir şansı yoktur. Her zaman her şeyi erkekten beklerler. En büyük sıkıntıları onlar çeker. Taşın altına elini daima erkek koyar.
@adacan88 O zaman bir yuva kurulmaya kalkıldığında niye her şeyi erkekten bekliyorlar? Evi var mı arabası var mı sigortası var mı işi var mı köşede birikmişi var mıbağı var mı bahçesi var mı atasından yadigar ata barı var mı?
Evlenerek evi ayırmak fikri yerine bekar olup kendi paramı kazanarak farklı bir eve çıkmayı tercih ederim. Kimi bunu bir kaçış yolu olarak görür ama değil. Bunu çocukluğumdan beri bu şehirden kaçmayı düşünen biri olarak söylüyorum. İlla kaçış yolu arıyorsanız okuyun. Farklı bir şehre tercih yapıp uzaklaşın. Okudum diyorsanız da çalışın ve evi ayırın. Kaçmak için değil sevdiğiniz için evlenin!!
Kaçış yoluymuş valla aile problemi ile doğru düzgün uğraşmıyorum evlendiğimden beri. Eve girer girmez annemin benimle hiç ilgisi olmayan şikayetlerinden kurtuldum her şeye hemencik ağlamasından da şimdi benden kıymetlisi yok uzağım diye
Eskiden öyleymiş çünkü bir ailede 15 birey 10 birey varmış aç kalmamak için bile evlenenler varmış. Şimdi öyle değil zaten evlilik de bitti artık herkes kucak kucağa yaşamayı seviyor farklı tenler istiyorlar
Tabi insanlar ilk başta ailesiyle yaşadıkları ciddi problemlerden dolayı çaresiz kalıyor ve ister istemez evlenip ayrı eve çıkıyorlar çok da eleştirmemek lazım aileyle sorun yaşamak gerçekten çok sıkıntılı bir şey
Bilakis evlilik kaçıştan ziyade tutsaklık gibi.. Etrafınızda evli olduğu için kaç tane mutlu, yine evli olduğu için kaç tane mutsuz insan var bir göz atın. Mutsuzların sayısının çok daha fazla olduğunu göreceksiniz.
duygusal boşlukta verilen kararlar her zaman yanlış kararlar olur. ve evliliği kaçış, kurtuluş olarak görenlerin bir çoğu yağmurdan kaçarken doluya tutuluyor o yüzden evlilik kaçış ve kurtuluş olmayabilir
Eskiden kalabalık ailelerde tabiri caizse bir boğaz eksiksin diye evlilikler yaptırılıyormuş. Günümüzde çoğu kadınlar malesef evde bir birey olarak görülmediği için evliliği tercih ediyor. Genel olarak o aileler okumaya karşıdır gelişime kapalıdır ve bir kadının asla tek başına bir hayat kurmasını istemezler. Geriye sadece evlenmek ya da intihar etmek kalıyor. Tabi yanlış kişi ile evlenirsen ikisi de aynı kapıya çıkar.
Baskıcı da olsa insanın anası babası gibisi yoktur. İstisnalar olabilir ama ellere karışmak hiç kolay değil. Asla kaçış yolu olmamalı evlilik umduğunu bulamamak eve hapis yaşamak bulaşık yıkamak çocuk bakmak kendini bile unutmak da olabilir işin ucunda. Ayrıca eşinin ailesine katlanmak zorunda kalabiliyorsun bu kez hiç tanımadığın sende hiç emeği olmayan bi kadına anne demek zorunda kalabilirsin.
Bence Evlilik Bir Kaçış Yolu Ola Biliyor Maalesef. Mesela Ben Kız Olsam Gözümü Kırpmadan Girerim Nikaha. 😅 Yani Durum Öyle Şu An.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
babamın evine kurban olurum 21 yaşında babamdan kurtulurum diye evlendim ama gel gör ki gaynanam rahat bırakmıyor evlendiğimiz günden beri her gün evi teftişe geliyo
Yağmurdan kaçarken doluya tutunmak bu güçlü insanlar güçlü kadınlar olun okuyun çalışın ayaklarınız yere bassın sizden başka kahraman yok baskı altında olduğunuz bi hayattan kurtulmanın tek yolu ekonomik özgürlük evlilik değil
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Evlilik kaçış yolu kesinlikle değildir çünkü evlenmek çok önemli ev kurma yuva kurma bunlar şakaya gelmez
18 ine yeni girmiş bir arkadaşım var şimdi lisenin bitsmesine şurda 1 dönem kalmıştı ama sevdiğine kaçtı bu çok yanlış sonu hiç iyi bitmiycek nasl insanlar bu kdr kör
Bana göre evlilik bir kaçış yolu değildir. Evlenipde boşanan kişileri çok gördük evlenmek yerine iyi bir meslek sahibi olup kendi işinizi elinize alıp ev tutup yaşamak daha iyidir
Hayır değil ama maalesef aileler o kadar baskıcı ki insan artık evleneyim de kurtulayım kafasina giriyor. İyi ki benim öyle bir ailem yok da kafam rahat. Olanlar düşünsün.
Bu çok önemli bir soru. Daha önceleri de duyduğumuz birçok problemli evliliğin sebebidir bu durum.
Evlilik asla ama asla bir kaçış olmamalıdır.
Bu hatayı yapmayın lütfen. Tabii ki bu hayata sebebiyet veren durumlar ayrıca incelenmelidir. Problemli ailelerde bu durum daha fazla görülür.
Bu yüzden kızlarınıza sevgi ve ilgiyi mutlaka sonuna kadar gösterin. Evde annesinden özellikle de babasından sevgi, şefkat görmeyen ve ya evdeki problemlerden kaçma yolu olarak evliliği görebiliyorlar.
Sevgi eksikliği onları dışarıya itebiliyor. Bu sebeple sevgili aileler lütfen dikkatli olun. Kızlarınızı sevin, ilgilenin dışarıya itmeyin ki yanlış bir evlilik yapmasınlar.
Sevgili kızlar sakin evden kaçış yolu olarak evliliği görmeyin, işte o zaman kesin hata yapar hayatınız boyunca mutsuz olursunuz. Buna sakın ama sakın izin vermeyin. Hiç kimse sizi anne babanız kadar düşünemez.