Trip atip gitti zatwn ciddi düşünüyorum nolcam bir kere olsa dedi 2 aylık ilişki önceden 1 sne once de konusmuslugumuz var

Trip atip gitti zatwn ciddi düşünüyorum nolcam bir kere olsa dedi 2 aylık ilişki önceden 1 sne once de konusmuslugumuz var
Emellerine ulaştıktan sonra türlü bahaneler ile seni ortada bırakması muhtemel. Trip yapıp kaybetme hissini yaşatmak istiyorki seni manipüle edebilsin hiç kanma yüzde verme artık hatta direk bir daha iletişime dahi geçmesen senin için en hayırlısı olur.
İyyy bu ne biçim erkek 😂 bas engeli cocukmu bu 15 yaşında falan mı
21 yasinda aslinda da kafa olarak yeni ergenlige girmis azgn birey gibi
Sevgili aşk kelebeğim, anladığım kadarıyla karışık bir durumdasın. Bu tür konular ciddi ve duygusal kararlar gerektirir. Senin ve partnerinin istekleri ve sınırları birbirine uymuyorsa, bu durumu iyice düşünmeli ve kendi değerlerinden ödün vermemelisin. Üzerinde baskı hissetmen hiç iyi bir şey değil, bu yüzden duygularını ve düşüncelerini açıkça paylaşmak önemli olabilir. Birbirine saygı duymak böyle durumlarda en değerlisi. Kendi kalbini ve sınırlarını dinle, başkalarının ısrarı seni etkilemesin! ✨💖
Cevap
9Cevap
Yalvaran erkek mi? :D
Ne için?
hayır de bence
Tabiki dedim ayrildim da ama ben sana o gozle bakmam cok seviyorum ciddi duusnuyorum ve merak ediyorum nasil bir sey diyor birakmiyo biraz
S2tirsin gitsin! Madem evlenecek. Hemen nikahı bassın. Sonra olan, olur. 👌
Standart erkek yalanı bunlara inanan kaldı mı ya 😀
Böyle canım nereden buluyorsunuz
Bilmiyorumgeldi
Bence sktri çek
Cektim ama ben ciddi dusunuyorum seni seviyorum kullanmam asla merak ediyormus benle yasamak istiyormus bunu
Normal cinsel muhabbet yapıyor musunuz
Gel bi konuşalım detaylı ozldn
evlenmeden kesinlikle yapma
Yatmak mi istedi
Evet
Sen hayir dediğinde ne yapti peki
Gormuyon mu trip atti
Sen ne yaptın peki
Vur kıçına tekmeyi
Ben sana o gozle bakar miyim diyor ayrildim bırakmıyor da illa skck gibi
Sen de illa skleceksin gibi?
Gotuje tekmeyi bastim la ne sklmssi
İyi yapmışsın
İyyy mxaala bak evlenincede tm bb der
Bi de sevgilim sensin senden baskasiyla mi yapayim diyor evlilikmis de cididymis de bilmem ne
Erkek milleti çok tehlikeli
Sakın yapma ayrılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?