Gamer Oyun karakterine aşık olmak normal mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar ben oyundaki bi karaktere aşık oldum ama bu normal mi yoksa ben mi salağım anlayamadım sizce normal bir durum mu bu karaktere aşık olsum Oyun karakterine aşık olmak normal mi? Cevapla Oyun Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
FiqHShott Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Evet normal neden olmasın ki bende oldum NFS2 deki hatuna kim aşık olmazdı ki eskiden 😄Ama ben şimdi farklı birisine aşığım o bir suikastçi 😍😍Evie Frye 😍😎 1 0 Yorumla
çirkinkalplinsan Takip Et Master Yaş: 108 , eic 100% +1 yıl Normal bende kaç kez düştüm oyun karakterlerine ¿ 2 0 Yorumla
Aren0_0 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 9 ay Kk sürekli oluyordu bana eskiden ama artık asktan cok onun yerinde olmak istiyorum mesela 2 gü once mafia the old country yi bitirdim enzoya aşık oldum falan diom da hayır ben enzo olmak istiyorum 0 0 Yorumla
metta89 Takip Et Xper 1 Yaş: 48 +1 yıl Ben de Deltarune Chapter 2'deki Spamton NEO'ya deli gibi aşık oldum :) 0 0 Yorumla
T1mur Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Anormal bence 0 1 Yorumla enesUFC +1 yıl Değildir direkt piskologa git 🤣 Yorumla