“Seninle her görüşmeden sonra ağlıyorum yanına mutlu olmak için geliyorum ama her seferinde bana kendimi iğrenç hissettirmeyi başarıyosun beni hiç konuşturmuyosun bile. Söylediğin her yalanı da anlıyorum susuyorum canım olduğum için değil. Seninle görüşmek bana iyi gelmiyo özdeğerimi kaybettirdin.”
(Bu kişi benim ilkim bu arada)
(Bu kişi benim ilkim bu arada)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Susarsan daha çok şey anlar. Emin ol birçok insan bu cümleleri hak etmiyor bile.
Bana yemek bile ısmarlamıyor. Yaşam standardımız eşit olsa anlarım ama kendisi zengin ve evli. Ben neden onunla olayım hem maddi manevi bit karşılığı yok hem de değer vermiyor. İnsanlar escrtlara bile yemek ısmarlıyor. Bana kendimi bok gibi hissettirdi
Evli biriyle bir şeyler yaşamaya çalışsan olacağı bu.
Açıkçası o kişinin hayatında nekadar umrunda olduğuna göre değişir
fbudy gibi bir şeyiz ve o benim ilkim
Duygusal bağ olmayan bir birliktelik o nedenle bu mesajın onda pek bir şey uyandırmaz
Bana yemek bile ısmarlamıyor. Yaşam standardımız eşit olsa anlarım ama kendisi zengin ve evli. Ben neden onunla olayım hem maddi manevi bit karşılığı yok hem de değer vermiyor. İnsanlar escrtlara bile yemek ısmarlıyor. Bana kendimi bok gibi hissettirdi
Ne düşünebilir ki uyumsuz olduğunuzu düşünür ve ben olsam ayrılırım...
Ya ne uyumu fbudy gibi bir şeyiz ve o benim ilkim
Bu tarz ilişkilerde değer olmaz zaten amaç sadece sextir bu tarz ilişki yaşayanlar sorumluluk almazlar sorumluluktan kaçanlar bu tarz ilişki yaşar zaten.
Bu tarz ilişkilerde karşı taraf seninle sadece bedenin için için yakınlaşır hem zengin hemde cimriyse bir şey katmıyorsa sana zaten çöptür senide sadece ihtiyacı anında kullanıyor.. eskotlara sıda gelince binlerce lira verirler ama kolay yoldan seks yapacakları kişiye yemek bile ısmarlamazlar bu çok adice.
O zaman işine bak der yoluna bakar erkekler böyle mesajları umursamazlar
Aynı durumda olduğum biri var isminin baş harfi ne?
Eminim ne demek istediğini bile anlamayacak
O zaman hiç takmaz bile
Hanım efendi eğer fbody gibi bişeyse ne diye adama trip atıyon ki,
İlkin olması her şartta illa gidip ona vermeni gerektirmiyor.
Seni iğrenç hissettiren birini ne diye hayatında tutuyorsun ki?
Uzak dur.
Elbet başkası çıkar karşına.
Ayrıca sadece seni yapmak için senle buluşuyor Bi de üstüne iğrenç hissettiriyor, sen bu kadar mı eziksin, ne diye ezdiriyorsun kendini, git kendi kendini tatmin et, onun 5,10 saniyesinden iyidir en azından kimse ezmez seni
Bana yemek bile ısmarlamıyor. Yaşam standardımız eşit olsa anlarım ama kendisi zengin ve evli. Ben neden onunla olayım hem maddi manevi bit karşılığı yok hem de değer vermiyor. İnsanlar escrtlara bile yemek ısmarlıyor. Bana kendimi bok gibi hissettirdi.
Verme ona sende
Ben napayım diye sormadım sorulan şeye yorum yapın
Yahu kendini itibarlaştırmısın , yapacağını yapmışsın. Zaten
Ayrılsana o halde kendin diyorsun zaten
Kendinize değer veren olsanıza hayatta kaç defa geleceksiniz yazım günah