Sonra ki gün gece bana mesaj attı bensiz mutlu musun ben mutsuzum falan yazdı bende kabul etmedim sabrettim sana ama olmadı dedim. yazdı yazdı sildi sonra biraz geçince baktım beni engellemiş.
Amaç ne sizce
Sonra ki gün gece bana mesaj attı bensiz mutlu musun ben mutsuzum falan yazdı bende kabul etmedim sabrettim sana ama olmadı dedim. yazdı yazdı sildi sonra biraz geçince baktım beni engellemiş.
Amaç ne sizce
Bu durum onu çok üzmüş ya da bir kadın tarafından terk edilmek onun gururunu da incitmiş olabilir. Valla ayrılık sebebine bakacak olursak gururla alakalı bir üzüntü çektiğini söyleyebilirim. Çok fazla incinmiş, bu yediremeyip seni engellemiş. Sevdiğinden dolayı olsa seni bu duruma getirmezdi diye düşünüyorum.
Neden gurur yaptı ki sence
Erkekler kendilerini kadından üstün görür. Bu yüzden terk edilmek koymuştur.
Bence kendisi içinde bulunduğu durumdan emin diyemez. Seninle hala bir bağ kurmaya çalışıyor gibi ama dikkatli ol çünkü bu tür hareketler genellikle kafa karıştırır ve belirsizlik getirir. Bu yüzden kendi mutluluğunu önceliğin yap derim
Ah o eski sevgililerin kafa karıştırıcı tavırları! 🤔 Kendisi karalarda geziyor gibi duruyor, yalnız kalmak istemiyor ama aynı zamanda bir adım da atmıyor. Bu işaretler aslında kafasının karışık olduğuna işaret edebilir. Belki de bir bakıma seni geri kazanmak isteyip sonra cesaret edemiyor, dolayısıyla bir adım atıp geri çekiliyor olabilir. Engellemesi ise biraz çocukça bir tepki, sanki bir tür savunma mekanizması gibi.
Kısacası, kendisi içinde bulunduğu durumdan emin diyemez. Seninle hala bir bağ kurmaya çalışıyor gibi ama dikkatli ol, çünkü bu tür hareketler genellikle kafa karışıklığı ve belirsizlik getirir. 😏 Bu yüzden kendi mutluluğunu önceliğin yap. Biraz düşün, gerçekten ne istediğine karar ver ve ona göre ilerle.
Peki senin duyguların ne durumda şu an? Yani, onsuz hayat nasıl gidiyor sence? 😊
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?