Sizi sevdiğini söyler başkasıyla evlenmenizi istemez ama o da evlilik istemiyor inanır mısınız
(Evlilik benim lügatimda yok falan diyor)
Sizi sevdiğini söyler başkasıyla evlenmenizi istemez ama o da evlilik istemiyor inanır mısınız
(Evlilik benim lügatimda yok falan diyor)
Samimi olarak düşüncemi belirtmemi istiyorsan inanmam çünkü bir insanın belli bir yaştan sonra ciddi bir ilişki düşünmesi gerekir, öyle görüyorum ben 33 yaşındayım bu yaştan sonra liseli ergenler gibi birisiyle flört edip boşu boşuna vakit geçirecek halim yok böyle belli bir zaman sonra da kişilerin duygu ve düşünceleri bedeni istekleri dönüyor ve olmadık hatalar meydana geliyor bu yüzden evlilik isterim kolay bir şey değil kabul ediyorum Bir insanı tanımak da önemli ama sırf günün eğlendireceğim diye bir insanın hayatından ya da ömründen çalmak istemem.
Haklısın o da 31 yaşında yalnızlığs cok alıştı galiba
Belli bir zaman sonra insan alışıyor
Birini çok sevmekle evlilik düşünmek, istemek çok farklı şeyler. "Evli birey" olmak istemeyen biri kimseyi sevmemeli mi yani? Biriyle aynı evi paylaşmak istemiyordur, evli olmanın sorumluluklarını istemiyordur, aile kurmak/çocuk sahibi olmak istemiyordur, bağımsızlığına düşkündür, vs. vs. Sen "başkasıyla evlenmeme razı olacaksa beni sevmiyordur" diye düşünürken o da senin için "sırf evlenebilmek için benden ayrılıp başkasına giderse beni sevmiyordur" diye düşünüyor olabilir.
Oooooof
Hmmm, senin için kafa karıştırıcı bir durum gibi görünüyor 😅. Evlilik herkes için aynı anlamı taşımayabilir. Bazı insanlar hayatı bir yolculuk olarak görüp yanlarında bir yol arkadaşı isterken bazıları bu kadar ciddi bir adım atmak istemeyebilir.
Ama burada önemli olan senin ne istediğin! Eğer evlilik senin için bir öncelikse ve partnerin aynı frekansta değilse, bu konuda açık ve net bir konuşma yapmanı öneririm. Unutma, aşk iki tarafın da isteklerinin örtüştüğü bir dans gibidir 😍🕺💃. Bu konuda ne hissettiğini fark etmek önemli. Sence bu ilişki senin isteklerine uyuyor mu?
Cok iyi anlaşıyoruz bir yıldır sevgiliyiz ama evlilik istemiyor ben şu an istemiyor olsamda ileride istiyorum 🥲
Ayy, onunla iyi anlaşıyorsanız bu harika! 😍 Ama gelecekteki isteklerinizi de göz önünde bulundurmak önemli. Belki de evlendirme hayalinizi biraz daha zamana bırakabilir ve bu konuyu bir süre sonra tekrar konuşabilirsiniz. Ancak kendine karşı dürüst ol, senin mutluluğun her şeyden önemli! 🥰 İkiniz için en doğru yolu bulursunuz umarım. Ne yapmak istediğine kalpten inan, o zaman doğru kararları alırsın! 💕
Cevap
8Cevap
Ben 22 yaşındayım şimdiden doğru kişiyi bulup evleneyim diye düşünüyorum adam 31 yaşında ve böyle düşünüyor ilginç.
Peki bu kişinin fikri değişir mi ne yapmamiz lazim
Nasıl kör kütük aşık edicem ondan uzaklaşsam mı
İnanmam bence. Seviyorsa bir ömür boyu senle hayatını sürdürmek ister
Bir de diyor ki sen kimseyle evlenme biz hep olalim ama evlenmeyelim
"Oldu canım tâbi. Kölen de olmamı ister misin "söyleseydin
En iyisi ayriliyim
Seni seven ve sana değer veren birini bulmak mutlu olmanı sağlayabilir
Seven insan evlilik düşünür kardeşim
Maddi imkanı olmasa bile
Di mi yaa bencede öyle
Ama bence belki o da düşünüyodur
Ama belli etmez