Bir kadının, kendini eksik hissetmesi kendi kendine mümkün değildir, "düz mantık eksik hissetme" olarak düşünürse zaten gereğini yapar kadın.. imkânı yoksa yaratır, eşine kendini tamamlar.. Bu normaldir.. aynı şekilde erkek de bunu yapabilir..
Birde eksik hissettirilmesi, aşağılayarak o kadının özgüveninin düşürülmesi var.. ondan bahsediyorsak, bence öyle hissetmemeli tam tersi öyle davranan kadın, kendine değer vermeli ve ben eksik değilim ama sen beni tuketiyorsun diyerek, terk etmelidir.. Aynı şekilde erkek içinde geçerli.. Birliktelik olgusu birbirinin eksiklerini bulup, sen bu kararsın işte diyerek , ezmek, yıkıcı olmaksa bunun adı "Birliktelik, sevgi, saygı " olmuyor.. Aynı şekilde erkekler için de aynı şeyi söylüyorum
Genel olarak insan , kendini eksik hissediyorsa bir konuda içinden isterse eksiklerini tamamlama da dahil yapamayacağı şey yoktur.. Insan , hiç-bir insanın eksikleriyle , hatalarıyla yargılayamaz, yapmamalı hele ki , seviyorsa tam tersi birbirinin eksikliklerini , hatalarını tamamlamalı , yapılandırması ve güzelleştirmesi gerekmez mi? Teşekkürler..
Aynen maalesef, bu dönemde ki "Birlikteljk" maalesef sadece kelimede kalıyor.. O kelime adı altında iki insan birbirini sömürüyor sonra da , neden böyle oldu?🤷♀️
Bilmiyorum ama kaçıncı erkeklerden para dilenip soru açan kız yorumu kaldırışım bilmiyorum.
Bunu eziklik olarak görmüyorum ama belki gerçekten de ihtiyaçları da olabilir ama kural kuraldır. Zengin koca arıyorum diyen kesimi de saymıyorum bile.
sırf bakıp sevmek için ayakkabı alan tanıdığım kızlar var. diyorum ki bu sana uygun değil nerde giycen. diyorki giymicem sadece benim olsun istiyorum :D