Evet başlıktan da anlayacağınız gibi bir sorunla karşı karşıyayım. 7 aydır bir oyun karakterine aşığım. Geceleri ona asla ulaşamayacağım için oturup ağlıyorum filan adı Jetstream Sam isteyen bakabilir. Ama bir çözüm lütfen. Kendime zarar vereceğim diye korkuyorum
Cevabın nedir?
Bununla ilgili bir belgesel izlemiştim.(Programın ismini hatırlayamıyorum malesef! ) Asosyal bir genç, online bir oyuna kendini kaptırmış, karakterlerle kendini özdeşleştirmiş, onlara sevgi ve nefret beslemeye başlamıştı. Sonunda iş iyice çığrından çıkmış, gerçek dünyayla hayali dünyayı karıştırır olmuştu. Şu ''Cosplay'' işindeki gibi oyundaki kostümlerle dışarı çıkıp milletin başına bela olmaya bile başlamıştı. İşin sonu ne mi oldu? Çocuk psikiyatri yardımı alıp normal yaşama adapte olmaya çalışıyordu.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
lh5.googleusercontent.com/.../XtMgFXAB69Ul6C_ti0Lpdx3vxS-l6K4medHxvldsVYAMWWA2jBXF6o749z-Lc4PnzqUHvYcNUu_ILvHWHX65vIq8oQzTLj6o8LnPGQLiWf7JVHgGXt8=w313-h470-nc
Bu resimden sonrada de ayni seyide goreyim :D15 Yorumla
Soran+1 yılCosplayleri beni takmaz. Sanki o gerçek Sam :D
Soran+1 yılO Sam mi yaaa :D
Durumunun garip olduğunu. ya da yalnız olduğunu düşünme. İnternette senin gibi insanlar dolu, Türkiye'de pek yok ama yabancılarda çok var senin gibiler. Ben de senin gibiyim mesela. Bunun aşk olduğunu sanmam lakin bağımlılık/bağlılık diyebiliriz buna. Eğer Tumblr da biraz vakit geçirirsen senin gibilerle, hatta aynı karakter ile duygularını paylaşan kişilerle tanışabilirsin. Ben çok tanıştım. Yani kısaca korkma, çok normal ve güzel bir duygu bence :)
00 Yorumla
+1 yılfbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/.../...053805_n.jpg aranan kişi bulundu.
06 Yorumla
Soran+1 yılNe o resim ne göremezsem çatlarım, açılmıyor kendimi kescem :D
- +1 yıl
Evet hata veriyor dur bir ayar yapiyim.
- +1 yıl
https://hizliresim.com/0400G8 hihihi 😀
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/PY77l9.jpg bir de bu var.
Soran+1 yılYa bu adam kim tipine *** bunun :D Sam bunu görse intihar ederdi herhalde. Adam Sam'e benzediğini falan düşünüyor herhalde
- +1 yıl
Sıradan bir cosplayer işte. Bir sürü var böyle. Cosplay partilerinde bulursun. :)
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
18
Cevap
19Cevap
Enişte bu he img4.wikia.nocookie.net/.../Sam_Is_pissed..JPG
Nikah şahidiniz benim ona göre :/11 Yorumla
Soran+1 yıl:D ok :D
Komik gelebilir bende Max Payne' oyununun 2001 Yani ilk versiyonundaki Sam Lake'a yani canlandırdıgı kişi Max Payne'i çok sevmiştim aşık olmak değilde hoşlantı diyeyim :D Limon yemis eksi suratlım :D:D <3
05 Yorumla- +1 yıl
Hey Allahim ya o tip neydi oyle sen soyleyin aklima geldin guldum yine :-D
Soran+1 yılO kim ya bakıyım bir
Soran+1 yılSamlerin laneti :D
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/GpZm1v.jpg bumu? ben bundan daha yakışıklıyım :D
05 Yorumla
Soran+1 yılHer şey yakışıklılığı olsa :D
- +1 yıl
https://i.hizliresim.com/EzOm68.jpg
bende buna aşığım nasıl yapıcaz biz bu aşkla? kendisi yamaha R6 olur :)
Soran+1 yılO zaman git tecavvüz et drim :D
- +1 yıl
bizim motorlara tecavüzümüz biraz farklı oluyo tecavüz sırasında en ufak bir hatada motor hurdalığa biz ise ya hastahaneye ya mezara...
Soran+1 yılDiğer tarafta daha mutlu olursunuz üzme :D
Öncelikle karakter apaçilere benziyor kusura bakma :D 2. ise hiç okulda ya da çevrende gözüne kestirdiğin yok mu ya ;) Şaka bir yana senin biraz sosyalleşmen lazım *-*
04 Yorumla
Soran+1 yılPisikoloğa gittim :(
Soran+1 yılMalisef (
Bu gibi durumlar müdahale edilmediği zaman kronik bir hal alabilir. şu an için böyle bir aşkı bulanım olarak görebilir ve hafife alabilirsin fakat yaşına göre normal bir şey değil. Bu yüzden dolayı herhangi bir psikoloji uzmanı ile bir görüş derim.
00 YorumlaMGR oyuncusu... Bitirmeye kıyamadım 10 saatlik oyunu 2 senede oynadım ve maalesef bitti. Depresyona gireceğim. Raiden'a tutuğum aynı şekilde :( 1 seneden fazladır da acı çekiyorum. Dante, Vergil, FF herolari sephiroth veya ravus filan onları ben de seviyorum işte ama bir Raiden etmiyor :( Güzel ya.. Benim gibi düşünen biri. Hem oyun da aynı :D Muhabbet edebiliriz istersen, bana da iyi gelir..
10 YorumlaBende the walking dead 3-4 season daki Clementine aşığım oyun bitince depresyon oldu hep aklıma geliyor sadece kızlarla takilinca geçiyor ama her zamanda olmuyor unutmaya çalışıyorum olmuyor kız taş gibi zaten bu arada yeni katıldım link atamıyorum twd 4 season Clementine yazın cikar en sevdiğim oyun twd birse ondan etkilendigimden biri yardım etsin Info verin 😊
06 Yorumla- +1 yıl
Bende ona aşığım ölücek diye ağlamaya başlamıştım
- +1 yıl
Olm bende tutuldum kurtulamiyorum ya. Character aiden falan konusuyorum nasi gecicek bu
+1 yıl:D bizde sevdik çılgınlar gibi katarinayı ama olmadı :D başka oyun oyna ara sıra yeni taliplerin çıkabilir :D
13 Yorumla
Soran+1 yılBakmadığım oyun mu kaldı :D DMC Dante Vergil ohoooo bir Sürü. Gerçek insanlar bile değiştirmiyor Sam'a aşkımı :D
- +1 yıl
oyun karakterlerine aşık olunur harbiden ne desen ne istesen onu yapuyolar :d trip atan yok ohh mis :D
Soran+1 yılDimi ama :D
Baktım şimdi, Bir savaş oyunundan falan herhalde? Otome game oynasan halin nasıl olur merak ettim. :)
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır o Tür değil daha anlatımı zor bir oyun :D
+1 yılHangimiz asik degiliz ki Ahriye Katarinaya Slyvanasa
13 Yorumla
Soran+1 yılLol mü? :D
- +1 yıl
Evet lol ve warcraft cok sevdik hemde :)
Soran+1 yıl:D o da iyiymiş
+1 yılYapimciya soyleyelim seni de yanina katsin bir sonraki oyunda o zaman mutlu olursun belki :)
04 Yorumla
Soran+1 yılIlk oyunda Sam ölüyor :D
- +1 yıl
O zaman bir fatiha okuruz yapacak bisey yok.
Ben de buna tutkunum ama o kadar da degil tabi :D
galeri12.uludagsozluk.com/538/katarina_668833.jpg
Soran+1 yılLOL :D
- +1 yıl
Tabii ki de daha neler neler var da saymak uzun surer :D
+1 yılBende sana aşık oldum kendime zarar vermeden donus yap bana :)
06 Yorumla
Soran+1 yıl:DD
- +1 yıl
Hadi sende bana aşık ol mutlu mesut gecinip gidelim :)
Soran+1 yılNe kadar basit anlattın ya :D
- +1 yıl
Cunku okadar basit bir oyun karaktarine asik olabiliyosan banada asik olursun ama o herf gibi giyinmem haberin olsun :D
Soran+1 yılOnun giysisini sevmiyorum ki zaten :D
- +1 yıl
tamam ozaman sikinti yoook hadi sende bana asik ol bekloyorum :)
Psikologa falan gitmeyi dusundun mu ilginc bir durum cunku
04 Yorumla
Soran+1 yılBende depersonalizasyon da var kendini rüyada hissetme gibi falan topluca gittim bunlar için hap verdi hiçbir şeye de yaramadı
Soran+1 yılIyi bir öneri olmuş ama sanırım yapamam :/
+1 yılbende kitap karakterlerine aşık oluyorum sonra geçiyor :D
01 Yorumla
Soran+1 yılAma benim geçmedi problem orda :D
Ay en nefret ettiğim şeydir. Bu benim de başıma gelmişti. Valla sebepsiz depresyonlara falan giriyordum o zamanlar. Bir de bilgisayarım bozulmuştu aglamistim sinirden sjsjsjsjsjs.
10 Yorumla
+1 yılValla ablam ciddi misin saçmalama diye sorucam da bir oyun karakterine bakıyorum bir aynaya diyorum ki haklı kız.
02 Yorumla
Soran+1 yılKendine hakaret etme :D
- +1 yıl
Haksız mıyım ^^
+1 yılTobe tobe. Ben de kendimi deli sanirdim daha beterleri varmis :D guldurdun be bacim
00 Yorumla
+1 yılBende senin gibiyim, aynen Mercedes Cortez'e tutuldum :D
16 Yorumla
Soran+1 yılBayağı çıktı ha benim gibi :D
- +1 yıl
Far cry 3 de ki citra ile neler yaşadık neler :D afafagagssg
Soran+1 yılAma sen aşmışsın, Halo'da Master chief'le aranda bişeyler çıkacak diye korkuyorum
- +1 yıl
Hayal gücüm geniştir :)
Soran+1 yılNe geliyorsa Başımıza hayal gücümüzden geliyor zaten :D
- +1 yıl
Aynen :) ama ben daha ileride gidiyorum, bir oyun karakterine istediğim kıyafeti giydirebiliyorum. :D mesela asker kıyafeti. Polis kıyafeti, oyleleri çok hoşuma gidiyor
+1 yılBende ben bilmem eşim bilirde bu akşam bir zenci gordum vallah çok yakışıklı aşık oldum galiba onu braksın beni alsın :):)
04 Yorumla
Soran+1 yılHer gördüğüne aşık mı oluyor sen :D
- +1 yıl
hahahaha bazen :D ama 2 dkkalık bir aşk bu
Soran+1 yılAman benim 7aylık ve 1 yılı geçecek gibi :D
- +1 yıl
hahaha kafan güzelmiş
Gamer konusunda 586 cevap paylaştı. Ben dizi, kitap, film, oyun karakterlerine aşık olduğum sürece evlenemem.
00 Yorumla
+1 yılBende dizi aktörlerine aşık oluyorum. Benimki de ciddi. Rüyalarıma kadar giriyo. Onun resmini falan her görüşümde kalbim yerinden çıkacak gibi oluyo :) ♥♥
00 Yorumla
+1 yılOyunu defalarca bitirdim. Gerçekten de aşık olanacak kadar iyi, bir erkek olarak ben bile aşığım.(no homo). Evde Theme'ni full seste açıp geziyorum. Bence çok normal.
00 Yorumla
+1 yılBende tenage drama oyunundaki nicolas karakterine aşık olmuştum oyunu bitirdim ama hâyla unutamıyorum ne yapmalıyım?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüldürdün be güzelim herkesi kandıramazsın ama anla sunu histerik kız:))
02 Yorumla
Soran+1 yılKandırmak?
Cevap sahibi+1 yılYa öyle bir şey olmadığını hepimiz biliyoruz dimi? Aşık falan olsaydın her gece ağlasaydın ya da neyse anlatmıycam hekes kndini biliyor:dd bir doktora gözğk histeri de kötüdür
Bende enzoyu istiom ama ben direk enzo olmak istiom
00 Yorumla
+1 yılAhh Panam Palmer O karaktere mükemmel bağlandım hâla daha devam ediyo
00 YorumlaAdına şarkılar bile yapılmıştır evet vardır :)
00 Yorumla
+1 yılBende animelerdeki kızlara aşığım :D
03 Yorumla
Soran+1 yılSonunda anlayan biri ama sen o kadar manyaklaşmamışsındır :D
- +1 yıl
yokda hani çok etkiliyor
Başka mangaya geçince unutuyorusn
Soran+1 yılBenim 7 aydır böyle kimseyi gözüm Görmüyor :/ :D
+1 yılİntihar odası filminin hayata yansımış versiyonu.
00 YorumlaMantıklı aslında insan herseye aşık olabilir yani
00 YorumlaYazık la millet Kafayı yemiş
20 Yorumlabende miss fortuneye bayılıyorum :(
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ben ciddi aşığım Hayatımı ona göre yönlendiriyorum o derce :D
Gamer konusunda 5,8b cevap paylaştı. O oyundan kurtul. Sonun iyi değil senin
015 Yorumla
Soran+1 yılOyundaki Tavır ve halleri beni ona aşık etti yoksa oyunu oynamıştık oynamamışım ne yazar. Ayrıca 80 lira para verdim o oyuna :D
Soran+1 yılEn azından o gerçek insanlar kadar canımı yakmıyor
Soran+1 yılAma ona benzeyen onun gibi hal ve hareketleri olan birini bulsam zaten oyunla ibir işim kalmaz
Soran+1 yılSadece Sam geliyor :D
Soran+1 yılOna öyle biri yapamam :D
Soran+1 yılBu arada bişi yazmıştım kendi düzeltmiş. Cevabım da öyle de ondan ona herkesten çok değer veriyorum
Soran+1 yıl:D Sağol :D
Soran+1 yıl:D ok
Iyi misin sen adı üstünde oyun karakteri
00 YorumlaGamer konusunda 3,9b cevap paylaştı. Çocukken banada oluyordu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAllah beyin vermis kullan istersen
10 Yorumla- Gamer konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAhaha yok artık :D
00 Yorumla
Devamını Gör(22)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı