Sizde de var mı böyle oyun karakterinden etkilenen? 😂
Oyun karakterine aşık olmak?

Sizde de var mı böyle oyun karakterinden etkilenen? 😂
Çok karizmatik adam ama şimdi... Bir de o kartları fırlatışı var ki... :D
Ben de bu kıza aşık oldum sanırım.
Sen ne diyosun yaa... Şu zerafete bak, asil duruşa, o kadınlığı taşıyışa bak :D Ne dersin kral, sence bakar mı bu kız bana?
Prensesler gibiymiş baba evinde diyeceğim ama "gibi" fazla olur sanırım :D Şimdi kılık kıyafetine karışmak pek benlik bir şey değil ama bu tarz kıyafetleri baş başayken giyse daha iyi olur tabi
Böyle olunca istediğimiz tarzda bir karakteri yakıştırabiliyoruz o görüntüye. Gerçek hayatta kafa dengi çıkmayınca böyle oluyor :D
Klasik TC Kızı işte ne beklersin hayasız şeylere tutuluyor. :D
Ondan bahsetmiyorum. Başka milletlerin ne olduğunu bilmeden konuşmandan bahsediyorum. Buna kültür demiyorum yani. Her şeyi Tc kızı Tc erkeği olayına getirmeyin. İki makara yaptım. Yabancı forumlarda işi ciddiye bindirip psikolojik tedavi gören yüzlerce insan var. Fictophilia diyorlar bu duruma da. Siz hala Türk kızlarına laf atın. Neyse...
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bende aşıgım hatta her gun bakip gercek olamayacak kadar guzelsin gerci gercek olsan bana bakmazsin filanda diyorum ama sjsjs Killjoy hayranım bu kadına
Aaaa valorantt. Bigun Twisted Fate ve Killjoya kavusmak dilegiyle 😂😂😂
Yani imkansizaa🤦♂️
Ben onu oynarken gülüyor bana gülüyor gibi seviniyorumm. "Mesele çıkacak gibi" diyor ya. Sanki ikimiz sevgiliyiz ve bana info veriyor gibi hayal ediyorum.
Benimkide sacmalasa bile gulusune dusuyorum nabacaz sjsjs evet biliyorum fantezi ama sevgilim oldugunda onu kiljoyy gibi yapacam sjsjs kiyafet ust bas sjsjs
Snsjwndje bulucaz yolumuzu
Yapma kızım yarın kumarda kaybedince seni bile satar jsshsj
Zaten gay diyorlar Twisted Fate'e. Gravesle sürekli yan yan yanalar. İfşaları da düşmüş İnternete jdhdshb
Aşık olacak başka bişey bulamadın mı. Ne biçim yokluktasın😂
Bende harley quinn e aşık oldum
triss merigold bebeğim ya hahaha
Oyun karakterlerinin çoğu karı kız :D
:D Oyun platformunun sürekli kullanıcıları en başından erkek olduğu için bu oyun sunucuları da talep görmek adına mecbur böyle şeylere başvurdular. Ciddi anlamda bu karakterlere libido olarak yükselen insanlar var. :D Girl gamer kavramı yeni yeni piyasaya hakim olmaya başlıyor diyebiliriz. Böyle bir yorum görünce yükseleceğini de düşünmek zor değil :D
Ol napalım dkdkkxd
Hayırlı olsun fjndjf
Olabilirsin
En İyi Erkek Görüşleri