Sizce ne yapmaliyim amaci ne?

6 aydır sevgilim var normalde böyle değildi ama şu son 2 haftadır gerçekten tuhaf davranıyor.
Mesela normalde her gün buluşurduk, ama artık her gün buluşmak istemiyor 2 günde. 1 ya da 1 günde 1 . Neden diye sordum, "hem eve gelip edit yapmak hem günün yarısı senle buluşunca yoruluyorum" dedi. Şaşırdım çünkü onu her gün ben evinden alıp evine bırakıyorum, hesapları ben ödüyorum onda olmadığı için, yani neden yoruluyor? Ve editleri evde yapıyor.
Hatırlıyorum 1 2 ay önce işe girmişti ve işi zor olmasına rağmen akşam benle buluşmak için can atardı 1 2 saat için o kadar yorgun olmadına rağmen. Bugünde dediki "biliyorum yorgun olmam çok sacma geliyo ama sen eve gelince ailenle uğraşmıyosun, para kazanma derdin yok, yandan arkadaşların dert olmuyor, eve geldiğinde boş oluyosun hep , ama ben hem ailemle uğraşıyorum hem edit yaparak para kazanmaya calisiyorum yoruluyorum " dedi
Gene dert etmedim bugünde ona havuzlu otel odasında duralım dedim tamam diye anlaştık, 8 bin tl tutuyor ondan istemedim hiç. Dedim yarına randevu alayım mı? Bana dediki "yarın ailemler işte ya önce gelsinler bi sorayım çünkü yarın temizlik yapacam" dedi. Ayrıca kendisini depresyonda sanıyor.
Sizce sevgilimin derdi ne, ben çok mu üstüne düşüyorum. Ya da tüm bu değersizlik onla bazı şeyleri yaşadım diye mi? Sizce amacı ne
Güncellemeler
1 yıl
Not: yaptigi editler anime editi ve öyle izlenmiyor sadece edit yapıp youtube de paylaşıyor
Sizce ne yapmaliyim amaci ne?