Ciddi giden ilişkide ayrılık?

Yaklaşık 8 aydan beri bir çocukla görüşüyorum. İnternet üzerinden tanıştık ben yazdım. Önce sesli konuşmaya başladık sonra görüntülü. Annesine durumu açtı böyle bi kız var diye. Çok kafa dengiyiz ama ikimiz de koç burcuyuz ve sinir anlarında öfke patlamaları yaşıyoruz. İnada giriyoruz ve her yerden birbirimizi engelliyoruz vs. Ama sonuçta tekrar birbirimize geri dönüyoruz, ayrı kalamıyoruz. Bilmiyorum artık sevgiden mi o kadar zaman konuşup emek vermekten mi yoksa toksiklikten mi.. velhasıl cumartesi günü benim olduğum şehire geldi, ilk defa birbirimizi yakından gördük. Cumartesi ve pazar iki gün kaldı. Bana göre gayet güzel geçti. Güldük eğlendik gezdik. Annesinin arkadaşlarının herkesin haberi var bu olaydan. Annesi hediye göndermiş bir sürü, kızıma götür diye. Öncesinde planlama yapmıştık bu tarihte ben aileme söylerim sonra siz gelir istersiniz bu tarihte nikah bu tarihte balayı vs her şeyi konuştuk, tutacağımız ev bile hazır haftaya adamla görüşecekler. Hatta giderken de normalde 2 hafta sonra aileme açıcam dememe rağmen hadi erkenden söyle bilsinler gelelim isteyelim seni onların da haberi olsun falan dedi ben de denerim ok dedim. Aramız hala iyiydi. Onun gittiği gün yani pazar günü ben duygusala bağladım. Sabaha kadar ağladım çok üzüldüm gittiği için. Dünyanın sonu değil tabi tekrar gçrüşücez o da aynı böyle diyor ama ne bileyim 2 gün benim için bi ömürdü. Havaalanında uğurlarken boğazımda düğüm oluştu gitmek bilmedi. Dün instagram hesabının şifresini verdi girdim eski olaylardan çok büyütülmeyecek ama yine de göze batacak şeyler gördüm ve biraz sinirlendim. Birkaç kez telefonda görüştük ben sinirliyken ha bire olayı alaya aldığı için telefonu yüzüne kapatıyordum. En son şirkette bi kadınla tartıştık tam o esnada erkek arkadaşımla telefondaydık. O an sinir anıma denk geldi kadın da saçma sapan tavırlarla konuştu falan ben sadece konuyu kapatıp sohbet etmek isterken o bana akıl vermeye başladı. Böyle yapsaydın şöyle yapsaydın diye. İyiliğimi düşünüyor biliyorum ama o an ondan sadece benim yanımda olmasını istedim karşıma geçmesini değil. Yine telefonu kapadım. 2 saat sonra aradım açmadı mesaj attım açmadı. En son telefona cevap verdi ve dedi ki sen düzelmiyorsun benden sürekli seni alttan almamı bekliyorsun. Haklı biliyorum ama o an her şey üst üste geldi ve ben ne yapacağımı bilemez hale geldim. Özür diledim açıklama yaptım ama nafile. Tam işler ciddiye binmişken ve güzel giderken böyle saçma sapan mevzulardan dolayı biter mi ilişki? Sessiz kalıp onun yazmasını mı beklemeliyim? Sessiz kalırsam tekrar yazar mı, arar mı ne bileyim? Bu yoldan nasıl geri döndürülür bu ilişki? Çok seviyorum.
Ciddi giden ilişkide ayrılık?