- Aşk İlişkileri konusunda 667 cevap paylaştı.
1 yılYaşlarınız kaç ki sizin bunca sene bunlar olmuş. Şımarıklığınızdan bir kadının hayatını karartmışsınız. Normalde sana üzülürdüm çünkü yasak aşkın ne kadar sancılı bir şey olduğunu biliyorum. Ama bu hikayede ben öbür kadına ve bebeğine üzüldüm.
Benim tavsiyem, adamla boşanana kadar görüşmemen. Eğer senden ayrıyken boşanıyorsa zaten gerçekten kadınla hiçbir bağı kalmamıştır. Yok tam tersi kadından ayrılmaz ise zaten sen onun için alışkanlıktan öteye gitmemişsindir.
Bir de kadın hamile çıktı diye bir şey yok. Senin sevgilin karısını hamile bırakmış. Gerçeklerle yüzleş bence her şeyden önce. Adamı unutmadan da kimseyle evlenip başını yakma masum birinin.
133 Yorumla
Soran1 yılYa bak şu anda ilişkimiz tam anlamıyla yok konuşup yaptığımız hataları düzeltmek dışında bir şey yapmıyoruz. Aramızda cinsellik ya da hiçbir temas da yoktu zaten eskiden de hiç olmadı max bana sarılırdı ya da elimi tutardı. Ben sana yemin ederim ki kadının üzülmesini istemedim hatta ya kaç kere ben saatlerce oturup ağladım kendi halime ve o kadına yani. Istemedim heleki o bebek doğduktan sonra. Hatta ben sevgilime de konuştum çok dip dibe yaşıyoruz evini tasi ve git dedim yeter yurt dışına da cik bir daha gelme birbirimizin hayatını daha fazla kararmayalım dedim. Açıkca da söyledim vicdanım rahat degil benim yüzümden kadın mutsuz bebek mutsuz. Bana dedi ki bak ben 1000 kere seni bırakmayı düşündüm ama yok yani olmuyor dediki ben seni şimdi bıraksam yurt dışında kalsam evliligimdeki sorunlar biter mi sanıyorsun dedi ben severek evlenmedim ki max 1 sene 2 sene 5 sene dayanır en son boşanırım dedi ben kendimi biliyorum dedi. Hatta dediki boşanmayı ne kadar geciktirsem o kadar kötü olur 2. Bir çocuk olabilir bu süreçte dedi. Zaten şu anda 1 tane çocuğum var ve bosacanacgiz bir ikincisi olmasın dedi. Bana dediki ben cidden senin istiyorum bu kadar çile yetti bana dedi hatta açıkça konuştu dedi ben eşimden nefret etmiyorum ama bir eş olarak da sevemiyorum dedi ve sevmediğin biriyle evli olmak ne kadar zor bunu asla anlayamazsın dedi bu kadar yetti yani seni istiyorum ve boşanacağım beni istemesen de ben boşanacağım dedi mutsuzum dedi
- 1 yıl
Tamam madem bu kadar emin boşanıp gelsin. Sen hayatında kaldıkça o evlilik 5 sene de sürer 10 sene de. Her evlilikte sorunlar olur zaten normal. Aşk biter ve hayat arkadaş olarak sevmeye devam edersin. Onun bunları hissetmesi senin sorunun değil. Çocuk değil ki bu koskoca adam o kararları uygularken düşünecekti. Kendini daha fazla mahvetme. Adamdan ayrıl. Boşanmadan dönerse görüşmeyeceğini söyle. Başka yolu yok bunun. Yazık kadına be.
Soran1 yılVe inan ben bazen ondan igreniyorum. Ya o evlenmeden önce ben onu o kadar çok seviyordum ki yani eli cizilse kıyamazdım ben ona. Şimdi bakıyorum üstündeki kıyafeti başka biri yıkayıp giydiriyor. Elleri başka birinin eline değmiş bazen cidden çok çok igreniyorum ondan. Ama bir yandan çok seviyorum. Hem çok seviyorum hem alıştım ona yani 6 yıldır hayatımda o olmayınca kendimi boşlukta hissediyorum. O evlendip yurt dışına gittiği süreçte omrumden omur gitti arada karisinin profiline bakınca onun fotoğraflarını görüyorum nefesim daralıyordu ne uyuyabildim ne doğru düzgün bir şey yiyebildim cehennem gibi 1 seneydi
Soran1 yılBen 23 o 27 yaşında
Soran1 yılSöyledim yani mecburiyetten bir kaç kere görüştüm ama asla görüşmüyorum sesli aramalarını reddediyorum sadece mesaj atıyor bana o da önemli bir şey olduğu zaman
- 1 yıl
Ben yorumumu yaptım yukarda. Daha çok gençsin. Hayatını karartma. Cehennemine odun taşıyosun, farkında değilsin.
Soran1 yılGerçekten bu son artık bu. Ben sevgilimi tanıyorum bu sefer akıllanmış gibi duruyor ya bir çözüm bulur düzeltir ya da ben cidden görüşmeyeceğim artık onunla hala ona geri donmem gibi bi ihtimal var. Zor olacak çünkü bebeği var ama sorun yok zaten büyük ihtimal bebek babasında kalacak çünkü eşi ve eşinin ailesi böyle istemiş. Ben zaten hiç sorun etmem yani bebeğe gozum gibi bakarım çocukları çok severim zaten. Ya duzeltir ya da cidden bitti o tasinmazsa da ben tasinacagim ve bu arada onun boşanma konusunda yalan söylediğini düşünmüyorum yani 1-2 aramayı benim onumde yaptı geri kalan olaylari da telefondan mesajla haber verdi.
Soran1 yılHatta bana demişti ki eşim 25 yaşında daha genç dedi biraz üzülür ama o da onu sevmeyen biriyle beraber olmak istemezdi dedi hatta dediki atlatır ve gider evlenir. Hatta bana dediki bebek büyük ihtimal bende kalacak yani benimle birlikte yaşayacak eşim ve ailesi böyle istiyor dedi. Neden diye sordum bana dediki genelde kadın gençken boşanınca velayeti babasına verirler çünkü kadın evlenmek ister dedi. Yanı eşi hakkında öyle bir konuşuyor ki zerre bir sevgi hissetmiyorum bana karşı davrandığı gibi davranmıyor. Mesela eskiden ilk sevgili olduğumuz zaman ben bir kere ona demiştim ki eğer gün gelir de evlenirsem eşimle şöyle böyle yaparım dedim. Bana dediki ileride evlenirsem seninle şöyle yaparım de genel konuşma dedi bana. Asla kabullenmiyor benim başka biriyle birlikte olma ihtimalini. Ama mesela eşi hakkında çok basit bir şekilde biz boşanırız başka biriyle evlenir diyor bi kıskançlık falan yok yani
- 1 yıl
Ne kadar bekleyeceksin boşanmasını, ondan ayrılmadan? Kadın da ailesi de bu adam rahat rahat takılmasın diye veriyordur çocuğu. Öyle kolay bitmez o evlilik. Çok büyük sorun yaşarsın.
Soran1 yılVe bu arada söylemeyi unuttum eşi turkiyeye geri gelmeyecek yani yurt dışında kalacak çünkü ailesi de yurt dışında ve galiba benden şüpheleniyor çünkü annesi kendisi ve kız kardeşi ban defalarca sosyal medyadan takip istekleri attı. Sürekli profillerime bakıyorlar. Hissetti bence. Ben bebeği verme sebebini de bilmiyorum. Ama sevgilim dedi ki bebek konusunda özellikle kızın ailesi istiyor dedi hatta dediki ben eşimin ailesinin kafasını biliyorum dedi evlensin diye verecekler ve bu arada yani bebeğin sevgilim de kalması benim için daha iyi yani eski eşiyle iletişimi kesilir ve basim ağrımaz. Sürekli zırt pırt kapıma gelmez en azından yeteri kadar sıkıntı çektim bundan sonra çekemem cidden bu kadarı yetti bana ben 2 senedir huzur nedir bilemedim
- 1 yıl
Ya eşini kıskansa bile sana bunu söyleyecek hali yok. Şöyle düşün; o evlilik sürecine girdiğinde, evlendiğinde sen bekardın. Ve gayet başkasıyla birlikte olabilirdin. O bunu göze almıştı. Belki senin için de o dönemde aynı şeyleri düşündü. Başkasıyla olma ihtimaline karşılık senden ayrı kalabildi. Evlilik yoluna girdi. O da bakar yoluna demiştir belki kıskanmamıştır. Ama noldu sonra seni kıskanır hale geldi tekrar. Bunu eşinde de yaşamayacağını nereden biliyorsun?
- 1 yıl
Kuzum bak, çocuk kimde kalırsa kalsın kadınla iletişimi kesmesi imkansız. Ömür boyu hadi en iyi ihtimalle 20 küsür yaşına kadar irtibatta kalacaklar. Kadın bebeği görmek isteyecek, görüntülü arayacak, okulu, işi vs sürekli bir gündem olacak. İletişimleri koparırlar diye bir şey yok. Bunu unutma.
Kadın ne olursa olsun bir anne. Çocuğundan ayrı kalmak istemez. Belli ki aile senden haberdar. Siz rahat edemeyin diye verirler çocuğu size. Öyle kolay değil o işler.
Soran1 yılYa şöyle evet o evlenince iletişimimiz kesildi görüşmedik hatta o süreçte o yurt dışında çok kaldı turkiyede kaldığı zaman evimiz yan yana olduğu için ben farkediyorum 7/24 gözü bizde. Ben okulda dönünce o ya sokakta oluyor ya camda. Ingilızce kursuna gidiyorum o ders saatlerimi biliyor. Gittiğim zaman ve döndüğüm zaman onu bir yerlerde illa görüyorum. Tamam bir iletişimimiz yok ama sürekli peşimdeydi sürekli yokluyor ben de aynı şekilde istemeden sürekli eşinin profiline falan bakıyordum. Ve turkiyede kaldıkları süreçte bir onları birlikte çok gördüm yolda yürüdükleri zaman bile bir gariplik vardı. O benimle birlikteyken ya elimi tutar ya omzuma yaslanir bunlar dümdüz yürüyorlar. En basit detaylarda bile bir samimiyet yoktu. Hatta bilerek ben görmeyeyim diye yapıyor dedim ama eşi de durumdan memnun görünüyor yani hiç turkiyede neden elimi tutmuyor der gibi bir yüz ifadesi yoktu.
- 1 yıl
Bunların hiçbir önemi yok. Sonuçta sen de o süreçte biriyle birlikte olabilir hâttâ evlenebilirdin. Camda yolunu gözleyerek engel olamazdı. Razıydı yani buna.
Sokakta elini tutmasa nolur adam kadından çocuk yapmış hemen. İkincinin de sinyallerini veriyor. Aklını başına topla. Gençliğini ziyan etme.
Soran1 yılYa inan o kadar umurumda değil yani ben kendi kafamdan söylemiyorum sevgilim öyle söylüyor. Evlenmek isteyecek dedi. Kafası böyle çalışıyor onların dedi genç yaşta evliliğe bayılıyorlar dedi zaten benimle 1 ayda evlendi dedi boşanmayı da asla kabullenmezler dedi. Hatta dediki benden önce amcasının oğlu onu istiyordu büyük ihtimal ona verirler dedi aynen bunu soyledi ne kadar doğru ne kadar yanlış hiç bilmiyorum ve dediğin gibi kadın bir anne bebeğini arayacak konuşmak isteyecek benim için hiç sorun yok. Ben sevgilimi tanıyorum eğer gerçekten boşanıp benimle devam ederse benim hicbir şey umurumda olmaz ona cidden güvenirim bu durumda onu tanıyorum çünkü ben. Ben onu görmemek için velayetin bizde olmasını isterim başka bir problemim yok onunla. Ona rağmen gorsem de sorun etmem ben kadından nefret etmiyorum bana bir şey yapmadı
Soran1 yılEvet doğru söylüyorsun ben evlenebilirdim onun yaptığı gibi o da hiç bir şey yapamazdı max izlerdi. Ben de bir şey yapamadım gozumun önünde evlendi tek kelime bile edemedim ama susmam razı olduğum anlamına mi geliyordu elim 7/24 telefondaydı. Ben 1 sene boyunca abartsiz kelimenin tam anlamıyla kahroldum. Ona olan sevgimi bir kenara bırak. Ben ilişkide harcadığım emeğin de boşa gittiğini hissettim. Üniveriste okurken onu bekledim askerde onu bekledim parası yokken umurumda olmadı ben hep onunla birlikteydim en kötü gününde ben vardım. En son bir kız gelip oturduğu yerden adamı aldı gibi hissettim. Kahrını ben çektim adam iyi bir yere gelince de çabasız bir şekilde başka biri aldı.
- 1 yıl
Sen fikir istemiyorsun ki. Sen buraya gelip aldığın karar için insanlar da sana haklısın evet böyle yap desin istiyorsun.
Sen zaten kararını vermişsin. Vicdanını rahatlatmak istiyorsun. Ama öyle kolay olmaz. Kadın bu kadar rahat olsa neden telefonda ağlayıp küfürler etsin? Daha nelere şahit olacaksın kim bilir.
İstediğin kadar aşık ol, bu saatten sonra ve hatta yaşanacak onca şeyden sonra onunla evlensen de tam anlamıyla mutlu olamazsın. Asla hayal ettiğin gibi güzel olmayacak hiçbir şey. Sonuçta ilahi adalet diye bir şey var. O evliyken aşık olsanız hadi bir derece dicem de hepiniz bekarken sizin şımarıklığınız yüzünden kadın bu adamdan olan bebeğiyle ayrılmış olacak. Koca bir hayal kırıklığı. Bunun altından kalkıp peri masalı gibi bir evlilik ve mutluluk yaşayamazsınız. İlahi adalet diye bir şey var. Çok üzüleceksin çok.
Soran1 yılVe bu arada ben sadece eski esiden yana sorun yaşamayacağım ki. Eski eşinden yana ömrüm boyu sorun yaşayacağımı biliyorum bir de ailelerimiz var. Benim ailem hiç istemez boşanmış çocuklu birini. Onun ailesi de zaten beni tanıyor işin içinde bir şey olduğunu anlayacaklar. Ama bunların hepsini çözmek kolay ben cidden huzur istiyorum artık yoruldum. Eğer olur da onun dediği soz verdiği gibi evlenirsek kendimi eve kilitleyeceğim gerçekten insan gorecek gücüm kalmadı 2 gün huzur istiyorum. Onun dediğine göre boşanır boşanmaz ben kabul edersem evleniriz o öyle söyledi.
- 1 yıl
Yanlışın var. Kadın gelip adamı almadı senden. Adam senden vazgeçip o kadını aldı hayatına. Adam imkanları genişlediğinde, tüm hayatını ve imkanlarını kadının ayaklarına serdi. Senin verdiğin emek ve katlandığın şeyler kadının problemi değil. Bu hikayede masum olan tek kişi adamın karısı. Nefret etmeye hakkın yok zaten bu bir lütuf değil. Bu senin iyi bir insan olduğunun işareti değil. Burada senden ve ondan nefret etme hakkına sahip olan tek kişi adamın karısı. Nikahlı karısı. Çocuğunun annesi.
Soran1 yılYa biliyorum ve cidden soruyu kararsız olduğum için attım. Soruda da yazdım zaten çok güzel bir geleceğim olmayacak diye ama napabilirim yani inan duzeltebildigim kadar düzeltmeye çalışıyorum ve yanlış anlama asla kendimi savunmak için ya da kendimi haklı çıkarmak için söylemiyorum asla yemin ederim ki ama onun eşi de çok iyi niyetli değil. Bak eşi onu eskiden seviyordu daha benimle birlikteydi ve benimle birlikte olduğunu bilmesine rağmen ona mesajlar atıyordu. Zaten benden ayrıldıktan 1 ay sonra da evlenmeyi kabul etti ben onun yerinde olsam bu kadar acele etmezdim ki yani adam kafasını toplasin diye beklerdim. Asla kendimi savunmak için söylemiyorum ama eşi de o kadar masum değil yani. Eskiden ona attığı mesajlar da merhaba nasilsin tarzı mesajlar da değildi. Biz ayrıldık bana inat bir şey yapmak istedi bu kız dışında da başka birini bulamadı
- 1 yıl
Onunla birlikte kaldığın sürece, evlenseniz de 5 çocuk da yapsanız huzuru bulamayacaksın. Evlenince tüm dertler bitecek sanıyorsun ama tam tersi daha da huzursuz olacaksın. Aşk bile kurtarmayacak seni. Bugünlerini mumla arayacaksın. Bunu çok ama çok net söylüyorum. Sen bilirsin.
Soran1 yılYa ben biliyorum ki zaten kimse onun kafasına silah dayayıp evlendirmedi onu. Hatta kendi de söyledi ben 1000 kere denedim uzaklasmayi 1000 kere denedim yoluma bakmayı denedim. Hatta turkiyedeki evi bir daha turkiyeye dönmek için bahanem olmasın diye kardeşime verecektim onu bile yapamadım dedi. Hatta bir kere yolumuza bakalım dedim bu sefer net bir karar alalım dedim. Bu evi de sat bir daha görmeyelim birbirimizi dedim. Bana dediki ben sevmediğim bir insanla birlikte yasayamiyorum dedim evliligimdki tek sorun sen değilsin dedi bana. Bana dediki şimdi seni bırakıp ben yurt dışına gitsem mutlu mu olurum sanırsın denedim ki olmadı. Max 1 sene katlanırım hadi 2 sene olsun hadi 5 sene eninde sonunda gün gelecek boşanacağım dedi.
- 1 yıl
Kadının bekarken attığı mesajlar, senin, onunla kocasının konuşmasını gizlice dinlemenden daha masum. Kadın için ne kadar onur kırıcı bir durum. Haberi olsa kahrolur eminim. Kadınlık gururu yerle bir olur. Düşün sen bu adamla telefonda konuşuyorsun ağlıyorsun ve onun güya sevdiği kadın yanında gizlice dinliyor senin ağlamanı. Allah düşmanımın başına vermesin.
Ne olursa olsun kadın ikinizden de masum. Yabancı olan sensin. Bu hikayede yeri olmayan sensin. Suçlu olan ikinizsiniz. Vicdanını rahatlatmak için kadına kendi kafanda masum değil deyip suçlu çıkaramazsın. Bu vebalin altından nasıl kalkacaksın hayat boyu, onu düşün bence.
Soran1 yılYa bence sen yorumlarımi okumuyorsun iki saattir karısından ömrüm boyunca kurtulamam bir de ailelerimiz var diyorum ama umurumda değil ne kadar sorun olursa olsun.
Karısına ben de çok çok çok aciyorum yemin ederim ki istemezdim ama o da çok masum değil ki sürekli sevgilime yürüyordu eskiden sevgili olduğumuzu bildiği halde. Git gelli ayrılmalı barışmalı bir ilişkimiz vardı ona rağmen 1 ayda adamla evlendi üstüne kendine bağlamak için çocuk yaptı. Bak adam ona boşanmak istiyorum der demez olayın benimle alakalı olduğunu anlayıp ailesiyle takip istekleri atiyorlar. En başından beri doğru bir evlilik olmadığını biliyor hatta sürekli aklının bende olduğunu biliyordu ona rağmen evlenmeyi kabul etti. Boşanmak istiyorum diyince de basta üzüldü ama şimdi umurunda bile değil az çok o da biliyor olmayacağını
Soran1 yılYa ben kadına iftira atmiyorum ki evet belki onun hatası bizimkisi kadar büyük olmayabilir ama o da suçlu o da masum değil. Instagramda birbirimize şifrelerimizi vermiştik gelen tüm mesajları tek tek okurdum. Kizin kız kardeşi bile bizim eve gel diyip imali imali konuşmalarda bulunuyordu. Kizin attığı mesajlar çok net bir şekilde gel malum işi yapalım tarzında imalardi. Öyle merhaba nasilsin değildi onun mesajları adamın profil fotoğrafında sevgilisi var kadin hala ina mesaj atıyordu. Ne kadar masum olabilir böyle biri? Şu anda bence benim yaptığımla nerdeyse aynı
Soran1 yılBen haklıyım falan demiyorum hata yaptım söylüyorum da bana kalsa onun suratına bile bakmam ama elimde değil. Onunla birlikte olurum 40 sıkıntıya katlanırım bu şekilde o olmadan yaşamaktan daha iyi geliyor. Karısına da üzülüyorum içten içe yani onun başına böyle bir şey gelsin istemesdim yemin ederim ki ben ne sevgilimin onunla evlenmesini istedim ne de boşanmasını keşke hiç yapmasaydı başımıza çok iş açtı her şey zorlaştı.
Soran1 yılHatta farkettiysen ben soruda onun eşinden hiç bahsetmedim çünkü suçlu olan benim sorumu gören insanlar suçlusun bir de kadın hakkında mi konuşuyorsun diyecekler ama sana söylemek zorunda kaldım
- 1 yıl
Kadın bekarken bu adama aşık olmuş. Adam gitmiş ona evlenme teklifi etmiş. Nasıl ki sen şu an mantığını kullanamıyorsan o da o zamanlarda mantığını kullanamamış ve adamın teklifini kabul etmiş. Demek ki adam o dönemde aklının sende olduğunu hissettirmemiş kadına. Bayağı normal şekilde konuşmuş, birlikte olmuşlar, kız isteme merasimi dahil her şeyi usulünce yapmışlar. Seve seve, bile isteye birlikte olup çocuk yapmışlar. Bunların hepsini birlikte yapmışlar, kadın tek başına yapmamış, yapamaz. Kadın adamdan hamile kalamaz. Adam kadını hamile bırakır. Yani o da adamın suyuna ilaç katıp çocuk yapmadı ondan.
Ailesinin tepkili olması da seni rahatsız etmesi de çok normal. Kadının kaderiyle oynamışsınız. Durduk yere evlenip çocuğuyla ayrılmak zorunda bırakılmış. Sizin ondan daha masum olmanız ve hatta haklı olmanız imkansız. Kadın size ne yapsa hakkıdır.
Sevgilim dediğin, kendi hırsları uğruna başka bir kadının hayatını yerle bir eden o adamı temize çıkarmaya çalışıyorsun. Yapma.
Soran1 yılYa tamam da ben o kadar normallestiriyorsun ki. Diyorsun ki kadın adam senle birlikteyken AŞIK olmuş ve evlenmiş. Ona hissettirmemis diyorsun o zaman neden ilk olarak benden şüphelendi demekki kadının kendi içinde bir şeyler var biliyor kadın zekasiz değil.
Soran1 yılNeyse kadının haklı ya da suçlu olması benim umurumda değil. Benim umurumda olan tek şey bunu en az zararla atlatalım ben de istemezdim evlenmesini hatta en çok ben istemezdim. O da bile isteye evlendi zaten tek sebebi de beni üzmek içindi bu tartışılmaz zaten 2 . Ayda kendine geldi pişman oldu. Sorun yok olan oldu. Bebek de babasında kalacaksa sorun yok birincisi bu bebek ona kötü davranacak halim yok ikincisi bebek yabancı da değil sevdiğim adamın çocuğu ona gozum gibi bakarım. Bebeğin annesi de cok umurumda değil. Ha onu ne kadar görmesem o kadar iyi ama görürsem de umurumda olmas sonuçta bebek babasında kalacak. Şimdilik ben sevgilime güveniyorum. En çok onu ben tanıyorum ailesinden çok ben tanıyorum. Onun her halini her yüzünü ben gordum. Bazen çok dengesizlesiyor ama beni de çok seviyor. En azından ben öyle hissediyorum. Kadına da gelecem olursam masum değil o kadar da ben de suçluyum bir yerde. Ama ben hicbir zaman onlar evliyken duygusal bir şey konuşmadım ya da herhangi bir temas olmadı onlar evliyken onun esine ben mesajlar atmadım. Onun eşi onu aldatmadı yani ne benimle ne başkasıyla. Ama ben sevgilimle birlikteyken o yürürdü. Neyse kendimi onunla çok karsilastirmayacagim bu konuda net ben daha masumum. Ama o evli olduğu için o daha haklı durumda. Zaten onların boşanmasını bile istemedim. Adamı kendimden çok seviyorum canımı istese bile veririm ama gitim açık açık konuştum evini tasi bir daha birbirimizi görmeyelim unutalım gitsin dedim bir kadının hayatının mahvolmasina sebeb olmak istemedim adam kendi dedi ben huzursuzum sen hayatimda olsan çok iyi olur ama olmasan da ben boşanacağım. Varlığın ya da yoklugun boşanma durumunu değiştirmez dedi. Yanı kısaca kadının kötü bir şey yaşamasını istemezdim ama yaşadığı kötü şeylerinde sebebi ben değilim en ufak bir yerinde bile parmagim yok
- 1 yıl
Sen kendini kandır. Kadın hepinizden daha masum. Ve evet o kadının üzülmesinin sebebi de sensin. Evet adam karısını aldatmış, hem de seninle aldatmış. Cinsellik yaşamamanız bu gerçeği değiştirmez. Bunları konuşmanız bile aldatmaktır. Senin gizlice kadının konuşmasını dinlemen hele, ona isim bile bulamıyorum. İnanılmaz bir hareket. İnsan insana yapmaz bunu. Hele bir kadın başka bir kadına asla yapmamalı.
Gerçekler bunlar. Sen istesen de istemesen de bunun ağırlığını taşıyacaksın. Asla hayal ettiğin gibi olmayacak. Ne sen onunla ne de o seninle mutlu olamayacaksınız. Max birkaç ay. O da garanti değil de neyse.
Senin dünya umrunda değil. Sen kendinden başka kimseyi düşünmüyorsun. El birliğiyle kadının hayatını mahvetmişsiniz. Bunun manevi bedelini her zaman hissedeceksin.
Sevgilim dediğin adama güvenseydin, o boşanıp gelene kadar sıfır iletişimde kalırdın. Bak SIFIR iletişim diyorum. Öyle yok evi taşı bilmem ne bunlara bile girmezdin, konuşmazdın. Ne yüzünü görürdü ne sesini duyardı. Ama sen de biliyorsun ki seni elde edemeyeceğini bilse o evliliği bitirmeyecek. Bunlarla yüzleşemiyorsun.
Yaşınız küçük anlamıyorsunuz ama ilerde hayat size anlatacak bunları.
Neyse yorum istedin yorumladık. Bizlik bir şey yok. Allah senin ailene de sabır selamet versin. Onlar için de çok zor. Kadın da en kısa zamanda mutluluğu bulur inşallah.
Bir gün bu yazdıklarımı hatırlayacaksın. Selametle.😊
Soran1 yılNeyse ben kendi iyiliğimi herkesten çok biliyorum sadece sizi dinleyeyim dedim o boşanmada olucak buna o kadar eminin mi ki sevgilimi tanıyorum 6 yıllık sevgilim. Adam konuşmadan onun ne söylemek istediğini anlıyorum. Ve diyorsun ki el birligiyle kadının hayatını mahvettiniz. Yanı ben bile isteye bunu neden yapayım. Adamı seviyorum neden evlenmesini isteyeyim. Ayrıca bir yerde ben ona iyilik yapıyorum onu sevmeyen birinden boşanacak ve ben cidden geri çekileceğim hatta tam olarak şimdi engelliyorum. Ona rağmen boşanıp geleceğinden o kadar eminim ki çok az bir süre sonra soruyu güncelleyeceğim. O zaman gelişmeleri yazarım ve tam şu anda engellemeye gidiyorum
- 1 yıl
He bu arada benim de muhtemelen aynı yaşlarda sevgili olduğum adam evlenip çocuk yapmıştı ve kısa bir süre sonra yollarımı kesmeye başlamıştı. Evlendikten sonra ve hatta çocuğum olduktan sonra bile 1 saniye bile çıkmadın aklımdan demişti. Evlendim ama kısa bir süre sonra çok pişman oldum demişti. Ben senin için ağlıyorum demişti. Hâttâ bir tanesinde de boşanacağımı söyledim demişti. Bütün bunları her akşam iş dönüşü yolumu kesip anlatıyordu. Benim ona söylediğim şey şuydu: "Sakın benim için böyle bir şey yapma. Sen boşansan da ben yokum. Git eşinin gönlünü al." Noldu sonra bir çocuğu daha oldu. Bir süre sonra da boşandı. Yine yollarımı kesmeye başladı yine olmaz dedim. Üstelik ilk reddettiğim dönemde aldığım nefes oydu. Ona rağmen yapabildim bunu. Tam da senin yaşındaydım. Sonra başka bir kadınla evlenip ondan da bir çocuk yapıp boşandı.
Sonuç; bir zamanlar hava gibi su gibi ihtiyaç duyduğum sevdiğim adam, şu an yeryüzünde tiksindiğim tek insan oldu. Seneler geçti üstünden. Ben iyi ki olmamış diyorum. Uçurumlardan döndürmüş Allah beni.
Yani bol keseden sallamıyorum. Bunları kısmen ben de yaşadım. Sen de zamanla göreceksin ne kadar doğru olduğunu söylediklerimin.
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim 🌺, durum gerçekten karmaşık ve senin için zor olduğunu tahmin ediyorum. Öncelikle duygularını açtığın için teşekkür ederim. Seni yargılamadan, bu karışıklığın içinden çıkmana yardımcı olabilirim. Duygularının çok yoğun olduğunu biliyorum ama şunu unutmamalısın: herkes kendi mutluluğundan sorumlu.
Sevgilin evli ve bir bebeği var. Bu durumda yalnızca kendi duygularını değil, başkalarının hayatlarını da etkiliyorsun. Eğer ilişkiniz sizi, onu ve tabii ki bebeği sürekli mutsuz ediyorsa, belki de uzaklaşmak en sağlıklısı olabilir. Geleceğinle ilgili net bir vizyon oluşturmak, güvenilir ve sağlıklı ilişkilere adım atmak önemli. Kendine bir de bu açıdan bakabilir misin? Mantığın ve duyguların çatıştığında gelecekteki mutluluğunu önceliklendirmek hayatta daha dengeli adımlar atmana yardımcı olabilir. Üzülme, bu tür kararlar zordur ama sonunda daha iyi hissetmene yardımcı olur. Kendine odaklan, ne istediğini ve sana gerçekten neyin iyi geldiğini düşün 🎈. Belki de biraz mesafeyle her şeyi daha net görebilirsin.✨00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 20,6b cevap paylaştı.
1 yılEvliyle olana yardım edersem en kötüsü ben olayım beter olsunlar burnu şeyden çıkmasın eden bulur
00 Yorumla
1 yılYani yapacağını yapmışsın şimdi ne yapmam lazım diyorsun
03 Yorumla
Soran1 yılCozum istiyorum burası dışında soracak kimse de yok
- 1 yıl
İyide her şeyi zamanında çok yokuşa sürmüşsüm şimdi ne istiyorsun seviyor musun adamı
Soran1 yılÇok seviyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 598 cevap paylaştı.
1 yılGelip seni boğalım sen de rahatla artık bu ne
06 Yorumla
Soran1 yılYa bu yorumu neden yazdın yani ben zaten memnun değilim olanlardan gelmişim yardım istiyorum
- 1 yıl
Kızım senin aklın yok mu? Yeryüzünde erkek mi kalmadı ki sen bunun peşinde harap ediyorsun kendini ya acıdım resmen. Besbelli yalan söylüyor ama o küçük bebeğin üzerinde koca bir ah var haberin olsun. Erkek yokmuş gibi davranıyorsun kendine gel ! Evlilik çocuk oyuncağı değil. Hiçbir şey senin dışında gelişmiyor saflığı bırak İLETİŞİMİ TAMAMEN KES
Soran1 yılYa biz o evlenmeden de 4 sene boyunca birlikteydik. Hatta o kadar haklısın ki o evlendiğinden beri tek kelime bile inanmadım ona. Bana birkaç hafta önce boşanmak istiyorum dedi. Ben de yalan soyleme dedim bütün evliler eşimle anlaşamıyorum falan der dedim. Dediki cumartesi gün gel senin yanından konuşayım dedi. Cumartesi günü de çok cok iyi hatırlıyorum eşini 3 4 kez aradı açmadı en son açınca söyledi esine hatta eşi falan telefonda ağlayıp küfür etti benim bile içim acidi ama inan elimde değil yani ben onun üzülmesini istemezdim hatta ben sevgilime de söyledim dedim buraya kadar yetti artık önceden küsüp barışırdık ama şimdi böyle bir şansımız yok ortada çocuk var esin var. Evini benim evimin yanından taşı bir daha görmeyelim birbirimizi dedim. Bana dediki ben mutsuzum seninle birlikte olmayı çok istiyorum dedi ama sen beni istemesen de ben boşanacağım dedi mutusuzum çünkü dedi hatta dediki şimdi ikinci bir çocuk olursa nolacak dedi sen bunu düşünmüyor musun o zaman hem eşim daha da mutsuz olacak hem 2 tane mutsuz çocuk yetiştireceğiz. Eşim genç dedi bugün yarın unutur gider evlenir gençliğini de benimle heba etmesin dedi. Hatta ben dedim ki ben yüzümden üzüldü yani o da dediki seni hayatimdan çıkarsam ve evliligime devam etsem evliligimizdeki sorun biter mi sanıyorsun dedi ben sevmiyorum ki onu severek evlenmedim dedi boşluk anında cıktı karşıma dedi hatanın neresinden dönersek kardır dedi. Ben de farkındayım yani olanlar düzelmez ama en azından daha da kötü şeyler olmaz kendime bir çıkar yol arıyorum çünkü ne kadar anlatsam asla anlayamazsınız hiç iyi değilim ben
- 1 yıl
Adam eşiyle her haltı yiyor hatta çocuk bile yapacak ama iş bırakmaya gelince boşanacağım diyecek. Allah sizi ıslah etsin başına gelmeden ölme sen. O adamın da ıslah olacağı yok. Boyuna çocuk yapacak, cinsel olarak karısını kullanacak ama senle gönül eğlendirmeye devam edecek. Sen yazarken utanmıyor musun ya da hiç mi için sızlamıyor ya pes
Soran1 yılNeyse anlamayacaksın ve bu arada ben bir şey yaşatmadim kimseye. Kadına 1 ayda sevgilisinden yeni ayrılan biriyle evlen demedim ben. Sevgilime de eşini aldat diye de ben demedim ben sadece seyirciyim
- 1 yıl
Sevgilim diyorsun ama sen metressin sadece. O kız hatayı yapmış ama hatanın büyüğünü böyle bir adama çanak tutarak sen yapıyorsun.
1 yılSeks var mı aranızda
04 Yorumla
Soran1 yılHayır evlendiğinden beri sadece görüşüyoruz ama bana dokunmuyor hiç
- 1 yıl
Eşi orada değil zaten onunla yatıp kendine bağla
Soran1 yılKendime bağlamam için bir şeyler yapmama gerek yok o zaten beni seviyor
- 1 yıl
Niye seks yok o zaman tadını çıkar
Gizli Üye(30-35)1 yılAyrıl hayatına bak
012 Yorumla
Cevap sahibi1 yılBirliktelik oluyor mu onla
Soran1 yılHayır olmuyor. Evlenmeden önce sadece yakinlasiyorduk ama o evlenince asla dokunmuyor bana bazen sarılmak istiyorum ona ama igreniyorum ondan. Onun giydiği kıyafetten çok igreniyorum. Çünkü o kıyafeti başkası yıkamış başkası ütülemiş başkası giydirmiş
Cevap sahibi1 yılVay bee beraber olmuyorsan çok masum çok güzel
Soran1 yılNe alaka
Cevap sahibi1 yılAmacınız sadece o değil yani güzel bişey tabi yinede sende hayatına bak böyle olmaz
Cevap sahibi1 yılGerçekten oldu mu bunlar bu kadar kısa sürede
Soran1 yılEvet cidden allaha şükür kurtuldum. Ben düğün vs istemedim diye kısa oldu sadece nikah dairesine gidip eve yerleştik. Düğün yapsaydık daha uzun sürerdi. Bazı eksikliklerimiz hala var mesela onun tuttuğu ev bomboş eşyamız yok hiç. Sadece acele bir şekild E yatak odası ve oturma odası kaldık. Kalan eşyaları da bugünlerde tamamlamayı düşünüyoruz
Cevap sahibi1 yılVay bee bu kadar hızlı
Soran1 yılEvet çünkü o dürüst biri. Ayrilip seninle evleneceğim dedi çoğu kişi burada bana seni kandırıyor dedi hatta ailem çevrem herkes kandırıyor seni dediler. Allah'tan ona güvendim hiç kandiracagini da düşünmedim. Onu o kadar iyi tanıyorum ki tipinden bile anlarım gercekleri mi söylüyor yalan mi
Cevap sahibi1 yılHemen nasıl boşandı nasıl evlendiniz hangi ara hamile kaldın ona şaşırdım ben
Soran1 yılBoşanması kolay oldu aslında eski eski sorun çıkarmadı. Zaten eski eşi benden haberi hep vardı. Eşimle evlenmeden önce de adamın beni sevdiğini biliyordu. Ona rağmen adamla evlendi. Adam ondan kalkıp boşanmak isteyince de sasirmadi yani. Evlilikleri 1 sene birkaç ay anca sürdü. Her şeyi 3 ayda falan hallettik ama çok zordu heleki onun ailesiyle benim ailem baya anlaşamadı. Ona rağmen umurumda olmadı cidden 7 senedir ben bu anı bekliyorum kimse umurumda değil. Hamilelikte çok emin değilim ama o da bizimle alakalı değil yani allah vermek istemiş
Soran1 yılHatta eski eşinin ailesi bebeğin velayetini bile bize vermek istedikleri. Hiç beklemezdim çünkü bebek baya küçük 6 aylık falan ama neymiş kız küçükmüş 23 yaşındaymış ve nasibi gelirse evlenmek istiyormuş o yüzden bebek babasında kalsın dediler. Anlamıyorum hiç ben o bebeğe zaten gozum gibi bakıyorum. Zaten gerçekten hamileysem de çok mutlu olurum beraber büyürler. Ama bir anne nasıl 6 aylık bebegini başka birine verir ki? Gerçi benim için iyi oldu yani. Bebek onda olsaydı zırt pırt görecektim onu
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar