Sevgilim beni ne kadar önemsiyor sizce detayda anlattim?

Bugün önemli bi sağlık sorunum vardı beyinle alakalı bi teste gireceğim ve doktora gosterilecek ben sevgilime stresli olduğumu kotu hissettiğimi belirttim sağolsun yanımda durdu sürekli wp den konuştuk morel vermeye çalıştı ve biz bundan bi önceki gün ayrıldık normal bir sekilde anlaşamazliktan dolayi 2 senedir beraberdik ve o gün yanimda olacagini soyledi konuşmak istedi 1 gün daha sonucum cıkana kadar sonrasinda ben bu teste girdim nerden baksan yarım saat suren 1 test ben kaygılıyım stersliyim hayatimi etkilecek iyi veya kotu cikacak ben teste girdim cıktığımda sevgilim pubg oynuyordu ve ben ona pubg deymisin diyip trip attiginda bana yazdigi seyi aynı sekilde atıyorum "Zaman geçsin diye girdim eğlenerek eğlenerek oynamadım arkada müzik açıktı" benu ne kadar önemsiyor eğer aynı seyi o yaşamiş olsaydi ben wp den hic cikmazdim kac saat surerse sursun orada beklerdim sizce beni ne kadar umursuyor yaptigi yanlismi dogrumu orada benim kotu hi amacı olmasada beni kotu hissettirmeye sebep oldu

Önemsiyor
Önemsemiyor
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Sevgilim beni ne kadar önemsiyor sizce detayda anlattim?