Ne yapmalıyım amacı ne?

Internette bir adamla tanıştım daha tanismanin basindan iliskin hic oldu mu vb dedi ben de niyetim ciddi hic iliskim olmadk evlenevek adam bulamadim eblenmeden dokunmaya karsiyim dedim tamam mi o da dedi ki snein gibi kiz ariyorum tanisalim doye bend e tanismayi kabuk etti bayagi evlilik üzerime konusuyoruz ama ben eglenceli diye konsuuyorum ciddi oldugunu dusunmuyorum cunku tanisiyoruz ya hani neuse ikimco ucuncu gin bu bayagi iste cocuklarimiz olirsa soyle olur vb diye kendini anlatmaya cocuk hayali kurmaya basladi ben egleniyom diye bozmuykrum cunku acayip komik oluyor ama bu gun bana adam gelip askim vb deid hani debam ediyor uzatiyor sanki gerçekten karisiymisim vb gibi ama sorun su ki benim yüzümü bile görmedi hani eglendim guldum ama hani desem ki sebgili olduk tanimaidgin gormedigin biriyke nasil sevgili olabilirsin drsem flortuz daha tanimiyorum huyumu suyunu bilmiyorum bulusma yok ama askim falan diyor acaba ciddi isteyerek mi cocuk hayali vb kuruyor yoksa beni kullanmaya mi calisiyor annem gelin ariyor b3n ciddi istoyorum diye de kandirmaya mi çalışıyor?
Ne yapmalıyım amacı ne?