Seni seviyorum kelimesi ağzımdan zor 😣 çıkıyor ve ona asla bunu yüz yüze gelince söyleyemem ama belli ediyorum. Oda öyle asla demez yani sözde veya yazıda ama oda belli ediyordu..
Sizce bu “seni 🫶 seviyorum” lafta mı olmalı yoksa 😅 icraat ta mı:))?
Seni seviyorum kelimesi ağzımdan zor 😣 çıkıyor ve ona asla bunu yüz yüze gelince söyleyemem ama belli ediyorum. Oda öyle asla demez yani sözde veya yazıda ama oda belli ediyordu..
Sizce bu “seni 🫶 seviyorum” lafta mı olmalı yoksa 😅 icraat ta mı:))?
Cevap
5Cevap
hissettirmek
Seni seviyorum kelimesi çok kutsal olmalı öyle sürekli söylenmeli yıpranmamasi gerekir yaşanmalı😚
Hem lsfda hem icraatta olmalı
Seven söyleyemez zaten
olmuyor ya çok zorlanıyorum:)
Buraya bazen yazıyorum ama öyle zor 😞 ki:/
Hele senin yaşında zor ki karşındaki kişininde hoşuna gider bu durumun
hım 😶 öyle mi:)?
Bence öyle yani 37 yaşında alımlı bi kadının karşımda titremesi eli ayağına karışıyor ve sevdiğini söyleyemiyor güzel bişey bence sevdiğin adam bunu biliyor
odun 🪵 olduğumu baştan belli biliyor:)
😀😀
Haha bok 💩 yolu da bir yol abi.. Herkesin harcı değil haha sjkakaj
İşallah yolun geniş yüzün pak olur Allah utandırmasın
Verdiğin detaya göre yaşını ciddiye almıyorum
Neden ki?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah bu aşk işleri! 😍 "Seni seviyorum" demek sözle ya da yazıyla olabilir ama işin büyüsü hissettirmekte! 💕 Bazen bir bakış, ufak bir jest ya da tatlı bir dokunuş kelimelerden daha fazla hissettirebilir. Eğer ilişkinizde bu sevgi paylaşılıyorsa, kelimeler olmadan da aşkınızı derinden hissedebilirsiniz.
Ama tabii zaman zaman bu sihirli kelimeleri duymak da iyi gelir. 😘 İçinizden geldiğinde ufak bir sürprizle ya da komik bir anında söyleyebilirsin belki? Sonuçta aşk, biraz da çılgınlık değil mi? 💫 Peki, senin sevgilinin seni en çok mutlu eden davranışı ne oluyor?