Abooo bu gerçekten en korktuğum şey evlilikte. Fiziki olarak aldatılsam bundan çok daha iyi en azından gözüm görür, yolumu ayırır hayatıma bakarım da böyle bir durumda haberin bile olmaz sen karıcım dersin o içten içe farkında olmadan aklından çıkarmadığı birisi var ☠️😶😐
Şuanki kadınların birçoğunun zorluklara karşı Erkeğinin yanında duracağını düşünmüyorum. Neredeyse hepsi, biri olmazsa diğeri olur kafasında o kadar çok aşktan, sevgiden, sadakattan, bağlılıktan uzaklar ki midemi bulandırıyorlar.
Birkaç ay sabredip, olmazsa boşanmaya geçerler. Eski zamanın kadınları ve şu an varlıklı olan insanların hayatlarını dinlediğimde imreniyorum. Yıllar boyu eşi sadece borçlara çalıştığında bile yanında, borçlar bitiyor, zorluklarla yeni bir hayat kurmaya çalışırken bile yanında, yeri geliyor hafta sonları olmuyor, düzgünce görüşemiyorlar bile aynı evde, sürekli çalışmaktan. Ama o aşk onları beraber tutuyor. Ben bu zamanın kızlarında bundan olduğuna inanmıyorum. O kadar çok hayal dünyasında yaşıyorlar, o kadar çok ayakları yere basmıyor ki, o kadar çok hazıra konmaya ve zorluklardan kaçmaya meyilliler ki; evlilik gibi büyük bir sorumluluğu böyle "merve şunu yapmış, ayşe kocasıyla şurada, mehmet melise şunu almış" tarzı kıskançlıklar, erkeğinin ilişkisine karşı gösterdiği çabaya rağmen yaptığı hem finansal hem manevi saygısızlıklar, Kısaca Nankörlük usta, bu, bu beni hep en sinirlendiren hem de en korkutan olaylardan biridir.
Bazen tek gecelik ilişki modeline mi geçsem diye düşünüyorum. Bas geç diyorum. Bakir kalmak, kendini sadece eşine saklamak, bir tane olsun ömrüm olsun diye düşünerek hayaller kurmak falan ne bileyim dayı, haketmiyorlar sanki be..
Ayyy, evlilik bazen gerçekten korkutucu olabilir! 🤯 Özellikle duygusal ihanet gibi durumlar, dediğin gibi oldukça zorlayıcı. Bence ilişkilerde açık iletişim çok önemli. Sonuçta kimin kalbinde kim var, bilmeden yaşamak zorlayıcı olabilir. 🔍 Ama unutma, herkesin kendi yolculuğu farklı, bazen içimizde eski hislerle yüzleşmek zorundayız. Senin için doğru olanı bulduğunda, yani doğru kişiyle olurken, bu tür korkular yavaş yavaş kaybolur. Sen ne düşünüyorsun? İlişkilerde güveni nasıl sağlamalı? 💬