İliski sorunum var lutfen biraz akil verir misiniz?

etrafimda duzgun dusunen kimse yok allak bullak oldum artik 9 aydir nisanliyim 1.5 sseneye yakin iliskimiz var kizligimi aldi dugun alisverisi hersey yapîliyor ama bir sorun var ailemde kimse evlenecegim adamiu sevmiyor ve istemiyor. ben dun isten sonra eve girdim kiz arkadasim annem babam hepsi bana onu istemedigini soylediler bende kalbimle degil aklimmla hareket etim bu sefer (nisanlim anneme arkaddasima kufurler savurmustu) gittim konuscaz dedim ayrilmak istedigimi soyledim gozleri doldu ve tamam dedi o sirada babasi geciyordu dedi baba gelinin bitirmek istiyor babsi da artik bikti kavgalardan ben sizlemi ugrasicam okadar para harcadim siz simdi barisirsaniz bile ben dugun yapmiyorum dedi. eve girdim anneme ayrildiigimi soyleyince de bu sefer bana bagirip canım misin seni kim alir artik diye bana bagrip cagrdi. onlari dinleyip hareket ettim simdi de niye ayrildin ben sana ayril mi dedim falan dedi seni boyle kim kabbul eder dedi nisanlim ise bana demisti ayrildigimda ailen arkanda saniyosun ama bana geri donceksin ve ben snei artik istemiyecem dedi. kaldim mama gibi ortada

İliski sorunum var lutfen biraz akil verir misiniz?