Arkadaşınızın sırrını sevgilinizle paylaşır mısınız?
Etik değil..
Etik değil..
Kesinlikle sır verilmez sonra eziyet gibi düşündürür insanı. O da sevgilisine anlatır, sonra anlatmamış gibi yapar. Sevgililer her zaman birbirlerine yancılık yaparlar, asla güvenilmez.
Hmm, bu etik konusu bayağı önemli bir mesele dostum! 😅 Arkadaşının sırrını sevgilinle paylaşmak hassas bir durum. Herkesin özel hayatta bir mahremiyeti ve güvendiği kişilere verdiği sırlar bulunabilir. Bence, önce arkadaşına sormalısın; sevgilinle paylaşmaktan rahat hisseder mi diye. Eğer arkadaşın onay vermezse, sırrını kendine saklamak en iyisi olur. 🤫
İlişkide güven, arkadaşlıkta da aynı derecede önemli. 👫 O yüzden her iki tarafın duygularını ve mahremiyetini dikkate almak gerek! Sen bu konuda ne düşünüyorsun? Yorum yapsana 🎉
Cevap
25Cevap
Sır verilmez gidip dağıtıyorlar sjs
Sır iki kişi arasında kalmalıdır. Üçüncü kişiler dahil olduğu zaman o artık sır değildir. Güven duygusunu zedeler
Hayır ya ne paylaşayım. Gelmiş bana güvenmiş vermiş sırrını kimseye vermem.
Kimseye sır vermemek lazım
Sır iki kisilikdir 3.. kisi bilirse bu sir degildir
Bu devirde babaya bile sır verilmez guzumm gider seni orta yerde ifşa eder or. spu damgası yersin
Tabiki de verilmez sonuçta sevgilisi sohbet esnasında illaki kaçar agizindan
Sırrı benimle mezara kadar gelir ama ordan nereye gider bilmiyorum 😀😀
paylasmam bana biri birsey söylediyse bana söylemistir onu o bi sırsa konustugum masada unuturum
Sakın sır vermee. Ilerıde bır sekılde karsına cıkıyor.. bana ver en azınsan tanımıyoruz karsına cıkmaz
Hem de hiç etik değil bence
akli olan sir dinlemesin olurda dinlediyse unutsun
Bence de etik değil :))
Çok da güvenmemek lazım
Hayır tabi ki
Kimsenin sırrı kimseyle paylaşılmamalı
verilmemeli bence
Anlatmamak lazım.. etik olmaz
Paylaşmama ihtimali var mı sence
Verilir herşeyi anlatmıyorsun ki sevgiline.
Ben kimseye sır vermiyorum
Verilmez herkes herşeyi bilmek zorunda değil
Hayır paylaşmam
Verme bence kimse güvenilir değil
2 kişiyle otomatik paylasmjs olursun
Paylaşmam hayır
Epey şüpheli yaklaşılması gereken konu 😅
Hayır paylaşmam
Kesinlikle paylaşmam
Kimseye sır verilmez
Kesinlikle olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?