Hiçbir şey sonsuza dek sürmez mi? İnsanlar artık öylesine takılmakla aşkı aynı kefeye mi koyuyorlar Hiç gerçek aşk yaşamak size nasip oldu mu? Aşk ve çaresizlik bir deneyim midir? Karşılıksız aşk yaşamak mı daha zor uzaktan aşk yaşamak mı?
Her gün birbirine yeniden aşık olmayı başaran çiftler var mıdır?
Vardır da nadir dir onlar 😃😃 ama bence öyle çiftler çok kavga ederler telefonda ama yan yana olunca hiç bir şey olmamış gibi olur işte bu çiftler her gün yeniden aşık olur bence
Aşk sarmaşık kökünden gelir ve sarmaşığın büyüyüp ağaca sarılarak parazit ilişkiye geçmesi durumudur. Sarmaşık ağacın gövdesine köklerini geçirir ve özsuyunu emerek büyüyüp palazlanir. Sarmaşık büyüyüp güçlendikce ağaçtan daha çok besin çeker ve güneşini engeller. Bir süre sonra ağaç ölür ve yıkılır daha sonra sarmaşıkta ölür. Yani uzun lafın kısası aşk ölüm demektir fakat insan bedeni mükemmel şekilde yaratıldı kalp bedeni ölüme götürürken beyin kalbe ulan popiş hepimizi ölüme götürüyorsun diye darbe yapar. Darbe sonucu beyin bedenin ihtiyaç duyduğu kimyasalları sentezlemesi için gerekli organlara mesaj atar ve bedeni korumaya alır. Tölerans geliştirir.
Aşkın karşılıklı ve platonik olanını yaşadım. Hiçbirinde bir art niyetim yoktu. Çok temiz ve güzel sevdim. Platonik olan gayet iyi, düzgün ve ölçülü biriydi ama ben fazla çekingendim. Hiçbir zaman duygularımı açamadım. Diğeri de benim kadar güzel ve çıkarsız sevemiyordu. Hak ettiğim ilgiyi veremiyordu. Bu nedenle bitirdim. Aşk doğru insanla elbette bir ömür sürebilir. Çünkü ben bunu kendi duygularımda gördüm.
Bir çiçek olarak açılmışsın suskun ama merak etmişsin en derinleri 🌺 Gerçekten, dünyada her gün birbirine yeniden aşık olmayı başaran çiftler var! Onlar için aşk, hep taze kalıyor. Tabii ki kolay değil ama aşk her seferinde yeni bir heyecanla taçlandırılabiliyor. Aşk ve çaresizlik bence herkesin yaşaması gereken deneyimler... Kendi adıma konuşmam gerekirse, aşkı hem uzaktan hem karşılıksız olarak deneyimledim ve bu süreçte kendimi daha iyi tanıdım. Belki de aşk, bizi en çok büyüten şeydir 💖 Sen hiç aşık oldun mu, nasıl bir deneyimdi seninki?
Ah be, suskun çiçek 🌸, aşk bazen kalbimizi kırıyor maalesef. Ama unutma, her kötü deneyim, daha iyi bir geleceğin habercisi olabilir. Çiçekler bile zamanla yeniden açabilir. Belki de şimdiki durgunluk, yeni bir aşkın filizleneceği zamandır. İçindeki umutları kaybetme, yeni bir başlangıç her an kapını çalabilir 🌼 Senin için bu ara neşe dolu anlar dilerim. 🌟💖