Sevgilim onun hakkında söylediğim şeyi öğrendi?

Geçen haftalarda sınıfta bikaç arkadaşıma (kız) sevgilimle s@@işmek istediğimi fakat söylersem onun benden soğumasından bana kızmasından çekinmesinden korktuğumu söylemiştim. Bu sözü biraz sesli ve ortaya açık söylemiştim ve söz sevgilime ulaşmış. Bu sözün dedikodu malzemesi olmasından ona karşı kullanılmasından korktuğu ve rahatsız olduğu için bana haklı olarak çok kızdı ve yaptığımın onu çok üzdüğünü belirtti. Beni çok seviyor ama eğer böyle devam ederse gözünün yaşına bakmadan ayrılacağını söyledi. Onu üzmek hiç aklımda yoktu. Bu konuları açık açık konuşamamız zaten bunu arkadaşlarıma söyleme ihtiyacı oluşturmuştu. Aslında s@@@me hariç gayet ilerledik sayılır. İlişkimizin eskisi gibi olmamasından korkuyorum bana çok güveniyordu sanki güveni kırıldı. Bana niye anlatmadın diye sormasını isterdim ama bana karşı sadede yaptığımın onu nasıl hırpalayacağını anlattı. Bu dakikadan sonra tabi bu konudan kimseye bahsetmeyeceğim ama ne yapmalıyım birbirimizi çok seviyoruz bu olaydan sonra kendimi ilişkinin suçlusu olarak hissediyorum zaten bundan sonra bu konuyu hiç açamam ne yapacağım ben?
Sevgilim onun hakkında söylediğim şeyi öğrendi?