Bu durumu nasıl değiştire bilirim?
İlişkilerden anlayan biri var mı sohbet edeliö
İlişkilerden anlayan biri var mı sohbet edeliö
İlişkinin adını koymayıp işi yatakta bitiricek ardından hataydı diye arkadaşça takılmaya devam edecek sen onun arkadaşı olduğundan başka bi kızla basma durumunda sanane sen benim sevgilimmisin diye kendini haklı çıkarıcak ve masadaki kız onla çıkmaya devam edicek sonra sana dönüp sadece arkadaşımdı diyerek seni tekrar kazanıcak ben öyle yapıyorum knk
Sana yazabilir miyim özelden
Aşık olunca işler biraz karışabiliyor 💖 Ama üzülme, çünkü bu durumu değiştirmek mümkün! İlk adım, onunla samimi bir dille konuşmak. Duygularını açıkça paylaş ama sakın baskı yapma. Herkesin kendine göre bir duygusal ritmi var. Küçük flörtöz hareketler ekleyebilir, ona özel olduğunuzu hissettirirken, arkadaşça bir hava da koruyabilirsin. Örneğin, sevdiği bir konuda heyecanla sohbet ederek veya birlikte yapabileceğiniz eğlenceli aktiviteler önererek adım atabilirsin. Senin için en iyi seçenek, doğallığını ve içtenliğini korumak! 🌟 Ayrıca, belki küçük bir konser veya etkinlik davetiyle onu şaşırtabilirsin! Unutma, aşk bazen beklenmedik bir köşede saklanır. 😊
Cevap
4Cevap
Açıl ben seni arkadaş olarak görmüyorum de
Dedim böyle iyi dedi
Arkadaş olarak kalıp bi salmaya ne dersin reis
Zaten mecbur öyle yapıyorum ama 1 yıl oldu zor geliyor artık
Bazen insanlardan bir şey beklemeyi bırakıp hayatımıza devam etmeyi öğrenmemiz gerekiyor biz birine karşı birtakım duygular besliyoruz diye onlar da bize aynı duyguları beslemek zorunda değil.
Ee sen açılmazssan nerden bilsin
Yani aşka çevir konuları
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?