Aşk İlişkileri Yakışıklı flörtün güzel kız arkadaşı olabilir mi? Peripellonis Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Benim özgüvenim tam bi'kere ama dışarıya güvenmiyorum o yüzden sordum 🤔🤔 Güncellemeler1 yıl Sevgilisi benim kız arkadaşı başkası gibi şe'yapalım. Güncellemeler1 yıl Farzı misal bu kız arkadaşın da vermediği kalmamış olsun mesela 🤪🤪 Yakışıklı flörtün güzel kız arkadaşı olabilir mi? Cevapla Flört Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 20,4b cevap paylaştı. Flört ne ya. Ya benimdir ya da benim. 1 9 Yorumla Peripellonis 1 yıl O benimdir o benim 😂😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Benden başkasına bakarsa, gözleri önüne aksın shdsj Yorumla Peripellonis 1 yıl Akına da iki yumurta kırıp ekmek bandırırım adamın 😂😂 sıkıyorsa kaysın Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl 😁😁 Yorumla Peripellonis 1 yıl Avmde yürüyoruz Billboard çıktı 180 sarışın manken hatun böyle ben de bakıyorum gözü kayıyor mu diye sonra döndüm dedim helal olsun bakmadın, dedi çok mu güzeldi bana bunlarla gelsin 😂😂 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Kesin bakmıştır kesin Yorumla Peripellonis 1 yıl Her gün alışveriş yaptığı AVM 😂😂 ya ama alenen bakmasın yine de direkt soğutur adamdan Yorumla u Sosyetic_SheqiiL 1 yıl Ahah :D üff sen de ya Yorumla Peripellonis 1 yıl 😂😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı. olabilir evett 1 0 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. merhaba merhaba disinda samimiyeti olamaz, dolayisiyla hayir 1 3 Yorumla Peripellonis 1 yıl Arkadaşıysa merhabada kalmaz ki arkadaşlığın topyekün olmaması lazım. Yorumla yarenimsii 1 yıl hayir olamaz Yorumla Peripellonis 1 yıl 👍🏻👍🏻 Yorumla
yeterhayeterhayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 67% 1 yıl Karşılıklı anlayış ve güven olduktan sonra problem olmaz. 1 0 Yorumla
vDuhe Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Soruyu kendime göre cevaplıyım, sevdiğim kızın yanında erkek sinek bile olamaz 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Oyle dedigine göre sanmiyorum 1 1 Yorumla Peripellonis 1 yıl Yok be ama kadınlar ne halt biliyorum, ondan. Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,7b cevap paylaştı. olabilir tabi neden olmasın 1 0 Yorumla
YksMağduru2727 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 99% 1 yıl Üçlü olsun güçlü olsun 1 4 Yorumla sarışınoooo 1 yıl Waoww ne mükemmel cevap!😕🙄 Yorumla YksMağduru2727 1 yıl Bakıyorum hoşuna gitti Yorumla sarışınoooo 1 yıl İroni olduğunu umarım anladın. Yorumla YksMağduru2727 1 yıl E tabiki Yorumla
İpi_Kopuk_Ucurtma Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 578 cevap paylaştı. Olabilir niye olmasın 1 0 Yorumla
emre00 Takip Et FenomenMentor Yaş: 41 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı. Evet olabilir 1 0 Yorumla
Gizemnurr9 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Olur tabiki 2 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. hayır olmamalı 1 0 Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10,3b cevap paylaştı. Olabilir evet 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Flört ne ya. Ya benimdir ya da benim.
O benimdir o benim 😂😂
Benden başkasına bakarsa, gözleri önüne aksın shdsj
Akına da iki yumurta kırıp ekmek bandırırım adamın 😂😂 sıkıyorsa kaysın
😁😁
Avmde yürüyoruz Billboard çıktı 180 sarışın manken hatun böyle ben de bakıyorum gözü kayıyor mu diye sonra döndüm dedim helal olsun bakmadın, dedi çok mu güzeldi bana bunlarla gelsin 😂😂
Kesin bakmıştır kesin
Her gün alışveriş yaptığı AVM 😂😂 ya ama alenen bakmasın yine de direkt soğutur adamdan
Ahah :D üff sen de ya
😂😂
olabilir evett
merhaba merhaba disinda samimiyeti olamaz, dolayisiyla hayir
Arkadaşıysa merhabada kalmaz ki arkadaşlığın topyekün olmaması lazım.
hayir olamaz
👍🏻👍🏻
Karşılıklı anlayış ve güven olduktan sonra problem olmaz.
Soruyu kendime göre cevaplıyım, sevdiğim kızın yanında erkek sinek bile olamaz
Oyle dedigine göre sanmiyorum
Yok be ama kadınlar ne halt biliyorum, ondan.
olabilir tabi neden olmasın
Üçlü olsun güçlü olsun
Waoww ne mükemmel cevap!😕🙄
Bakıyorum hoşuna gitti
İroni olduğunu umarım anladın.
E tabiki
Olabilir niye olmasın
Güzel de olur çirkinde olur ne alak
Evet olabilir
Olur tabiki
hayır olmamalı
Sorman lazım kendine