Spor Bu karlı havada yürüyüş yapar mısınız? Thecruciaall Takip Et Yoda Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Bugün spora gitmeyeceğim onun yerine hafif orta hızlı tempo yürüyüş koşu yapacağım. Sizde bu karlı havada yürüyüş/koşu yapar mısınız? Bu karlı havada yürüyüş yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Sessizbiokur Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Normalde yapardım ama boynum tutuldu. Bu güzelim havayı ben kaçıyorum sen kaçırma. 1 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl kendimi taşıyıp karda düşmezsem evet yürüyüş yapabilirim 1 0 Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Eskiden karda maç yapmayı severdim gerçek yetenekleri ortaya çıkarırdı 😂 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Spor konusunda 768 cevap paylaştı. Erzincan'da kalırken yapıyordum. Hatta yanımda davar köpeği ile koşuyorum. Eğlenceli oluyordu 1 0 Yorumla
GizemliStalker Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Hayır. Karlı ve soğuk havalardan nefret ederim 1 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Evet yaparım ama tam yerler tutmadan hoş olmuyor. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Normalde yapardım ama boynum tutuldu. Bu güzelim havayı ben kaçıyorum sen kaçırma.
kendimi taşıyıp karda düşmezsem evet yürüyüş yapabilirim
Eskiden karda maç yapmayı severdim gerçek yetenekleri ortaya çıkarırdı 😂
Erzincan'da kalırken yapıyordum. Hatta yanımda davar köpeği ile koşuyorum. Eğlenceli oluyordu
Hayır. Karlı ve soğuk havalardan nefret ederim
Evet yaparım ama tam yerler tutmadan hoş olmuyor.
5-10 dakika bir yürüyüş olabilir
Yaparım
Hayır düşerim kesin
Yaparım 🙂
yaparım
Ciğer : ohh be dünya varmış
Evett cok severim
Yaptım bile
Yapmam
Yaparım
Elbette yaparım
Yapmam