Sevgilimle aramızda 2 yaş var. Benden 2 yaş küçük. Benim bu sene mezun senem ve geçenlerde benden ayrılmak istediğini söyledi. Nedeni onunla ilgilenemiyordum zaman ayıramıyordum. Ben hayatımda hiç ders çalışmamış birisiyim ve ilk kez çok ders çalışmaya başladım. Son 5 aydır ilgisiz davranıyordum ama bilerek değil cidden fark etmemiştim gözüm körelmişti. Dışarı çağırıyordu bazen derslere denk geliyordu ayda 1 veya 2 defa dışarıda buluşuyorduk. Geçen de konuşurken bir yer gittiğini unuttum ve buna sinirlendi sonrada benden ayrıldı. Birikmişler vardı belliydi. Ben 2 haftadır bir sorun olduğunun farkındaydım bir şeyleri düzeltmeye çalışıyordum ama başaramadım. Kendisine yalvardım yakardım nolur 1 şans ver dedi. Ben sana çok şans verdim dedi. Haklıydı da ama bilerek yaptığım bir şey değil ben kendisini çok seviyorum. Seni seviyorum ve değer veriyorum ama bizden olmaz diyor. Mesaj atıyorum görüldü atıyor ve bazılarına cevap veriyor. 55 saatden fazladır uyuyamıyorum. Ders çalışmam gerekiyor ama çalışamıyorum. O eski moduma giremiyorum. Kendini değersiz hissetiğini söyledi. Ben de zor bir süreçtej geçtiğimi önüme sis perdesi geçtiğini söyledim. Önceden çok ilgili davranıyordum ama sınav senesine girdiğimizde istemeden de olsa ilgisiz davrandım. Onu çok seviyorum sınavıma da 42 gün var ne yapıcağımı bilmiyorum. 1 gündür yazmıyorum ama içim acıyor. Günlerdir uyukusuzum gözümü kapatsam uyuyamıyorum. Onu çok seviyorum. O beni sevdiğini ama bunları unutamıyacağını söyledi. Bana biraz daha zaman ver düzelteceğim diyorum ama bunu kabul etmiyor. Bana ilk kez bu kadar katı ve sertti. Whatsapp üzerinden ayrıldı ve telefondan da arayıp daha görüşmeyelim yazma bana istemiyorum dedi. Üzüldüğü sesinden belliydi bunu kendine zoraki kılmıştı. Yüz yüze görüşmek istediğimde red etti. Yüz yüzelik bir durum yok ayrıldık bitti dedi. Uzunca mesajlar yazdım sen kendi içini rahatlatmak için yapıyorsun dedi ama cidden alakası yok. Ben bu ilişkiyi kurtarmaya çalışıyorum. Ne yapabilirim? Bana yardımcı olun.
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bana bahane gibi geldi ayrıca bu kadar anlayışsız olunmaz ki
Bahane değil. Anlayışsız değildim çok büyük yük var üstümde anlatamadığım kadar zor bir duygu fakat kendisini çok seviyorum. Her zaman da kendisi sevdiğime dile getirdim.
Anlayışsız olan sen değilsin zaten eski sevgilin
ama çok sevdiğini söylüyor değer verdiğini de söylüyor ama bizden olmaz diyor. sınavıma 46 gün kala neden böyle oldu? derslere de odaklanamıyorum.
İleride pişman olursun bunlara üzüldüğün için sana şimdilik öyle gelmiyor olabilir ama biri gidiyor diğeri geliyot fazla kafaya takmamak lazım
çalışmadığım için pişman olucağımın farkındayım ama cidden farkında olduğum halde yapamıyorum. ona ilgisiz davrandığım da da farkındaydım ama yapamadım. aklım sürekli dersler tarafından körleşti bunu ona açıkladım ama kabul etmedi. çok üzülüyorum çok anlatamıyorum.
Kız çok anlayışsız
Arkadaşıyla görüştüm. Aileme bile zaman atıramıyorum ve bunu kız arakdaşımda biliyor dedim. Sevgilimin arkadaşı da sadece 5 dk araman yeterdi onu umursamadın 24 saat ders yapmıyorsun ona değer vermedin, ... çok üzüldü o mutlu olmayı hak ediyor, kız bu olayları unutamıyacağını düşünüyor basite almahiç kimse kendisini değersiz hisseten biriyle olmak istemez diyor. Kendimi açıklayamıyorum. Onlar ders çalışan birileriir ki eminim benden daha fazla ders çalışmışlıkları vardır. Onla sınav dönemi öncesinde bir kere dükkanımzıda çalıştığım için ilgilenemedim tatışrık düzeltik daha ağır şeyler yaşadık unutamam dedi ama unutturdum. Ondan sonra daha çok mutlu olduj. Açıkladığımda da kız arkadaşım aynı şeyleri söylüyor bitti diyor. Benim çok canım yanıyor. Yazın her şeyi düzelticektim doğum günüm de yaklaşmıştı.
Ya tamam da ders çalışıyor diye ayrılılmazsın yaa kız ilgi manyağı seven insan katlanırdı kendin diyorsun 40 gün kaldı diye
Bana aylarca katlandığını daha tahammülü olmadığını söyledi. Sana çok şans verdim dedi. Yalvardım öyle bir şey yok gözünü seveyim dedim ama bitti artık yazma yazınca yazmak zorunda kalıyorum seni sevmiyorum değil seviyorum değerde veriyorum ama bizden olmaz dedi. Bana köpek muamlesi yaptın dedi hepsini açıkladım sayfalarca süren yazı yazdım. Seçenek bırakmadın bana ben bunları unutamam dedi. Ben her zaman seçenek vardır dedim. Dönüp dolaşıp aynı şeyleri söylüyorsun dedi. Evet ilgisizdim ama bilerek değildim cidden. Arkadaşıda bunlarıd eyi, nce daha kötü oldum ben. Sana da rahatsızlık veriyorum kusuruma bakma kafam çok karışık olduğu için sürekli yazıyorum.
Bence bırak ve dersine bak yaa cidden uğraşılmaz kız kaç yaşında
18 olmadı işte
ben 19
ay sen bi de yks ye gireceksin mezuna kalma amaan diyeyim o psikoloji şu an yaşadığından daha beter
Zaman istediğimde sana az zaman vermedim boşuna bekleme bizden olmaz dedi. Yüz yüze konuşmakta istemiyor. Hatrım için nolur dedim şans ver dedim. Hatrın var zaten dedi tekçe. Bu zaman kadar hep içindent amm düzelicek dedim yuttum sürekli sana bunu söyletme bana da ama sen düzelmedin dedi. Önceden daha byük bir sorunumuz vardı dediğim gibi unutamam bak dedi ama unuttu. Bu öyle bir şey değil dedi yani bu konu için. Bens aan yetrerince saygı duydum sen benim duygularıma saygı duymazken bile dedi. Kurtulmicak bu ilşki anla şunu diyor. Bu ilişkinin olucağına ianamıyorum dedi. Sana olan inacım bitti diyor. Onun ikle buluşurken zoraki geldiğmi düşünüyor ama sürekli bir dersim oluyordu 1 ay boyunca tekçe max 2 defa dıaşrda buluşabildik. Bana açıklama yapma ben bişe yapmadım sen yaptın dedi. Çok katı ve kırıcıydı anlatamıyorum çok kötüyüm.
Uğraşma bence yaaa çok üstelemişsin şımarmış
zaten mezun senemdeyim ben. geçen sene hiç çalışmamaıştım çalışma tempomu yakaladım ders yüzünden köreldim ilgisiz oldum.
En iyisi
en iyisi olan nedir?
Çalışma temponu yakalaman
Yalvardıysan kaybetmişsindir zaten
neden?