Linclemeden yardım edin?

Kafam cok karisik sevgilim evli. Olayi anlatiyorum.

Sevgilim vardı 4 sene boyunca sevgiliydik hiç sorunumuz olmadı. 4 senenin sonuda iliskimiz çok sarsıldı ama asla kopmadı. Sonra bir kere ayrıldık ve ayrılığımız yaklaşık 9 ay sürdü. 9 ayın sonunda sevgilim barışmaya çalıştı sonra ben kendi hayatına bak dedim seni istemiyorum artık ben de kendi yoluma baktım düzgün birini bulursam evlenirim dedim. Neyse inatlastik ikimiz de. Ben onunla bu konuyu bir sali gunu konuştum o aynı haftanın pazar günü sosyal medyada bir kızla isteme ve nisanini attı. Iki günde nasıl kız buldu diye soracak olursanız da onu övmek için söylemiyorum ama sevgilimin peşinde bir çok kız var ve evlendiği kız da onu baya uzun süredir seviyordu kızı tanıyorum o zaman kavga edince sevgilim evlenelim mi demiş artık hayatima çeki düzen vermek istiyoum demiş kız da kabul etmiş. Neyse bunlar bir iki aya evlendiler ama beni görseniz ben üzüntüden hastalandım 13 kilo verdim o 2 ayda. Işin buraya kadar geleceğini düşünemedim o da düşünemedi ve evlendikten 2 ay sonra pişman oldu ama sansa eşi ilk aydan hamile cıktı. Neyse eşi doğum falan yaptı. Buraya kadar bizim ilişkimiz kesinlikle bitmişti hiç görüşmüyorduk. Eşi doğum yaptıktan 2 ay sonra biz tekrar barıştık zaten eski sevgilimin evi yan binamızda sürekli karşılaşıyoruz ve bu arada sevgilim senenin birkaç ayında yurt dışında kalıyor işi için. Ilişkimiz başlayınca eşini yurt dışına götürdü ve kendisi birkaç ay burada bir kaç ay orada kalıyor iş için. Turkiyede kaldığı zamanda biz görüşüyoruz zaten ilişkimiz daha yeni başladı tekrardan ve artık o yurt dışına da gitmiyor hep turkiyede. Beni lincelemeyin inanın ilişkimiz 6 yıldan fazladır var ve ben bırakamıyorum psikolojik olarak hiç iyi değilim bu adamla bir geleceğim olmadığını da biliyorum. Vicdanım beni rahatsız ediyor. O kızın da bir suçu yok üstelik birkaç aylık bebeği de var. Şu anda eşine boşanmak istiyorum dedi ve turkiyede su anda asla yurt dışına gitmiyor. Yanı biz tekrar beraber olsak asla eskisi gibi olmayacağız çünkü onun hayatinda artık bir eski eş bir de bebek var. Daha yeni konuştum onunla dedim yeter yani bırakalım birbirimizi sen de evini değiştir artık görmeyelim birbirimizi dedim. Bana dediki ben bu kararı 1000 kere aldim dedi yurt dışına gittim bir daha asla geri donmem dedim turkiyedeki evi de evlensin diye kardeşime verecektim hicbir şekilde olmadı rizam disinda istemeden yine seni gormek istiyorum dedi. biz sürekli bir 1 sene falan küsüp tekrar tekrar barışıyoruz ilişkimiz bu şekilde. Bana dediki bu durumda sen mutsuzsun ben mutsuzum ve eşim mutsuz üstelik bebek de mutsuz olacak çünkü anne babası arasında bir sevgi bağı yok dedi evimizde iyi anlaşıyoruz dedi ama diğer eşler gibi bir bağ yok aramızda dedi ayrılacağım hem onun için hem bebek için dedi ve yeter yani bu kadar çektiğim dedi. Ben o kadar karisigim ki çok yoruldum. Napmam lazım?

Güncellemeler
1 yıl
Inanin bazen ondan igreniyorum. Onun eline bakıyorum başkasına dokunmuş başkasıyla birlikte olmuş eşi de hamile cidden bazen nefret ediyorum ondan ama bir tarafım hep çok seviyor onu bırakamıyorum
Güncellemeler
1 yıl
Boşandılar çok kısa sürdü ben de beklemezdim. Ilk günler araya insanlar aile büyükleri falan girmis sevgilim istemedi yani. Baktilar ki adam kararlı boşanmayı kabul ettiler. Zaten dini anlamda çoktan boşanmışlardı. Sevgilim de yurt dışına gitmiyor hiç kendisi burada. Ulaşamasınlar diye evini değiştirdi. Ben onunla konuşmuyorum ama her şey netlessin öyle konuşurum şimdilik sadece izliyorum
Güncellemeler
1 yıl
2 hafta once evlendik ve galiba hamileyim ama belli değil henüz emin değilim. Şimdilik bir sorun yok mutluyuz yani 7 yıldır arkadaşlar canımız çıktı. Ne kadar anlatmaya çalışsam da anlayamazsınız ama çok zor allah yasatmasin kimseye. Ilk defa kendimi gerçekten mutlu hissediyorum. Sayisiz kalp kırıklığı ysdim geçmişte ve hepsini geçmişte bırakmayı düşünüyorum. Esimin bebeğiyle de tanistim çok tatlı birbirimizi çok sevdik hatta gezmeye bile gittik onunla. Anlayışlı olan herkese teşekkürler
Linclemeden yardım edin?