- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılKaliteli bir karaktere sahip değildir ha evliliğin de mutsuz falan olabilir eyvallah ama bunların bir çözümü var aldatmak karakter meselesidir bahanelerin değil..
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 703 cevap paylaştı.
1 yılErkekler fırsatçı canlılardır. O fırsat ne zaman karşısına çıkarsa o zaman aldatır. Durumun seninle alakası yok bu tamamen karşı tarafın aç gözlülüğü ve zayıf karakteri ile alakalı
013 Yorumla
Soran1 yılÖyle de benimkisi tuhaf sanki canım ara sıra kadınlarla sohbet etti ilk önce arkadaşlık yani ama sonra bir baktım bir kızın peşine düşmüş kızı ikna etmek için deli oldu sevgi dolu yaklaştı sözler verdi buluşmak bile istedi onunla kaç kez ama kız red ediyor buda normal mı sence
- 1 yıl
Normal değil tabiki , bu arkadaş direkt çapkın yani firsatta beklemiyor... Üzer seni boş ver vazgeç ondan. İnsan gûvenemediği özel hissedemediği bir ilişkide sadece eziyet çeker. Psikolojik daha zoru daha imkansız olan şeylerle savaşmayı seviyoruz ama bizi bu hayatta yoran en büyük handikapta bu işte
Değer gördüğün kişinin yanında yaşayacağın sevgi çok daha keyifli ve huzurlu olacak
Ben de aldatıldım 14 yıllık ilişki tek kalemde sildim onu
Soran1 yılÇocuğumuz var bizim canım
- 1 yıl
Benimde bir kızım var. Allah kolaylık versin umarım pişman olup kendini düzeltir ne diyim
Soran1 yılSenin kızın ama eski eşinden değil demi
- 1 yıl
Eski eşimden başka kimse olmadı hayatımda
Soran1 yılNasıl aranız
- 1 yıl
Şöyle söyleyim kpek gibi pişman her türlü taklayı atıyor tehtid de var ama bende net bitti yani
Ayrıca böyle durumlarda tepkisiz kalman seni onun gözünde daha da değersizleştirir pişman olacağı varsa da olmaz o yüzden ayrilmasan bile tepkini net şekilde koy ki bir daha göze alamasın
Soran1 yılErkekler neden böyle ya
- 1 yıl
Bakma sen ben biz böyleyiz kadınlar da erkeklerden beter olmuş durumda bu devirde sadık kalmayı bilen çok nadir insan var artık😕
Soran1 yılGenelde erkekler yapıyor ama bunu çevremdede arkadaşlarımdada çok görüyorum
Soran1 yılŞimdide kendim yaşıyorum resmen
- 1 yıl
Benim çevrem çok geniş kadınlar kurnaz erkekler gibi eline yüzüne bulaştırmadıkları için meydana çıkmıyor pislikleri , neler neler duyup görüyorum 🤢 en güzeli çocuğumla tek yaşamak bunu anladım ben🙄
Bende aldatıldığımı bilmediğim sıra ihanetli diziler izliyordum ayy neler var derken ben yaşıyormuşum meğer 😄 gülsem mi ağlasam mı bilemedim 🤦🏻♀️
Sen çocuğuna odaklan kendini yıpratma kafana takma bırak herkes ettiğini bulacak nasılsa hem bu dünya da hem diğer tarafta... Çocuğun için güçlü kalmaya bak geirisi hikaye Rabbim evladımızla sınamasın bizi
Aşk İlişkileri konusunda 836 cevap paylaştı. Ben de anlamıyorum. Madem şereften yoksun birisin niye evlenip de eşini üzersin ki? Senin için çok zor olmuştur, hakkında hayırlısı olur inşallah.
01 Yorumla
Soran1 yılBilmiyorum her şey çok tuhaf severek evlendik evde sorun var ama bu kadarıda pes
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilik, iki kişi arasındaki güven ve sevgi üzerine inşa edilmesi gereken bir ilişki. Ama maalesef bazı insanlar nedenini kendileri bile bilmeden ihanete yönelebiliyor. İletişim eksikliği, duygusal bağın zayıflaması veya kişisel tatminsizlik gibi sebepler aldatmaya yol açabilir. Bunun yanında bazen karşılıklı beklentilerin örtüşmemesi de büyük bir etken. 🚨 Bunu yaşayan biri her şeyden önce kendine olan saygısını ve değerini unutmamalı. Duygusal olarak zor bir durum ama açık iletişim ve içsel farkındalık bu kadar önemli olduğunda daha iyi bir geleceğe adım atmanı sağlayabilir. 💔🥺 Bu konuya sen nasıl bakıyorsun? Daha önce böyle bir durum yaşayan birini tanıyor musun? 😲
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 yılkaraktersiz olduğu için
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKaraktersiz olduğu için, başka neden arama ve kendini suçlama sakın
316 Yorumla
Soran1 yılBöyle bir evliliği devam sürdürür müsün sen
Cevap sahibi1 yılAsla sürdürmem şükür ki kendime saygım var..
Soran1 yılÇocuk var ortada
Cevap sahibi1 yılKüçük mü çocuj
Soran1 yılEvet
Soran1 yıl6 aylık
Cevap sahibi1 yılAilen arkanda durursa varsa öyle bir imkanın en azından çocuk büyüyene kadar boşan, konuştun mu peki bu durumu eşinle?
Soran1 yılAilemiz boşanmamıza asla müsade vermez ki
Cevap sahibi1 yılNasıl yani? Sonuçta aldatmış
Soran1 yılBunları onlara anlatsam erkek o yakar derler
Soran1 yılYapar demek istedim pardon
Cevap sahibi1 yılBir şey derim ama ayıp olur
Soran1 yılSöyleyebilirsin sorun yok
Cevap sahibi1 yılDoğulumu aileler, genelde böyle inanışlar o bölgelerde çok ya
Soran1 yılEvet doğulu
Cevap sahibi1 yılO zaman zor işin 2025 senesine giriyor olsak bile çoğunun kafası taş devrinden kalma..
1 yıllütfen bosan ya yalvaririm biraz okudum yorumlarini ailen doguluymus ama bu onemli degil onemli olan sen ve bebegin. bebegin buyuyene kadar az disini sık sonra tekrar aldatirsa elinde kanitlayabilecegin seyler olsun ben yerinde olsam yalan bir darp raporu alir fazlasiyla nafaka alirdim ama seni bilemem cocuk buyuyene kadar bekle ailen de karsi cikacak buyuk ihtimalle bosandiginizda zaten nafaka alacaksin gider calisir ya da tekrar evlenirsin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gönlü çok geniş belki eşi o boşluğu doldurmuyor /dolduramıyor
Belki hırsızlığı paraya ihtiyacı oldugu için degil heyecanı sevdiği için yapıyor019 Yorumla
Soran1 yılBöyle heyecan olmaz olsun
Soran1 yılAma bir şeyini yakalayamadım sadece yazıştığını biliyorum
Soran1 yılBurada konuşuyoruz işte
Soran1 yılKıza ümit vererek mi dert ortağı oluyor
Soran1 yılBide beni aldatarak mı
Soran1 yılKök nedeni ne olabilir 5 senelik ilişki yaşadık evlendik çocuğumuz var karı kocayız neyi eksik anlamadım bu adamın
Soran1 yılYaşından dolayı olabilir mi henüz 25 yaşındayız biz
Soran1 yılNe yapmalıyım
- 1 yıl
ya kes sesini umarim karin seni aldatir da goruruz seni karaktersiz seni
- 1 yıl
utanmadan kendini hakli cikariyorsun gonlu cok genismis heyecanmis zevk aliyormus bunu bu kadar normallestiremezsin bunda aldatmasini hakli cikarmak icin sebep sunamazsin neyim hatali diyor bir de
Soran1 yıl@atlantislibalik Vallah sorma sabahtan beri deli oldum bazı yorumlar yüzünden anlık zevk heyecan vs olsa bu bu kadarı uzun sürmez bu bir ikide kızın birinin peşinden gitmez
Soran1 yıl@atlantislibalik Zaten normal değil ki bu olamazda
- 1 yıl
Ben erkeklerin düşüncesini yazdım aldatan insanlar bunu diyor benim düşüncem degil
Size karşı haklı ya da haksız olmam benim için bir şey degiştirmez sizin görüşünüzdür saygı duyarım kaldı ki aynı görüşü paylaşıyorum
Neden öfkenizi benden çıkarıyorsunuz
Bana kızmanız beni hiç rahatsız etmez tek istedigim bir insanın kalbini kıran ben olmayayım
1 yılBilmiyorum abi ya hani benim olsa aldatır mıyım bilmiyorum ama hani aldatmak bir mide bulandırıcısı olduğu için aldatmam asla diye düşünüyorum
00 YorumlaBozuklukla evlilik süresinin alakası yok. Bozuk bozuktur 😊
06 Yorumla
Soran1 yıl😭
Soran1 yılSeverek evlendik 😭
Soran1 yılDüzelir mi 😢
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Karısıyla sorunlari vardır ya da eski aliskanliklar
038 Yorumla
Soran1 yılSeverek evlendik
Soran1 yılKaç senelik ilişkimiz vardı evlenmeden önce ve evet karışıyorum ama bu normal değil mi sonuçta eşim
Soran1 yılSeviyor mudur beni ama
Soran1 yılCinsellik yaşamadı diyorum sana
Soran1 yılSadece sohbet ettiğini gördüm
Soran1 yılEvet başka bir kıza seni seviyorum hatta seninle evleneceğim yazdı çıldıracam
Soran1 yılBu kadarı mı kritik durum yani
Soran1 yılÇocuğumuz var ayrıca madem bu kadarı mutsuz o zaman neden kendisi boşanmıyor
Soran1 yılHep bu kafası estiğinde başka kızlarla mı sohbet edecek normal mi bu
Soran1 yılBir kızla buluşmak bile istedi
Soran1 yılSanki affetmesem duracak mı
Soran1 yılÇözüm ne
Soran1 yılZor 😢
Soran1 yılAilelerimize diyemeyiz boşanmayız bizim kültürde öyle bir şey yok ayvayı yedim 😭
Soran1 yılUzun uzun anlatılacak bir şey tok her şeyi dedim zaten senelerce beraberiz iki yıldır evliyiz seviyoruz birbirimizi çocukta yaptık çocuğunu seviyor buna adım gibi eminim zaten ama hep kadınlarla kızlarla sohbet ediyor bu instagramda kaç kez gördüm ama bir şey demedim yediremedim kendime ta ki o kızı gördüğüm kadar bu en başta kızın peşine düşmüş hırslandı seni seviyorum seni istiyorum doğru kişi sensin seninle evleneceğim yakında bana doğdu gel sende bilmem ne en son yakaladım kapattırdım hesabı öyle işte
Soran1 yılAilelerimize söyleyemeyiz çok fena olur yoksa
Soran1 yılEvet ama onu fena yaparlar bu bir ikide boşanmamıza izin vermezler asla
Soran1 yılÇocuğum babasız büyüsün istemiyorum ama
Soran1 yılBence bunlar asıl babasız büyürse olur
Gizli Üye(30-35)1 yılÇocuk küçük oldugunda erkeklerin beyni kayıyor onlarla ilgilenemedigimiz içinmalesef ben de yaşamıştım..
14 Yorumla
Soran1 yılYa cidden bıktım artık aynısını biz yapsak böyle yaparlar mı ben erkeğim diye kendilerini geçiştiriyorlar ama asıl bu şekilde kendilerini bizden soğutuyorlar çok canım
Soran1 yılSonunda küfür ettim pardon
Soran1 yılBir kez aldattın mı devamı gelir mutlaka bunu öğrendim
Cevap sahibi1 yılBen aynısını da yaptım zamanında yaptıgı için affetmek zorunda kaldı 2. Kez cesaret etmedi
Benim erkek arkadaşta var evli 15 20 kadınla yatmıştır ama eşini çok seviyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKaç yaşında kocan?
Görücü usulü ile mi evlilik yaptın?
015 Yorumla
Soran1 yılHayır senelerce aşk yaşadık küçük yaşımızda iki senden beri evliyiz kucağımda küçücük çocuk var anlamıyorum neden böyle yapıyor
Cevap sahibi1 yılÇocuğa yazık olmuş 😒😏😒😏
Dikkat et ikinci kez hamile kalma. Neden öyle yapıyor soruna gelince çok uzun süre sevgili olduğunuz için seni elde edince senden hevesi mi geçti?
Soran1 yılYani bazen anlaşmazlar oluyor bide instagramda depresif depresif takıldığını gördüm yorumlarda falan pek hoş şeyler yazmadı sıkıntısı nedir bilemiyorum
Cevap sahibi1 yılSıkıntıyı teşhis ettim 👍
Aldatma, aldatılanın eksikliğini değil aldatanın karaktersizliğini gösterir. Sen çocuğunuzu taşırken onun çocuk gelişimi ve eğitimi ile ilgili kendini geliştirmesi gerekirken başka kızlar peşinde ve aldatıyor 😒😏😒😏
Bebeğin bakımına yardım etmesini iste, çocuk büyüyünce çocuğu ona bırakmak şartıyla ayrılabiliriz de 👍 aklı başına gelsin.
Soran1 yılYaşımızı söylemeye unuttum ben 23 o da 24 yaşında
Cevap sahibi1 yılNe iş yapıyor eşin olacak öküz?
Soran1 yılYa çok kötüyüm cidden
Soran1 yılElektrik teknisyeni
Cevap sahibi1 yılİşin zor 👍 Allah yardım etsin sana.
Soran1 yılAma mesleği ne alaka onu anlamadım açıklar mısın bana
Cevap sahibi1 yılEtrafı ile ilgili meslek 👍
Burcu veya yükseleni akrep, boğa gibi burçlarsa bahtsızlık yakana yapışmış derim.
Soran1 yılBen burçlara pek inanmıyorum
Cevap sahibi1 yılBacım burç fal değil. Biliyorsun değil mi?
Soran1 yılEvet ama inanmıyorum pek
Cevap sahibi1 yılBurçların karaktere etkisine inanmıyor musun?
Gizli Üye(30-35)1 yılYahu daha ay dolmadan zamparalık yapan var sen ne diyorsun!
06 Yorumla
Soran1 yılSebebi ne bunun bende onu soruyorum
Soran1 yıl20 yıllık evlilik olsa anlarım da daha 2 sene oldu evleneli
Cevap sahibi1 yılDoyumsuzluk sadakatsizlik ben üzülüyorum sadakatsizlikle uğraşan eşlere bayan erkek farketmezsin. Bayanlar lütfen didik didik edin erkekleri parası var diye gitmeyin bakın karakter para ile düzelmez.
Soran1 yılEşim zengin değil yalnız parası için evlenmedim tamamen aşk evliliği bu
Cevap sahibi1 yılSizin için söylemedim genel bir konuşma bu size değil üstünüze neden alındınız?
Soran1 yılÇünkü burada söz konusu benim ondan
Karşı taraftan ilgi gelmeyince kendini yanlız hissedebilir diye düşünüyorum ama genede doğru değil
03 Yorumla
Soran1 yılEe boşansın o zaman
Soran1 yılYorumlar beni baya şok etti heyecan arıyormuş diyorlar ne heyecanı ya sanki 40 yıllık evliyiz daha çok genciz daha yeni evliyiz sayılırız anlamıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 yılMemnun kalmamış
04 Yorumla
Soran1 yılNasıl
- 1 yıl
Senden zihininden ve fiziğinden ahlakından olabilir önce bir düşün hata yaptığın bir şey var mı
Soran1 yılNeden hep ilk kadınlarda suç arıyorsunuz
- 1 yıl
Ben suç aramıyorum sen arayacaksın önce kendinden sonra ondan kendinden suç bulamazsan kimse kendini suçlu bulmaz objektif bak
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılSeni mi demek ki ilgisiz bir eşsin
019 Yorumla
Soran1 yılBen mi hatalı oldum
- 1 yıl
Ben sana havalısın demiyorum sadece acaba neden yaptı bunu düşündün mü
Soran1 yılSeverek evlendik çocuğumuz var o kadarı mutsuz olduğunu sanmıyorum bilmiyorum
- 1 yıl
Sadece heyecan için midir yani bilmiyorum belki aklını çeldiler belki senin dediğin kadar mutlu değil
Soran1 yılKarısı çocuğu bile olan adamın durduk yerde aklı çelinmez eşim pek yakışıklı sayılmaz ve zenginde değil
- 1 yıl
Haklısın o zaman suç eşinde nasıl anladın nasıl yakaladın?
Soran1 yılUzun hikaye o zamanlar çok çalışırdı bu yüzden rahat rahat o kızla tanıyabildi eve geldiğindede yazışıyordu şüphelendim bıraktı ama mesajlara baktım az önce kızın hep peşinde bu hep bir bırakıyor bir gidiyor bana karşıda dengesiz biraz ondan pek şaşırmadım son zamanlarda yakaladım yüzüne çarptım hesabı kapattı ama yine yapacağını düşünüyorum
- 1 yıl
Yapar yine yapar kızda ilgiliyse ama evde eksik olan birieyler mi var acaba onu bu arayışa ne itti heyecan mı yoksa eksiklik mi
Soran1 yılKız çok saf çok temiz biri o da bu yüzden kanıyor işte her seferinde buna ama cinsellik yok bir kez olsa bu muhabbet geçmedi aralarında ondan bilemiyorum
- 1 yıl
Anladım heyecan olabilir ya da mesajlarda cinsellik olmayabilir bilemiyorum sende eksik olan birseyi onda bulmuş olmasın
Soran1 yılNe gibi mesela
- 1 yıl
Sevgi ilgi tutku heyecan eksik olan ne?
Soran1 yılHer şey olabilir artık
- 1 yıl
Bu konuyu konuşmak ister misin biraz bilmiyorum ama eksiklik sorun yani bence bende buradayım bak
Soran1 yılBurada konuşuyoruz işte özele gerek yok bence
- 1 yıl
Haklısın konuşuyoruz ama soracaklar konusacaklarım var yanlış anladıysan beni kusura bakma :(
- 1 yıl
Yanlış bir izlenim bıraktım
Soran1 yılNe sormak istiyorsun mesela
- 1 yıl
Çok şey sormak istiyorım
başkasına gözü kaymış
01 Yorumla
Soran1 yılBirbirimizi seviyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
1 yılKarısıyla uyumu yoktur.
09 Yorumla
Soran1 yılNasıl yok
Soran1 yılSenelerce aşk yaşadık aşıktık evlendiğimizde
- 1 yıl
Cinsel uyumsuzluk var demek ki.
Soran1 yılAma ben bunun her şeyini biliyorum bu sadece kadınlarla sohbet ediyor bir yere gitmiyor
Soran1 yılSohbet ediyor derken soysal medyadan
- 1 yıl
Tamam işte cinselliğin getirdiği bir durumda var. Farklılık arıyor ne yazık ki
Soran1 yılYani sorun sadece c. duygusallık söz konusu değil demi çünkü instagramda bir reelsin altına yalnız hissettiğini gördüm bide kızın birisine seninle evleneceğim dedi bu ne demek
Soran1 yılO kızada kaç kez geri dönüş yaptı bırakamadı ama aralarında temas bile yok
- 1 yıl
Kötü bir durum. Hem cinsel hem de duygusal olarak boşlukta demek
1 yılEvet, sen de aldatacaksın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 575 cevap paylaştı.
1 yılKarakter yoksunu ondan.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılyok mu abilerin kardeşlerin dövdürt bir şöyle ağız burun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 14,4b cevap paylaştı.
m 1 yılİçinde p. c lök varsa
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılKaraktersiz olduğu için
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
1 yılKaraktersizdir normal
12 Yorumla
Soran1 yılÖyle mi
- 1 yıl
Öyle
1 yılHeyecan
15 Yorumla
Soran1 yılYalnız heyecan bir anlık olur yaklaşık bir seneden beri yapıyor bunu
Soran1 yıl@sannoro Karaktersizlik diyoruz bizim burada
1 yılSure onmeli mi aldatma icin
03 Yorumla
Soran1 yılHayır ama iki sene içinde bir erkek neden bunu yapar bide daha çok genciz
Soran1 yılYorumlarda bazı insanlar sıkılmış heyecan arıyor falan diyor 20 senelik evlilik olsa tamam derim ama öyle bir şey yok bizde ondan anlam veremiyorum durduk yerde neden
- 1 yıl
Ne heyecani be seven adam yapmaz koy tepkini
1 yılDelirmiş
06 Yorumla
Soran1 yılNasıl
- 1 yıl
İki sene evli gül gibi karisinu niye aldatıyor deli ozaman
Soran1 yılÖyle
- 1 yıl
Dertleşmek isterseniz dinlerim hayırlı geceler
Soran1 yılSağol ama zaten bir arkadaş buldum kendime
- 1 yıl
He iyi o zaman tamam 👍😊
1 yılAldatmanın günü ayı yılı yoktur maalesef
03 Yorumla
Soran1 yılNeden aldatıyor
- 1 yıl
Sevmemiş olabilir , mantık evliliği yapmış olabilir. Başka bir kadın aklına girmiş olabilir. Yetmemiş olabilirsin. Bu saydıklarımın hepsi bir bahane zaten. En önemlisin saygısız, karaktersiz, şrefsiz birisi senin kocan. Onun için aldatıyor
Soran1 yılBiz birbirimizi sevdik ama sevmede çoktan boşanırdık çocuk yapmazdık demi
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
1 yılKarakteri yoktur
01 Yorumla
Soran1 yıl😢
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. bi ton sebep
01 Yorumla
Soran1 yılSöyle bakalım
1 yılÇünkü kanı bozuk
09 Yorumla
Soran1 yıl😢
- 1 yıl
Senin tepkin ne oldu buna ne yapacaksın
Soran1 yılKızın birisine seni seviyorum seninle evlenmek istiyorum muhabbeti yapmış hep onunla yazışıyor bırakıyor bıraktım diyor sonra bakıyorum yine yapıyor bunu nasıl olabilirim 😭
- 1 yıl
Kesinlikle ilişkini kes bitir bak bu adam arsız olmuş
Soran1 yılAcaba diyorum kıza takıntılı mı olabilir ya hani öyle 😢
- 1 yıl
Öyle olsa bile aldatmış seni sem gerçekten canım ha. valla şu an sağlıklı değilsin
Soran1 yılNe yapim 😢
Soran1 yılBu hep böyle mi yapacak anlamına geliyor şimdi
- 1 yıl
Gittikçe arsizlasacak bu durumu normallestirecek
1 yılseverek evlenmemiştir.
03 Yorumla
Soran1 yılSeverek evlendik ama
- 1 yıl
o zaman hata sende mi?
Soran1 yılBen mi hatalı oldum
1 yılCanı cekmistir
00 YorumlaŞerefsiz olursa aldatır
00 Yorumla
1 yılUzun hıkaye çok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
1 yılKaraktersizmiş
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
1 yılkaraktersiz
00 Yorumla
1 yılKarakter meselesi
00 Yorumla
1 yılPisliğin teki olduğu için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yıleksik kalıyorsundur
029 Yorumla
Soran1 yılNasıl eksik
- 1 yıl
ilgisizlik
ya da başım ağrıyor sonra falan diyip geçiştirme yapıyor musun
Soran1 yılÇocuğum var hep onunla ilgilenemem tabikide
- 1 yıl
haftada kaç kere ilişkiye giriyorsunuz
Soran1 yıl1-2
- 1 yıl
az
4 den az olmasın
ihmal edersen arayışa girebilir bazı erkekler
. çocuk ne kadarlık
Soran1 yıl6 aylık
- 1 yıl
Allah bağışlasın
belki bu süreç doğumda başladı ara verdiğiniz dönemde
Soran1 yılÖyle olsa cinsellik yaşardı direkt
- 1 yıl
yaşamadığını biliyor musun?
Soran1 yılEvet hep benim yanımda bide tüm mesajlara baktım kız çok düzgün biri
- 1 yıl
Sohbet mi ediyorlar sadece
Soran1 yılEvet sadece yazışıyorlar her allahın günü günaydın aşkım diyor o kıza şaka gibi
- 1 yıl
demek kız senden fazla ilgi gösteriyor
kızda aç kurt gibi yanaşmış kocana - 1 yıl
takip eder misin,
Soran1 yılEvli olduğunu bilmiyor ki
- 1 yıl
hmmm
- 1 yıl
yazar mısın bana
- 1 yıl
Ne yapmayı düşünüyorsun
Soran1 yılOnun gibi olmak istemiyorum kusura bakma ondan özele gelemem