17 yasinda bir ton sevgili degsitrien yalan söyleyen asiri ozguvenli serefsiz arkadasima erkekler daha çok bakiyor neden?

Meslek lisesinde bilisim okumus uni ile desteklemeden acunun oarali kurslariylq sadece kend8ni gelistirip ilerleyecegino düşünüyor yazılım mühendisiyle ayni maasi alacakmis yahu her parayla kursa gidip meslek lisesinde okumus birj iyi yere gelseydi kendino gekistirene yazik degil mi ya da iste uyanik ozguvenli bir kızdır ama hani ben herkesi dolandiririm kendini sevdiririm der cin gibidir he risi halleder evet ama herkeso dolandiririm ne seni parmaiginda oynatirlar fatkina varmazsin ozguvenliyi bu yuzden dedim kendisine deger vereni satan kulanmaya calisan aptak yerine koyan maniluek etmeye çalisan deger vermeyenin ise pesinden kosan bir kiz ondan serefsizi dedim ben ise 19 yasinda sevgili yerine kendini gelistirmeye odaklanmis iyi aile kızıyım ama bana degil hep ona bakiyrolar
17 yasinda bir ton sevgili degsitrien yalan söyleyen asiri ozguvenli serefsiz arkadasima erkekler daha çok bakiyor neden?