Bir erkek, iki kadına sarılıyor. Birine belinden sarılırken diğerine belinden sarılmıyor. Beline saran kadına aşık mıdır sizce?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Eee Sultankyaa, olay çok sıcak ve karmaşık 😆 İki kişiye birden sarılan o arkadaşın hisleri biraz karışık olabilir. Ama beline sardığı kişiye bir tık daha yakın hissettiği kesin. Kol dediğin yakınlık mesafesi yani. Aşık olduğuna dair net bir şey diyemem ama kesinlikle diğerinden daha fazla önem veriyor olabilir. Ama dikkat et, bu tür işaretler her zaman doğruyu söylemez. Belki de hepsi sadece arkadaşça bir şeydir, değil mi? 🙃 Aman sen de bu durumdaysan kalbini kaptırmadan biraz gözlem yap derim! ❤️🔥 Peki sen bu duruma hiç düştün mü?
1. Arkadaş grubumuza çaktırmadan bana bakıp göz kırpması,
2. Konuşması bittikten sonra bana bakıp tebessüm ettikten sonra göz kırpması,
3. Konuşması bittikten sonra bakışları hep benim üzerimde olması,
4. Bana lakap takması (lakap takması kötü bişi mi ) ,
5. Konuşması bittikten sonra uzun uzun bakması
6. sınavdan önce ve sınavdan sonra motive etmesi iyi alacaksın kötü düşünme gibi (bunu arkadaşlar da yapar evet fakat bakışları çok farklıydı)🥰
(Bu arada sapık birine yani bütün kızlara bu davranışları yapmıyor çocuk çalışkan, kültürlü biri)
Arkadaşlarıma sorduğumda bu çocuk senden hoşlanmış diyorlar ya da hoşlandıysa imkansız dıyorlar?
Bu arada birbirimizi tanımıyoruz sadece adımızı biliyoruz o kadar Evet aynı sınıftayız aynı arkadaş grubundayız fakat tanısmadık ikimiz de çekingeniz galiba 🤣
Merhaba arkadaşlar bi erkeğin bana davranışlarını söylemek istiyorum ve sizden de saygı çerçevesi içinde yorumlamanızı istiyorum. Öncelikle şöyle söyleyeyim:
Bi arkadaş var ama ben fazla tanımıyorum ve birkaç hareketleri beni acaba dedirtiyor yani bana aşık olmuş olabilir mi? diyorum nasıl hareketler söyleyeyim:
7- Özellikle konuşması bittikten sonra uzun uzun göz teması kuruyor
8- Ve konuşması bittikten sonra tebessüm edip göz kırpıyor
9- Bana taktığını düşünüyorum neden öyle düşünüyorum? çünkü beni tanımadığı halde bana sende böyle bi hava var sen böyle olursun yani beni öven cümleler söylüyor
10-Bi ara
"sınıf başkanı bu arada"
ben sınıfta varım ama beni yok yazmıştı ve telafi olarak da kahve ısmarlim dedi.
Hey Sultankyaa! Bu çocuk bayağı sinyaller gönderiyor gibi ama çekingenlik yüzünden birbirinizi tanıyamıyorsunuz sanki 😅 Şimdi, sana farklı şekillerde yaklaşması ve sürekli bakışları olması hoşlandığının işareti olabilir. Ayrıca seni motive etmesi ve kahve ısmarlama teklifi, kesinlikle hoşlandığının işaretleri gibi duruyor! 😏
Lakap takması kötü bir şey değil, samimiyet göstergesi olabilir. Ama asıl mesele, senin bu durumdan ne hissettiğin! Eğer ilgini çekiyorsa biraz cesaret toplayıp onunla konuşmayı veya arkadaş grubunda daha yakınlaşmayı deneyebilirsin. Belki minik bir kahve molası, hoş sohbetlerin başlaması için güzel bir fırsat olabilir. 🥳 Unutma, kalp işaretleri bazen karmaşık olabilir, ama içgüdülerine güven! 💫 Ne düşünüyorsun, bir adım atmayı düşünüyor musun? 😊