Ben ne yapmalıyım ya sizce?

Benim instagramdan fake bi hesabım vardı gerçek gibi kullandığım ve de zamanla hoşlandığım bi çocuk oluştu, kendisine bu hesaptan yazmak istedim lakin dedim sevgilisi filan vardır, bende gittim onun sempatik cana yakın erkek kardeşine mesaj attım abisi hakkında bişyler öğrendim, erkek kardeşi de beni merak etti tabi kimim neciyim onu nerden buldum, nerden tanıyorum kendilerini ve de biliyorum bazı şeyleri, biraz bilgi verdim de inanırsa😂 herneyse abisine karşı hissettiklerimi söylemek durumunda kaldım da pek oralı olmadı gibi ama ilgilendi yani benimle terselemedi, bu arada abisinin sevgilisi var mı diye de sormuştum bildiğim kadarıyla vardı dedi, kız kim dedim kim oldugunu bilmiyorum ama kızın nereli oldugunu söyledi işte falan buralı olması lazımdı dedi, herneyse biz vedalaştık ama bi açık kapı bırakmıştı yani görüşmek dileğiyle aklına başka bişy takılırsa sorabilirsin falan demişti, bi müddet sonra bana takip isteği attı profil resmim denk geldi heralde gerçek olmadığımı düşünmüş olabilir, takipleşiyoruz şu anda anladı fake hesap oldugumu da çaktırmıyor ya da en başından beri biliyordu, ve ben hala kör kütük aşığım abisine, kardeşi hem beni teselli etmek için hemde baktı ben kahroldum bi türlü de gitmiyorum başından sen yinede istersen yaz abime falan demişti de ben hayır ya madem başka birisi var unutucam falan demiştim, o da sen bilirsin nasil istiyorsan öyle yap demişti
Ben ne yapmalıyım ya sizce?