Benimle oynadı resmen, bunu nasıl atlatacağım?

Biz aynı is yerindeydik, 8 ay boyunca nerdeyse her akşam oturduk kahve içtik sohbet ettik güldük eğlendik... birbirimizden hoşlandık. Öyle ki benim evim ise çok uzak olduğu halde eve gece 00.00 da filan giriyor sabahta 07.30 da kalkıyordm, birsuru fedakarlik

Derken ben rotasyon oldum, bizim ilişki ayyuka çıkınca (ona iş yerinde uzak dur dememe ragmen) beni yoneticim farklı bir yere gönderdi. Bulundugum yeri çok severken birden apayrı yabancı bir ortama girdim, çok yalnız hissettim. Cicek göndermekten başka bisi yapmadı, yanıma bile gelmedi hafta sonu görüşürüz dedi sadece. Bir gun meteobus kaza yapiyordu yollara döküldük haberlere çıkıldı onda bile arayıp sormadı naptiniz iyi misin diye, gruba yaziyordun ya gördüm dedi.

Ona hasta diye meyve alırdım, iyi hissediyor diye dizime yatırır saçlarını severdim, kolumun içine yatirirdim, yüzüne dakikalarca bakardım utanırdı. Sanki o kızdı ben erkek. Surekli arkamı döndürür arkadan sarılırdı, belki de o an hayal ettiği ben bile değildim bilmiyorum.

Hiç mi anlamadın samimiyetsizligini diyeceksiniz, inanın anlamadım, gözleri öyle bakmiyordu. Bu işin sonunda da bitiren bendim, eski sevgilisine dair izler yakaladım çünkü. Nefret ettim.. şu an bile midem bulanıyor ama benim ilgimi sevgimi merhametimi her şeyimi kullandı, arkdn bile yaptık.

Benimle oynadı resmen, bunu nasıl atlatacağım?