AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
184Cevap
Bulamazsın çünkü düzgün adam yok
Bulunmazz
Sen bulmak istemiyorsun
@Peanutlatte bulmak istedim de noldu sonuc bos zaman
düzgün kız olursan bulursun
Düzgün adam derken neyden kastediyorsun?
Merhametli olsun.
Bide bi zahmet zampara olmasın.
Karşındaki kadının değerini bilsin.
Sevmiyorsa oyalamasın uzak dursun.
Çok normal ve basit şeyler.. ama bu devir için aşırı imkansız.
Eğer bu zamana kadar çıkmadıysa vardır bi hayır
Ne gibi.. :( en son 2 sene yalnızdım kimseyle flörtleşmedi.. birş çıktı çok sevdim çok inandım.. saflıiımı dugusalığımı anlayıp kalitrli rol çekti.. sonra baktım zampara resmen... çok üzüldüm.. Ondsn da sordum.. nasıl bulunur neden karşıma bu geldi..
Düzgün konusarak
Ben çok saf bakıyordum.. 2 sene yalnız kaldım.. beni bulur derdim illa var.. Evet buldu çok güzel bir adamdı en azından ben öyşe duşünmüştüm.. Saflığımı çekingenliğimi duygusallığımı çözüp kalitrli rol çrkti.. oysa ki koca bir zampara çıktı... Aynı anda kaç tane kadın ilişki bilmem ne.. Çok incindim.. ki çok saygılı gittim ona çok dürüst.. Ondan dolayı da bu soruyu sordum..
Ki kendisi 37 yaşındaydı ama doymamış..
O kadar güzel gittim ki ona.. o kadar saygılı duygusal.. duygusallıktan kaçtı resmen.. Ne diyebilirl artık.. Herkes rahat olmak istrr rahat kadınla duygu pek gitmeyek gez toz ye iç yat kalk istiyorlar.. Duygu beklenti sorumluluk 0
Beni tanıyan insna bilir zaten ne kadar düzgün biri olduğumu.. karşımdaki adam da tanıdı.. ama düzgün olupla olmuyor olsaydı ben incinmezdim... inan...
Adam karıdan kriya atlamak istiyorsa bunu yapacak bir şey yok
Herkes sevmek zorunda değil ya da sevme asamasinda degil
Güzel gelen kadınları üzmeyerek yapabilirler ama.. her şey bile bile oyalayıp umutlandırmakla yapmak doğru değil.. hele ki masum birinin tarafında seviliyorsa hiç adil değil.. Ama merhamet sıfır.. Sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorundaydı...
Öyle bakarsak evden çıkmamış lazim
Bulunmaz denk gelinir
Ben çok saf bakıyordum.. 2 sene yalnız kaldım.. beni bulur derdim illa var.. Evet buldu çok güzel bir adamdı en azından ben öyşe duşünmüştüm.. Saflığımı çekingenliğimi duygusallığımı çözüp kalitrli rol çrkti.. oysa ki koca bir zampara çıktı... Aynı anda kaç tane kadın ilişki bilmem ne.. Çok incindim.. ki çok saygılı gittim ona çok dürüst.. Ondan dolayı da bu soruyu sordum..
Biraz gecikmişsin
Mülakatla bulursun
Sürekli date mi gideyim? Hiçde date giden insan değilim sevmiyorum
Sevmiyosan gitme
Düzgün adam bulman şart
Evlilik Yaşın gelmiş geçiyor
O kadar güzel gittim ki ona.. o kadar saygılı duygusal.. duygusallıktan kaçtı resmen.. Ne diyebilirl artık.. Herkes rahat olmak istrr rahat kadınla duygu pek gitmeyek gez toz ye iç yat kalk istiyorlar.. Duygu beklenti sorumluluk 0
Şimdi bir daha de yaşın geçiyor :) Ne yapsaydım? Kendimi öldüreyim mi illa evlenecem 29 oldum. Karşıma bu geldi işte incindim bir hayat için.. saflığım gitti. Artık tanımaya deneyim bunu sunu diyprum biraz daha rahat konuşayim insanlarla bir kahve içeyim en azından.. ama biliyorum çoğu zampara
Seni anlıyorum dikkatli ol uzak dur duygusal aşk yaşayan olmaz niyetleri farklı sende bunu biliyorsun
Sözümü geri aldım evlenme yaşın geçmiyor :) sen gençsin
Bende isterdim 30 gibi evleneyim yuvam olsun sevdiğim biriyle ama.. onun tarafındna sevileyim.. bu yüzden hep güzel gittim ama işte herkes bir değil.. Devir kötü insanlar aşırı kötü.. Niyetler gecelik ya da duygu vermeyen rahat bir kadınla ilişki yaşamak.. sevgili olurlar gezer tozar ama sorumluluk hissetmez, sorgu çekmez.. o kadın da onun üstüne düşmez.. keyfine bakar.. adam da rahat olur diğerlere de gider.. İstedikleri bu..
Duygusal bir kadınla beraberken çok farklı oluyor ve boğuluyorlar.. çünkü ciddi bakmıyorlar... o kadar yani
cevrende mutlaka vardır
Yok işte
bence senden cekınıyor olmalı yoksa emınım seni begenen isteyen birleri vardır
Ay bilmiyorum yurtdışındayım ülke vs değiştirdim cevrem de yok bıralarda. Uzun zaman sonra biriyle beraber olmaya başladım sonra adam aynı anda 2. de yapmış sürdürmüş ifşa ettim sepetledim onu o kadına da söyledim o da terk etti öyle de bitti 😄 sonra dedim hepsi böyle sahtekar mi :) Zaten kimseye güvenim yoktu o da öyle çıkınca işte.. ki artık istedim yani senelerce yalnızım..
bence güvebmeye devam et herkes onun gibi cıkmaz
Ama artık aldı o his benden çok çirkin şeyler yaşadım gördüm.. en son intikamımı alıp rahatladım düşürdüm onu yüzüne vurarak.. ama kalbimde yara kaldı kolay değil.. Aşırı duygusal biriyim bide ve kırılgan bir yapım var.. Kime güveneyim artık.. insan korkuyor herkes bi yalan söyluyor ne istediğini bilmiyor..
haklısın cok haklısın ama hayat bu bize dogruyo verirken zorlıyor bazen konusmak istersen gel konuslaım
Sen düzgün müsün?
Evet ki düzgün istiyorum dimi :)
Hep öyle olur mk
?
Şehir iş boy kilo nedir
Niye ilan mi vereceğiz
Tanıdığa alırız belki
Çevreni düzelt
Düzgün adam yok
Denk gelmemissiniz diyelim mi
@alimali4952 bana hep okul çocukları geliyo
Bunlar olacak şeyler önemli olan mutluluk
Zor bulunur
Inşallah bulursun
Zor dimi
Evet zor Hem de çok zor
e nasıl olacak böyle
Vallahi ben hiç bilmiyorum Yanlış kişiye sordum
Sen=ben kardeşim :(
Bulamazsınız n
Bu yaşına kadar kimleri red ettin
Adamlar komple batmış
Düzgün kız var mı?
Bu hafta BİM de
cok zor helki bu devirde :(
kısmet nasip
Konuşarak
Bıçak kemiğe dayanmıi
Ben çok düzgün bir insanım
Düzgün adam nasıldır senin icin
bulamazsın
Zor iş
düzügn değilim beni geç
Camiden 🙂
Aramakla bulunmaz
Zamanla olur nasip bu işler
boş ver evlenmeeee hayatın tadını cıkar 😉
Duzgunden kastin ne?
Yok bulunmuyor düzgün kız da zor bulunuyor
Kismet be aga
çok zor bir soru beni aşar🙂
Merhabalar. Buldunuz bile 🙃
jkjkjkkjmö
@Bunalmaktanbunaldım siz de bulmuş olabilirsiniz, belli olmaz 😂
hadi gel nikaha
@Bunalmaktanbunaldım önce bi tanışmayalım mı 😂
Zor biraz
Görücü usulü
Bulamazsın, benim düzgün kadını bulamadığım gibi
Mumla araman lazım
yokkk
Ben varm
Artık evde kaldın
Kısmet
Kalmamış
26 yaşıma geldim aynı soruyu ben de soruyorum
Nasıl düzgün
Bulamiycaz
Aynı dert bizdede var biraz zor gibi görünüyo
Bende 28 yaşındayım düzgün kız bulamıyorum
Kriterlerini biraz dusurmek zorundasin canım
İnsanlar kendilerine göre kriterler belirlemeli diye düşünüyorum gözlemlerime göre kadınlar kendinde olmayan şeyleri erkek arkadaşlarından beklemeleri biraz saçma
Kesinlikle o yuzden diyorum ya olmuyorsa dusur bide oyle bi zmaandayiz ki prenses erkekler cogaldi adam bulmak cok zor
Ki 37 yaşındaydı kendisi.. ama doymamış sadece kaliteli rol çekmiş...
Ne kadar saygılı gittim ama ne kadar değer verdim.. hiç değerimi bilemedi.. duygudan kaçtı resmen.. üçkürüş peşinde
Hayatta böyle şeyler var kendinden fazla kimseyi sevmeyeceksin
@alimali4952 İşte hatayı ordan yaptık.. ama öyle dürüst saygılıyın ki ne dersem diyim o anladı.. sadece hala anlamıyorum insanın çekingeliğini kırılganlığını anlayıp da nasıl bile bile üzebilirler.. merhamet 0
İnsanlar değişir
Kendi uzulmesin diye uzuyorlar bu sadece bencillik kendini korumak icin
Evet dediğiniz doğrı.. kendi üzülmesin diye korkaklıktan başkaları üzüyor.. resmen bencilik dediğiniz gibi
Selam ve elenmek için mi?
BİM'de
Kriterler neler damat bey için
Hangisi düzgün ki
O seni bulacaktır
Manifest yap tatlım
Daha ne yapayim be kızım :((
Amann onla olmamıṣsa baṣkasıyla da olmuycak diye biṣey yok