+1 yılBu konu ile ilgili çok kez çok süper görüş seçilen makalemi, buraya paylaşıyorum.
ALDATMA OLAYLARİ
Talep gören (alfa ) erkekler, yönetebildiği ezik hanımlarını; talep gören alfa kadınlar ise yönetebildikleri ezik beta kocalarını aldatıyor. Şöyle daha net izah etmem gerekirse;
1) ALFA ERKEĞİN ALDATMASI VE ALDATILMASI
Kadınlardan bol talep gören erkeklere, alfa erkek denir.
Alfa erkek kavramı : özgüvenli, kendi işinde genelde başarılı, toplumda saygısı olan , hem evde hem de dışarıda kadınını gururlandıran ve kadını koruyabilecek kadar güçlü erkeklere denir. Alfa erkekler, kadına gerekli saygı dışında hiç bir değer vermezler. Kadınlar da yönetmeyi değil, yönetilen olmayı sevdiklerinden alfa erkeklerle ;hem evlenmek hem de flört etmek isterler. Alfa erkeklerin temel çekici özellikleri: Yüksek özgüvenli olduğunu kadına hissettirtmek, kadını etkileyene kadar mesajlara bir saat geç cevap yazmak, bir çok sevgilinin olduğu süsü vererek kadına kıymetini bildirmesi, topluma karşı sert ama kadına karşı normal arkadaş olarak olarak davranması , özel günler haricinde hediye almaması , büyük hatalarını affetmemesi ve kendisine saygısızlığa izin vermemesi vs vs. İşte bu özellikler, alfa erkeği çekici kılıyor
Talep gören alfa erkek, yatakta iyi oldukça; kadının karşına daha iyi alfa erkek çıkana kadar aldatılmaz. Tabi kadının, daha iyi alfa erkekle aldatabilmesi için;bakire olmayıp da evlenmesi lazım. Böylece karşılaştırma yapabilsin ki kocasının kendisine yetebilip yetemediğini anlasın. Ancak alfa erkek, kadını sevmiyorsa veya seviyor da tatmin olamıyorsa; talep gördüğü için rahat aldatır.
2) BETA ERKEK ALDATAMAZ AMA ALDATILIR
Beta erkek kavramı: ezik, itici, özgüvensiz , ve bu yüzden evlenecekleri kadın tarafından ( genelde evlenmeden birliktelik yaşayamazlar) sürekli aldatılıp milletin ortasında hakarete maruz kalan erkektir. . Beta erkeklerin en temel özelliği eşine, annesinden daha çok değer vermesidir. Bu yüzden kadınlar, beta erkekleri güçlü görmezler ve hep saygısız olurlar. Çünkü güçlü erkek , kadınını annesine saygı duydurabilecek erkektir. Yani Beta erkekler genelde özgüvensiz ve zayıf olduklarından, kadını koruyamazlar. Sadece maddi durumu iyi ise, kendisinden düşük seviyede bir kadınla evlenebilirler. İstisnalar olabiliyor ama istisnalar genel kuralı bozmaz.
Yani Beta erkek, kadınların sevmediği erkek tipleridir. Utangaç, ezik, özgüvensiz ve güçsüz erkek olarak tanımlanır. Evlilik öncesi , seks yapılacak erkek olarak asla görülmezler. Maddi durumu iyi ise, evde kalmış kadınlar tarafından tercih edilirler. Şimdi evlenilmek istenen saf betalar, genelde zengin oluyor. Asgari ücretin en az , 4-5 katı maaş + ev +arabaya sahip olmak diyeyim. Şimdi bu betların ezici kısmı, bakire olmayan ama bakireymiş algısı oluşturan kadınlarla evleniyor.
Bu kadınlar da toplumda çoğunluk olup çocuk olana kadar seks yapıyor. Zira çocuk olunca genelde hiç bir iyi beta erkek, boşamaz. Çünkü alfalardan farklı olarak, çocuklarına aşırı düşkünler ; eşlerine düşkün oldukları gibi.. Hat da çocuklara, kadınlardan daha çok bakarlar ve ev işini de hep bunlar yapar. Örneklerini, baya duyuyorum.. çocuk olduktan sonra, evlilik garantilenmiş oluyor ve alfa erkeklerle aldatmalar başlıyor. Kendisiyle de sussun diye, haftada bir ancak birlikte oluyor. Böylece beta erkeklerin, hayatını mahvediyorlar.. Neden aldatıyorlar? Çünkü, alfa erkekle olan güzel günlerini özletiyorlar ve adamla sevmeden evleniyor. Aynı sebepten , alfa erkekler de bakire olarak kendisiyle evlenen eşini aldatıyor.
Şunu da belirteyim. Beta erkekleri, kendi gibi beta kadın sevebilir. Çünkü Yeterli seks tecrübesi ve çekici bir erkek de olmadığından , sadece karşılaştırma yapamayacak bakire utangaç kadınlar böyle erkekle güzel evlilik yapabilirler ki örneğini , bizzat biliyorum.. . Ama böyle kadınlar genelde, alfa erkekler evlenmeye karar verdiğinden; alfların avına düşüyorlar ve evleniyorlar.
Çevremden ve uzmanlardan edindiğim bilgiler, bu şekilde. Evlilikler, bu yüzden kötüye gidiyor. Çünkü kadın da erkek de doğru tercih yapamıyor. Gerçek aşk evliliği, azınlıkta. Böylece evi ayırmalar ve boşanmalar, evlilik sayısına yaklaşıyor.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKarakter bozukluğu. Psikolojik sorunlar açlık.
Bazı erkeklerde şu olabiliyor- bir kadın böyle tutkuludur yani erkeğe acayip yatakta yükseltir her fanteziye girer bu erkeğe kudurtur.
- Bir kadında böyle şevkatlidir sevgili doldur hayatın kadınıdır.
İşte yukarıdaki iki madde bir kadınla buluşursa aldatılma yüksek oranda olmaz ama olmazsa ve erkekte Apt. lsa olur olabilir.
Zaten adam olan adam eşini aldatmaz.
Bu kadınlar için de geçerli ;- Monoton bir erkek uzun süreçte kadınları etkilemeyebilir heyecan ister ama adam öyle değildir sabah kalk gündüz vakit geçir akşam eşini öp 1.01 2 saat takıl yat yat.
- Başka bir adam vardır sabah kalkar senin güzel bir yalar öper , yatakta , Sonra Seninle kahvaltı hazır.
Gündüz seni arabaya atar gezdirir dolaştırır çoluk çocuk varsa onlarla , Gençlik zamanlarınızdaki gibi dışarıdasın cilve yaparsan ay millet görecek dersin.
Yani adam yeri geldiğinde seni coşturur yeri geldiğinde sakin sessiz sessiz bir adam olur.
İşte günümüzdeki insanlar bu ikisinin birleşimni istiyorlar yani sakin adam da çılgın adam aynı yerde buluşsun. Ben mesela böyleyimdir yeri geldiğinde inandırır yeri geldiğinde böyle sessiz sakin.
Benimle bir ömür çok rahat geçebileceğini düşünüyorum.
Benim bazı arkadaşlarım var ya adam çılgın dur durak yok bazıları var normal sessiz sakin ama ben ikisinin karışımı gibiyim yeri geldiğinde çılgın yeri geldiğinde sakin yatakta da öyleyimdir nabza göre şerbet.10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir insan da Allah korkusu yoksa her şeyi yapar Allah namusunuzu korun der Zinaya yaklaşmayın der fakat hiç biri birisini yapmadığı için aldatır çünkü o insanın içinde şeytanlık vardır karaktersizlik vardır
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılevli bir kadın neden aldatıyor?
117 Yorumla
Soran+1 yılİlgisizlikten
- +1 yıl
sonuç olarak aldatmak karaktersizliktir.
kadını da erkeği de aynı.
ama yine de çevre gözlemim olarak söyleyeyim; evli erkek özellikle iş hayatında yükselişteyse ve ev hanımıyla evliyse yani kadın çalışmıyorsa veya hafif bir işi varsa; kendisine bir düzen kurmayı hak görüyor. ev dışındaki hayatına birini ortak etmesi daha cazip geliyor şımarıyor bir anlamda. belli bir donanımı ve imkanı olanlar da direkt genç biri buluyor ki zaten şimdiki genç kızların da önemli kısmında sponsor sevgili, evli sevgili tutkusu var.
eğer ki çocuk olduysa, doğumdan sonra kadının toparlaması vs erkek bunu da suistimal edebiliyor.
bir başka sebep de evlilikten pişman olmak. kadına karşı hislerin kaybolması, aidiyet duygusunun bitmesi. çoğu evlilikte düşünülenin aksine erkek; ben bırakamıyorum keşke sen beni bırakıp ayrılsan düşüncesi taşır. bunların aldatması daha fazla oluyor
Soran+1 yılya da çocuklsrim için katlanıyorum 😂
- +1 yıl
bu da ayrı bir saçmalık.
sonuçta olan oluyor ve gerçekleşen gerçekleşiyor. tüm gün aklında veya teninde başkası olduğunu bildiğin bir adamla aynı yastığa baş koymak da çok acı olsa gerek.
Soran+1 yılErkek içinde kadın içinde zor bı durum bence
- +1 yıl
bu durumu konuştunuz mu aranızda peki , bu durumun devamlılığı seni hiç ürkütmüyor mu?
Soran+1 yılAldatılan ben değilim
- +1 yıl
kim peki
Soran+1 yılÇevremden biri merak ettim ondan soruyorum
- +1 yıl
aldatan birinin etrafında her daim aldatılan başka biri daha vardır. hayat tecrübesi inan bana.
bol şans
Soran+1 yılSen aldatıldın galiba
- +1 yıl
acı tecrübelerim arasında yer alan bir durum evet 😄 ama anlattıklarım sadece bundan ötürü değil
Soran+1 yılAnladım zaten baya ilgini çekti sorduğum soru 🙂
- +1 yıl
hayatım ve mesleğimden ötürü
Böyle şeyler hep ilgimi çeker 😄
Soran+1 yılMesleğini merak ettim
- +1 yıl
Yorumda açık şekilde yazamam ancak mesaj olarak paylaşabilirim dilersen.
Soran+1 yılOlur fark etmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılKarakterden Uzak bir yapıya sahip olduğu için
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 43,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunun nedeni olduğunu sanmıyorum gadası
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 264,3b cevap paylaştı.
u +1 yılKaraktersiz oldukları için
00 Yorumla Neden olmasada aldatilir
Erkeklerin gözü ac bence onunla alakali
Yani bi kadin ne kadar kültürlü bilgili temiz düzenli iyi yemek yapsa evi cevirse sohbeti hos olsa yatakta o…pu olsada erkeklerin gözü hep disarda…00 Yorumla
+1 yıldaha evdekine yetemiyor gözü başkasına kayıyor kşr ruhlu erkekler
50 YorumlaDoyumsuz karaktersiz olduğu için özgüven eksikliği olduğu için hep daha iyisi var düşüncesinde olduğu için yani bi çok sebebi var ama aldatma kişinin kendi kişiliğiyle ilgili sorundur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı. Kadınlar erkeklerini iyivdoyuramaz cesitli bahanelerle olmaz derse adamların gözü kayar cunki piyasada yoldan çıkaracak kadın da çoktur kadının düşmanı yine bir kadindir
14 Yorumla- +1 yıl
bi çok erkekte aldatılıyor demek ki sizde iyi doyuramıyonuz
- +1 yıl
o zaman çoğu erkek iş görmüyor aldatmalarda kadınlar artık tur bindiriyor erkeklere
+1 yılHer şey çok çok cok mükemmel gitse bile evlilikte bazen değişiklik ihticayi bas gosterir, ki bu değişiklik ihtiyacı da doğal bir durumdur ve bence bu aldatmafa değildir,. sadece ihtiyaç gidermedir.
10 Yorumla
+1 yılIlla tatminsizlik degil bence. Can sikintisi, heyecan arayisi, oylesine bile yapan var.
Sebep aciklayabilirsem evlenmis olurum zaten.. 😃22 Yorumla- +1 yıl
Kapali bi bayanmisn sende
- +1 yıl
Yoo ne alaka
Çünkü gözü doymuyor
Haram tatlı geliyor helal tatmin etmiyor
Hep mi aynısınız Bir kerede şaşırtın be abi25 Yorumla- +1 yıl
Yanlis yapiyolar hep
- +1 yıl
Çok güzel yorum ama keşke genelleme yapmasaydın
- +1 yıl
Üstüme alınmadım ama nefret ederim genellemeden
her şey ailede ve çevre de bitiyor. Çocukken aşılayacaksın. Ha sonradan değişen var mıdır? Elbette vardır ama şu durumlarda en mantıklısı anne ve babanın çocuğuna herşeyi aşılamasıdır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılİhanetin nedeni ve cinsiyeti yoktur... Direk karaktersizliktir. Geri galan aptal yerine koymak için bahane
10 Yorumla Kendini yetiştirememiştir, evliliğin gerçekte ne olduğunun farkında değildir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 928 cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba kafanız karışık olduğunu düşünüyorum konuşmak anlatmak isterseniz karşılıkli görüş paylaşabiliriz
00 Yorumla
+1 yılAldatmanın bahanesi olmaz
Karaktersizdir benim gözümde10 YorumlaErkek karısını seviyorsa aldatır sevmiyorsa boşanır
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılŞerefsiz olduğu için. Aldatmanın nedeni olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKimse kendinde kusur bulmasın tek sebebi çeşit aramaları. Normalde yüzüne bakmayacakları kadınlar bile evlendikten sonra ilgilerini çeker. Tabii ki istisnası vardır ama temel nedeni bu.
10 Yorumla
+1 yılErkek kadın ayırmadan söylüyorum karaktersizliktir
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılSıkılıyorlar ve yeni maceralar tatlı geliyor. Kadın erkek herkes için geçerli
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSanki kadınlar aldatmıyor ama sadece erkeklere atmayın diye bu sözüm, ama meseleye gelecek olursakta bazı eşler sadık değiller kocalarına, kocalar da eşlerine.
10 Yorumla2 taraftada suc aramalisin boyle bir durumda. sadece erkek suclu olmayabiliyor.
10 Yorumla
+1 yılGerçekten sevmemiştir de ondan aldatır yoksa neden aldatsın ki ☺
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. eşiyle mutlu değildir genelde sebep bu... ama mutlu olup aldatıyorsa da maymun iştahlıdır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİki cvpi var bunun bnce biri cinsellik biri duygu eksiligi konu uzun böyle diyorm sadece
00 Yorumla
+1 yılYa doyumsuzdur.
Eşi aşırı isteksizdir
Eşi bakımsızdır şişmandır00 Yorumla
+1 yılKarakter bozukluğu şahsiyet rezilliği çok bir neden aramaya gerek yok
00 YorumlaCahil oldugu için cünkü kadınların hepsi aynı değişik bişey yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 517 cevap paylaştı.
+1 yılYetmiyor dur başka açıklaması yoktur ya da karısının fantezi anlayışı yoktur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılvalla iç hayatını bilemiyorum ama karakter meselesi deyim genelde
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Aksiyon seviyorlar Allah’a herkese hidayet nasip etsin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı. Normal bir kadın eşine o fırsatı vermez ama hep bahane üretiyorsa normal bir durum
00 Yorumla
+1 yılKaraktersiz olan herkes aldatır.
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBeni sevmeyen boşanmak istiyorum der oldu bitti
Aldatınca daha mı hoş oluyor20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAldatmanin nedeni mi olur ablacim? Dümdüz şrfszdir de ondan
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadınların çoğu, erkek onu kolay tavlayınca aklını başından alınca hoşuna gidiyor. bir kere düşünsene sana bunu yapan başkasıja ne yapmaz 😂
00 YorumlaSorunlu bir Orman Çocuğu olduğu için aldatır
Aşağılık Kompleksi
Gizli yapılan iş zevki? (Onlara göre) ve benzeri şeyler
Haysiyetsizin teki denir böyle kişilere10 YorumlaKaraktersiz olduğu için
10 Yorumla
+1 yılAldatma, eşiyle arasında ciddi sorunlar olan, karaktersiz erkeklerin yaptıkları eylemdir.
Aslında işi bu aşamaya getirdilerse her ikisi de karaktersizdir. Tek tarafta suç aramamak lazım.10 Yorumla
+1 yılBunu bir erkekten dinledim. Farklı arayışlar peşindeyiz diyorlar ondan
41 Yorumla- +1 yıl
Kapali hi kadinmisn sende
+1 yılne kadar iğrenç bir olay evde ne güzel eşin var ne diye gözün dışarda olur
22 Yorumla
Soran+1 yılVar öyle erkekler
- +1 yıl
iğrenç durum ama
Yukarıda sayılan her şey doğru dur bence
O yüzden ben evlenirsem tabiki bu iki taraf içinde geçerli olacak
Evli ama bekar gibi yaşamak istiyorum hem aldatmamiş oluruz00 Yorumla
+1 yılEşi ona yetmiyordur. ya da karısı izin vermiştir.
60 Yorumla
+1 yılTen uyusmazligi. Kotu seks. sekste mazeret. sekste kapali olmasi. agiz kokusu bakimsizlik. Dahasida var
10 Yorumla
+1 yılmutlu değildir, sevmiyordur, tatmin olamıyordur, başkasına gönlü kaymıştır, karaktersizdir doğasında çok eşlilik vardır falan falan
00 Yorumla
+1 yılErkeklikten adamlığa geçiş yapamamıştır çoğusu için söylüyorum o yüzdendir
10 Yorumlaİstedigini alamıyordur veya mutsuz bir hayat içerisindedir
10 Yorumla
+1 yılEşi ile uyumsuzluklar vardır
40 YorumlaSevmeyen ayrılır, seven aldatır 😀😀
17 Yorumla
Soran+1 yılHem seviyo hem aldatiyo afedersin ama o sevginin ben taaaa
Soran+1 yılErkek milleti hepsi aynı
Soran+1 yıl😂😂😂
Soran+1 yılVardır bı ilgin illaki 😂
Aldatıldın mı?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır
Gizli Üye(18-24)+1 yılDoyumsuzlk , Arkadaş Ortamı , evlilik rutiniden sıkılmış ,
11 Yorumla- +1 yıl
Sana da oluyo mu bu durum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılEğlence ve iradesizlik
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılAklı diğer kadınlarda kaldığı için
10 Yorumla
+1 yılO. B. Ç olduğu için olabilir bir ihtimal yani
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. İlgisizlik ve eksik bırakılmak👍
10 Yorumla
+1 yılçekici bir vücut bulmuştur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Bunun doğrudan sebebi yok bence
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Karaktersiz olduğu için
10 Yorumla
+1 yılKaraktersizlik.
00 Yorumla
+1 yılYatak odasından memnun deildir
00 Yorumla- Devamını Gör (98)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem