Sevgilimle ilgilenemedim ayrıldık?

Sevgilimle aramızda 2 yaş var. Benden 2 yaş küçük. Benim bu sene mezun senem ve geçenlerde benden ayrılmak istediğini söyledi. Nedeni onunla ilgilenemiyordum zaman ayıramıyordum. Ben hayatımda hiç ders çalışmamış birisiyim ve ilk kez çok ders çalışmaya başladım. Son 5 aydır ilgisiz davranıyordum ama bilerek değil cidden fark etmemiştim gözüm körelmişti. Dışarı çağırıyordu bazen derslere denk geliyordu ayda 1 veya 2 defa dışarıda buluşuyorduk. Geçen de konuşurken bir yer gittiğini unuttum ve buna sinirlendi sonrada benden ayrıldı. Birikmişler vardı belliydi. Ben 2 haftadır bir sorun olduğunun farkındaydım bir şeyleri düzeltmeye çalışıyordum ama başaramadım. Kendisine yalvardım yakardım nolur 1 şans ver dedi. Ben sana çok şans verdim dedi. Haklıydı da ama bilerek yaptığım bir şey değil ben kendisini çok seviyorum. Seni seviyorum ve değer veriyorum ama bizden olmaz diyor. Mesaj atıyorum görüldü atıyor ve bazılarına cevap veriyor. 55 saatden fazladır uyuyamıyorum. Ders çalışmam gerekiyor ama çalışamıyorum. O eski moduma giremiyorum. Kendini değersiz hissetiğini söyledi. Ben de zor bir süreçtej geçtiğimi önüme sis perdesi geçtiğini söyledim. Önceden çok ilgili davranıyordum ama sınav senesine girdiğimizde istemeden de olsa ilgisiz davrandım. Onu çok seviyorum sınavıma da 42 gün var ne yapıcağımı bilmiyorum. 1 gündür yazmıyorum ama içim acıyor. Günlerdir uyukusuzum gözümü kapatsam uyuyamıyorum. Onu çok seviyorum. O beni sevdiğini ama bunları unutamıyacağını söyledi. Bana biraz daha zaman ver düzelteceğim diyorum ama bunu kabul etmiyor. Bana ilk kez bu kadar katı ve sertti. Whatsapp üzerinden ayrıldı ve telefondan da arayıp daha görüşmeyelim yazma bana istemiyorum dedi. Üzüldüğü sesinden belliydi bunu kendine zoraki kılmıştı. Yüz yüze görüşmek istediğimde red etti. Yüz yüzelik bir durum yok ayrıldık bitti dedi. Uzunca mesajlar yazdım sen kendi içini rahatlatmak için yapıyorsun dedi ama cidden alakası yok. Ben bu ilişkiyi kurtarmaya çalışıyorum. Ne yapabilirim? Bana yardımcı olun.
Sevgilimle ilgilenemedim ayrıldık?