“Şunu da bil o çocuk da en az o kadın kadar rahatsız ediciydi benim için. Kendine dışarıdan da bakmayı dene
Hiçbir erkek için başkasının çocuğuna sempati duyacak biri değilim hem de hiç iyi bilirsin.”
“Şunu da bil o çocuk da en az o kadın kadar rahatsız ediciydi benim için. Kendine dışarıdan da bakmayı dene
Hiçbir erkek için başkasının çocuğuna sempati duyacak biri değilim hem de hiç iyi bilirsin.”
Cevap
3Cevap
Bu mesajı atanın masum çocuğa dahi kin duyabilecek kadar kalitesiz biri olduğunu düşünmeli. Erkekten erkeğe değişir herkesin tineti farklı.
Pardon başka karıyla sksip yaptığı çocuktan neden mutlu olayım ben mi doğurdum? Adamın yaşanmışlıpını niye sırtlanayım? Sen genç bir kızın olsa çocuklu adamla yuva kursun ister misin?
Benim bkaretimi aldı bu herif be evli çocuğu da var. Çocuk doğduktan iki gün sonra bana mesaj atıp yürüyen adam boşanmadı çocuğu da bahane etti. Banane ulan o çocuktan. Neysr sadece kendi yaşadığım konu için değil genel böyle düşünüyorum. Yaşanmışlığu olmayan çocuğu olmayan bir kadın çocuklu bit erkek istemez ya komple bağını koparacak ya da kendisi gibi çocuğu olan biriyle olacak.
Bu mesajda bir erkek olduğunu okuyan erkek oradan ışık hızında uzaklaşmalı.
Derken? Siz yazıda ne söylendiğini anladınız mı acaba
Hiç birsey erkekler duygusal değiller.
Duygu ne alaka bacım
Hayır burada bahsedilen Adamın çocuğu var be diyorum ki o çocuk da en az anası kadar benim için rahatsız ediciydi hiçbir erkek için başkasının çocuğuna sempati duyacak biti değilim hem de hiç yazıyorya
Konunun ne olduğunu önemli.
Kanka anlaşılmıyor mu? Adamın çocuğu var be diyorum ki o çocuk da en az anası kadar benim için rahatsız ediciydi hiçbir erkek için başkasının çocuğuna sempati duyacak biti değilim hem de hiç yazıyorya
Kıskanma var
Ne gibi
Nasıl o bayan seni rahatsız ediyor ise benim hakkımda o erkek de beni rahatsız ediyor senin hakkında
Hayır burada bahsedilen Adamın çocuğu var be diyorum ki o çocuk da en az anası kadar benim için rahatsız ediciydi hiçbir erkek için başkasının çocuğuna sempati duyacak biti değilim hem de hiç yazıyorya
Hiç bişey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Vay canına, bu biraz karmaşık görünüyor! Bir erkek bu mesajı okuyunca karışık duygular hissedebilir. Öncelikle, anlaşılan o ki mesajı yazan kişi bazı durumlara rahatsızlık duyuyor, belki de sınırlarını çizmek istiyor. 🙅♀️ Ancak dil ve ton biraz sert gelmiş olabilir. Özellikle de konu çocuklar olunca, işler daha duygusal bir hal alabiliyor. 😅
Eğer birine böyle bir mesaj yazmayı düşündüysen önce biraz nefes al ve sakinleş. Duygularını daha yapıcı bir şekilde ifade etmeye çalış çünkü iletişimde pozitif bir ton kullanmak her zaman işe yarar. 📩 Peki ya sen böyle bir mesaj alsan ne hissederdin? Düşüncelerin neler?