Tatil & Seyahat 1 ay Kar görmek için başka ile gider misiniz? zerringibi Takip Et Xper 1 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Kar görmek için başka ile gider misiniz? Cevap Yaz 40 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
kimbu032 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 ay Gitmem ya delirmedim o kadar henüz hem hadi siz oraya gidene kadar kar erirse 😂 benim buraya yağıyor şansım var yani 😉 0 2 Yorumla Asibirbey 1 ay aklımda deli sorular Yorumla kimbu032 1 ay 😂😂 Yorumla
Sanalsevapp Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 98% 1 ay Kar görmek için değil de kayak yapmak için giderim 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 ay Tatil & Seyahat konusunda 327 cevap paylaştı. Hayatta gitmem Dün halam bunu yaptı ve mahsur kaldı şkfdlg 1 0 Yorumla
Angelgloss Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% 1 ay Evtt ben derin hayel hesabım kapandı bu yeni hesabim 0 1 Yorumla Asibirbey 1 ay ok Yorumla
yalnızbey06 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 97% 1 ay Anlık bi anda aklıma gelen şeyleri yapmayı severim tabi imkan dahilinde 😄 0 0 Yorumla
dilann1999 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 100% 1 ay Ağrıya ya da Erzurum’a gelin yaşamak için dua edeceksiniz böyle bi soğukluk yok 0 0 Yorumla
Karga221 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 1 ay Hiç gerek yok İstanbul da ki kar, soğuk yetiyor 😅 0 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 1 ay Karı görebilmek icin baska ülkeye bile giderim. Karı çok severim. 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 41 1 ay Gidilir tabiiki.. Nasıl ki deniz görmek için gidiyoruz. Kar için de gideriz.👍😊 0 0 Yorumla
özlem1996ocak Takip Et Xper 1 Yaş: 27 1 ay Şükür fazlasıyla görüyoz olmasa giderdim imkanım varsa bilgisayardan anliyorsan lütfen mesaj atarmisin 0 1 Yorumla builder 1 ay yahu nedir senin şu bilgisayar dedridnsoruyorum söylemiyorsun nasıl çözeceğiz sen susarsan Yorumla
relax17 Takip Et Xper 5 Yaş: 18 1 ay Ayazın ortasında olacak iş mi hiç markete bile çıkmıyoken 0 0 Yorumla
KaanYılmaz44 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 ay Giderim tabi hem kayak yaparım mis bide sucuk etmek öfff 0 0 Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% 1 ay Tatil & Seyahat konusunda 374 cevap paylaştı. kesinlikle hayır 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Tatil & Seyahat konusunda 4b cevap paylaştı. Gidebilirdim. 0 0 Yorumla
Ates4870 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 91% 1 ay Hayır ama zamanım boşsa belki evet gezmek için 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Gitmem ya delirmedim o kadar henüz hem hadi siz oraya gidene kadar kar erirse 😂 benim buraya yağıyor şansım var yani 😉
aklımda deli sorular
😂😂
Kar görmek için değil de kayak yapmak için giderim
Hayatta gitmem Dün halam bunu yaptı ve mahsur kaldı şkfdlg
Evtt ben derin hayel hesabım kapandı bu yeni hesabim
ok
Anlık bi anda aklıma gelen şeyleri yapmayı severim tabi imkan dahilinde 😄
Ağrıya ya da Erzurum’a gelin yaşamak için dua edeceksiniz böyle bi soğukluk yok
Hiç gerek yok İstanbul da ki kar, soğuk yetiyor 😅
Karı görebilmek icin baska ülkeye bile giderim. Karı çok severim.
Gidilir tabiiki.. Nasıl ki deniz görmek için gidiyoruz. Kar için de gideriz.👍😊
Şükür fazlasıyla görüyoz olmasa giderdim imkanım varsa bilgisayardan anliyorsan lütfen mesaj atarmisin
yahu nedir senin şu bilgisayar dedridn
soruyorum söylemiyorsun nasıl çözeceğiz sen susarsan
Ayazın ortasında olacak iş mi hiç markete bile çıkmıyoken
Giderim tabi hem kayak yaparım mis bide sucuk etmek öfff
kesinlikle hayır
Uludağ ise evet
Kar zaten Eskişehir'de var.
Kar olayını pek sevmem
Para verip bi de üşüyek mi 😂
Gidebilirdim.
Bu bebek için cehenneme giderim
Hayır ama zamanım boşsa belki evet gezmek için