- 1 ay
Sevgilimin karşı cins arkadaşıyla kayak yapmaya gitmesi kabul edilebilir bir durum değil. Benle gitsin Allah Allah 😒 Bu tür bir aktivite, samimi ve özel bir zaman dilimi içerdiği için ilişkimde sınırları zorlar. Elbette herkesin kendi arkadaşlıklarına saygı duyuyorum, ancak bazı durumlar ilişki dinamiklerini zedeler. Bu konuda benim için önemli olan, ilişkinin güven ve saygı çerçevesinde sınırlarının belirlenmiş olması. Eğer bir çiftsek, bu tür aktivitelerin ortak yaşanması gerektiğini düşünüyorum.
16 Yorumla- 1 ay
İş arkadaşı ya sende çalışıyorsun izin alamadın 🙄
- 1 ay
Gitmesin. İş arkadaşım benim de var ve emin ol onlar da gitmeye hazırlar bir yerlere. Karşı cinsi özel hayatına taşıyamazsın. Hem cinsiyle gitsin.
- 1 ay
Aynen ya öyle şeymi olur ya bendeki soru işte 😂✌️
- 1 ay
Terbiyesiz seni 😅 böyle sorularla gelme bi daha🤧
- 1 ay
Daha entrikalı sorularla gelicem nihahaha 🤣
- 1 ay
Gel gel bekliyoruz😅 daha entrikalı cevaplarla gelirim. Sıkıntı yok.
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Ben mağara kadınıyım asla gidemez.. konu tartışmaya kapalıdır..
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
- m1 ay
Gidebilir ama tabii ki bazı şartlarla. Öyle gidebilir dediysek de sürekli her dakika yangın olacak şartıyla değil herkes ayrı takılacak. Yemeği falan birlikte yemeyecekler veya sürekli beraber kayak yapılmayacak. Aktiviteleri beraber katılmayacaklar. Sadece oraya beraber seyahat etmekle yol arkadaş olmakla kalırlar.
11 Yorumla- 1 ay
Seviye önemli 👍✌️
Gidemez, Bir kızın erkek arkadaşı olmazzz, olmamalı Ve bu kız senin bir de sevgilin mi, Kız o kadar gevşek ve rahat ki bunu Medeniyete mi vuruyor. Medeniyet kelimesinin anlamını bence bilmiyor kendisi. Bir kız birisiyle tatile çıkacaksa ya da bir şeyler paylaşacaksa ya annesi ya babası ya sevgilisi ya da kız arkadaşları olur, Ve bir kızın Sevgilisi haricinde erkek arkadaşı varsa mutlaka birisi birisinden hoşlanıyordur. Zamanla görürsün
10 Yorumla- 1 ay
Hayır.
Arkadaşlarla bir plan kurduk hatta, Erciyese falan kayağa gitmeyi düşünüyoruz otel konaklamalı falan
Birkaç ufak işler kaldı. Yıl bitmeden gideriz gibi de bakalım ustam
He niye anlattım bilmiyorum öyle kayak sorusu olunca anlatayım dedim ŞSLDKASGKJADHKSJGSAG
10 Yorumla - Gizli Üye(45 üstü)1 ay
Tabi tabi gidebilir, hatta rezervasyonu ben yaparım bir aksilik çıkmasın diye. Kış ayı olduğu için gece üşümesinler diye aynı odada duble yataklı oda ayarlarım. O kadar para veriliyor kaymaya gecede devam etsinler diye kayganlaştırıcıda korum hatta valizine.
Bırak gitmeyi, bırak bunu teklif etmeyi, bırak bunu düşünmeyi, aklından bile geçirdiğini hissedersem; karsın ortamda kayarım son kez ikisine de.
Sevgilim karşı cinsle cennete bile gidemez.
11 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
* karsın=karsız
- 1 ay
Gidiyorsa zaten sevgilim değildir shdh. İnsan böyle şeyleri duygu beslediği kişiyle yaşamalı bana kalırsa zira yakın temas barındırıyor.
11 Yorumla- 1 ay
Aynen ya böyle ilişkimi olur saçmalık işte😬
- 1 ay
Lütfen şu insanı delirten saçma sorularınıza bi son verin Sevgilin karşı cinsle bunu yapabilirmi gibi bıktım bunlardan Karşı cinsle hiçbir işi olmayacak olamaz bu kadar basit Direk ayrılma sebebi bitti
20 Yorumla Medeniyet diye diye milleti iyice yaw he yaptılar.
Bünyesinde kimyasal olarak birbirine çekim duyacak şekilde tasarlanmış iki karşı cinsin arkadaşlığının sonu kaymak'tır ztn.
Olmaz öyle şey herkes kendi partneriyle kaysın anladınız siz.10 Yorumla- 1 ay
Medeniyetine …arım derim 😃 saçmalamayın rica ederim 😅
11 Yorumla- 1 ay
Teşekkür ederim 🤣
- 1 ay
Bir de onlar kayarken üst üste düşer şimdi 🚬☕
15 Yorumla- 1 ay
Oha yok daha neler olmaz öyle şey😂
- 1 ay
Ohoo daha neler neler ben kısa kesmek istedim 🍫
- 1 ay
Bırak ya ne halleri varsa görsünler evlerden ırak 🤦
- 1 ay
Sevgilimse bırakmam işte 😏 illa beni bırak derse komple paket yapar kaydırırım ay yollarım
- 1 ay
Uludağ'a kayak yapmaya gidiyorlar ise kıza kayar da şimdi
- 1 ay
Gidemez bana ters benim kafa böyle şeyleri kaldırmaz
11 Yorumla- 1 ay
Aynen sıkıntı 😬
Aşk İlişkileri konusunda 845 cevap paylaştı. Benim dışımda karşı cinsle hiçbir yere gidemez
13 Yorumla- 1 ay
Bakkala 🙄
- 1 ay
Sende haklısın böyle işmi olur yahu 😬✌️
Aşk İlişkileri konusunda 643 cevap paylaştı. Sevgilimin karşı cins arkadaşı olamaz ki kayak yapmaya gitsinler 🙄
14 Yorumla- 1 ay
Elindeki bıçağı yavaşça yere bırak sakin ol şimdi 🤣
- 1 ay
tamam ben çekiliyorum aradan hak etmiş valla canına oku onun doğduğuna pişman et🤣
- 1 ay
Benden bu tür şeyleri normal karşılamamı beklerse mevzu çıkar çok pis..
11 Yorumla- 1 ay
Yapmaz ya 🙄
- s1 ay
Medeniyet dediğin tek dişi kalmış canavar. Nasıl medeni olalım
13 Yorumla- 1 ay
Medeni diye isim bile var ya bak o aklıma geldi😂
- 1 ay
İsimde kalsın o boşver😁
- 1 ay
Hahahaha 🤣
- u1 ay
Hayır tabi ki de gidemez. sadece benimle gidebilir o kadar
12 Yorumla- 1 ay
Adamsın barış net 😉
- 1 ay
Eyvallah abi sende adamsın :)
- 1 ay
Tabi tabi gitsin, hatta kayak yetmez bi de ona kaysın tertemiz olur... saçmalamayın ya, arkadaşı olabilir sıkıntı yok ama her şeyin sınırı var, nasıl davranması gerektiğini bilmeyenle olmaz.
10 Yorumla - 1 ay
Tabikide hayır gidebilmesi için kızın ya trans ya da kez olması lazım erkekten nefret edicek smdhsksb oda max 1 gün
10 Yorumla - 1 ay
İlişkinin akıbeti için gitmese daha iyi çünkü bu medeniyetle karşılanacak bir durum değil ilişkiyi sarsar
10 Yorumla - 1 ay
Dağın zirvesinde tam vücut sakatlanır dilerim Onunla dağ evinde kalsınlar kış turunda, kayakta.. Bir daha da beni göremez. Canı cehenneme..
10 Yorumla - 1 ay
Giderse bende rakı içmeye giderim asdfhjk karakteri ovaysa onu ski de bırakır, aleme giderim 😏
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bana medeniyet öğretcek birde. Otursun evinde bence 😅
10 Yorumla- 1 ay
Evet gider ama o dakikadan sonra sevgilim olmaz
10 Yorumla - 1 ay
Kendi bilir, her insan hareketine göre bende yeri olur
10 Yorumla - 1 ay
Gitsin o kafasını çıkmayacak şekilde kara gömsün medeniyetmiş genişliğe medeniyet denmez
10 Yorumla - 1 ay
Giderler sonra ben ikisinide bir güzel kayarım
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Gidebilir tabii inşallah kızın başına bir şey gelmez ayağı kafası gözü kırılmaz
10 Yorumla- 1 ay
Olmaz ben kayarsam kayarım başkasıyla kaydırrtmam 😂
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Sevgilimin karşı cins arkadaşı var ise benim için yok hükmündedir
10 Yorumla- 1 ay
İkisi baş başa gidiyorsa benim için tek bir anlamı vardır o anda ilişki biter
10 Yorumla - 1 ay
Nasil bi kayma bu 🙄
34 Yorumla- 1 ay
Bildiğin düz karlı dağlık ormanlık bungalov evleri olan bir tatil köyünde kayma 🙄
- 1 ay
Himm cok supheli 🧐🤨🤨
- 1 ay
Bencede 🤣
- 1 ay
mahmut tuncer mısali karı gordum kaydım kaymazolaydım
Aşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Tabikide gidemez 💆♀️
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 445 cevap paylaştı. Yok öyle bir şey dalarım
11 Yorumla- 1 ay
Bırak ya değmez ettiğinden utansın 😬
- m1 ay
Karşı cinsle gidemez erkeklerle gidebilir ama
11 Yorumla- 1 ay
Erkeklerle gidiyorum diye yalan söylese ve sen bunu öğrensen 🙄
- 1 ay
Uçan tekmemin tadına bakmak istiyorsa evet.🤣🤪
11 Yorumla- 1 ay
Ohaaa uçan tekmemi en sevdiğim şey 😂😂✌️
- 1 ay
Manyak mısınız 😂😂 gülüyorum sadece
16 Yorumla- 1 ay
Gülme başına gelir 🤣
- 1 ay
Hadım ederim çocuğu olabilemez bir daha 😂😂
- 1 ay
Sadist 🤣
- 1 ay
Kızın sevgilisinin yahut eski sevgilisinin numarasını da bana versin ben de tatil yapmak istiyorum 😂😂 Ciddi buluşurum bu arada
Eski flört kız arkadaşımla 3 kez telefonda konuştuğu için ev arkadaşının telefonunu versene demiş insanım ha verdi mi vermedi adamın telefonunu. Ama ben de herşeyin bi karşılığı olur illa ki ödetirim. Yarına bırakırım yanına bırakmam.
- 1 ay
Bundan en az iki sezonluk dizi çıkar devam et dinliyorum 😂✌️
- 1 ay
Şehir dışına yerleşiyor ya boş ver dedi yapma ya güleç yüzlüydü seviyorum güler yüzlü insanları enerjisi güzeldi falan dedim ben de sonra
- 1 ay
Gidebilir bende gazinoya gider erkek dansçılar ile oynarım sonuçta medeni insanlarız ikimizde.
10 Yorumla - 1 ay
Kendi cinsiyle bile gidemez :D
10 Yorumla - 1 ay
kim nereye kayiyor yaa
10 Yorumla - 1 ay
Hayır gidemez
10 Yorumla - 1 ay
Ben varsam ya da arkadaşının sevgilisi gidebilir
10 Yorumla - 1 ay
Gelirken boynuz alsın bana 🫠
10 Yorumla - 1 ay
Gitsin sonra toprak altına gider
10 Yorumla - 1 ay
Bende gideceksem olabilir
10 Yorumla - 1 ay
Ben de geleceksem neden olmasın ki
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. O karın içine gömerim onu
10 Yorumla- m1 ay
Fena kavga çıkar öyle böyle değil
10 Yorumla - 1 ay
Hayır ayrıldıktan sonra gidebilir.
10 Yorumla - 1 ay
Gidemez ikisininde anasını bllerim
10 Yorumla - m1 ay
Onu kar da boğarım.
10 Yorumla - 1 ay
Benim karşı cinsimle olabilir evet.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bunu diyenler var mı cidden
10 Yorumla- 1 ay
İsterse odalarından foto da atsın GİDEMEZ.
11 Yorumla- 1 ay
Yokbe onu yapmazlar yahu o kadarda değil 😬
- 1 ay
üşürse ısıtır olmaz
12 Yorumla- 1 ay
Sıkıntılı😬
- 1 ay
aynen kım üsürse pirize takarlar
- Gizli Üye(45 üstü)1 ay
Sen dert etme istedigini yapar onlar
10 Yorumla - 1 ay
Gidemez