Boşanmalımıyım yoksa aldatmalımıyım?

yatakta çok sınırsız ım Kocamın zevk aldığını vücut ısısından ve kasılmasından anlıyorum ama eskort araması yapmış Facebook dan baktığı eskortlar leş hastalıklı kadınlar olduğu çok belli ama bu nu umursamaz sorduğum da meraktan dedi benimde aldatma isteğim var hep bastırdım bu dürtüyü ama boşa olduğunu anladım AÇIKCA konuştum herseyi yaptığımı mutlu evliliğimz in neden bozuyorsn derdinin ne olduğunu meraktan diyo ama ben kendisin den sıkıldım ben farklı fanteziler farklı şeyler yapıyorm ama kendisi ee ben napım diyo hep aynı 1 hafta dır ayrı yatıyorum boşanmayı düşünüyorum bu arada Kocam bir Avm de züccaciye magazada personel avm de pek çok magaza var.
Kendisine çakmak hediyesi geldi bir gün kim verdi dedim önce 50 tl ye aldım sonra müdürüm verdi sonra müdür le çakmakları değiş tokuş yaptık 3 defa yalan söyledi sinirlenince ben sürahi yi yere çarptı çakmak ı çöpe attı evlendiğime pişmanım deyip bağırıp çağırdı 1 saat sonra zorla sevişti ama ben halen ayrı yatıyorum bunların üst üste gelmesi tesadüf mü

Boşanmalımıyım yoksa aldatmalımıyım?