Ya bu devirde iyi erkekler evlenmek istemiyor dünya tersine döndü. Erkekler sadece kendinden iyi kadınla evlenmek istiyor sömürmek rahat etmek için. Kendi daha iyi ise asla kadın beni kullanmasın diye evlenmek istemiyle takılıyor sadece bırakıyor.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Böylece bir kısırdöngü devam ediyor. Olay gerçekte düzgün kız düzgün erkek olayı değil, hayattan ne istendiği ile alakalı bir durum.
Eğitimini almış eli ekmek tutan diye tabir ettiğimiz erkek olsun kız olsun bir birey bundan sonraki aşamada yuva kurmak ister doğal olarak. İşin içine bir de etkilenme aşık olma faktörü eklenince işler sarpa sarıyor.
Adam veya kadın tamam bu benim hayat arkadaşım olabilir diye konuştuğu kişi bie bakıyor ki, aynı anda 10 kişiyle ilişki içinde. Çünkü onun beklentisi daha yaşım genç nasıl olsa kaçıyla yatar kalkarsam o yanıma kar kalır.
Veya şu daha zengin amaan düzgün olsa ne olacak zengin olmadıktan sonra dediği anda işler sizin dediğiniz söyleme bağlanıyor.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 529 cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
Ben hep kendimi bildim bileli yuva kurmak istedim..
Çünkü evlilik Allah'ın emri peygamberin sünneti ve imanın yarısıdır..
En güzel aşk bana göre helal olan aşktır ve evlilik ile olur olmalı!
Hayat fani, kısa, yarının garantisi yok!
Arayarak bulunur!
Evlilik kaderdir. Kader ikiye ayrılır ihtiyari ve ızdırari kader. Izdırari kader de kulun hiçbir etkisi yoktur. İhtiyari kader ise bize kulun çabasına bağlıdır. Cüzi irade de denir!
Evlilik iş ilişki bunlar ihtiyari kader cüzi iradedir!
Hayra vesile olan hayrı yapan gibidir, hadisi şerif!
Eş dost akraba aracı olabilir. Görücü usulü pek tavsiye etmiyorum. Çünkü aileler çocuklarının sadece iyi yönlerini söylerler ya da olmayan iyi yönlerini kötü yönlerini gizlerler!
İnce eleyip sık dokumalı!
İnsanlar menfaatçi ve çıkarcı oscarlık oyuncu göründüğü gibi değiller olduğu gibi görünmüyorlar köprüyü geçene kadar herkes melek rolünde oynuyor!
Eş çok önemli, yeryüzünde cenneti yaşamak var ya da cehennemi!
Gönlünüzce olsun...10 Yorumla
- Diğer konusunda 328 cevap paylaştı.
1 yılYazdıkların büyük saçmalık. Sadık kadın mı kaldı evlenecek? Kadınların aldatma oranı korkunç. Sadık kadın kalmadı bu 1 geçmişi yemiz kadın kalmadı 2. Bu iki sebepten kaliteli erkekler evlenmiyor. Soruna cevap vereyim düzgün erkekleri düzgün kadınlar bulur. Evde kalana kadar zenginini arayıp evde kaldıktan sonra düzgününü arayanlar bulamaz.
00 Yorumla
Evlilik erkek için eskisi kadar cazip ve avantajlı bir sözleşme değil. O yüzden sayıları azalsa da hâlâ kendine denk bir eş bulup evlenmek ve aile kurmak isteyen milyonlarca erkek var.
Peki bir erkekten böyle bir adanmışlık isterken siz ona karşılığında ne sunuyorsunuz?
04 Yorumla
Soran1 yılBi kere ben hiç baba olmak isteyen erkek tanımadım sadece bir tane tanıdık. Da ezik eğitimsiz biriydi diğeri de fakir ve ezik hem zengin eğitimli güzel kız arıyordu. Özetle kendinden çok yukardan kız istiyorlar. Kim ne yapsın kendinden dişin erkekle niye evlensin ki saçmalık.
Soran1 yılKes terbiyesiz. Benim çevremde hiç öyle bi erkek yok hepsi boş
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
56Cevap
- Diğer konusunda 89,9b cevap paylaştı.
u 1 yılarayarak bulabilirsiniz çevrenizden
00 Yorumla
1 yılÖyle erkekler vardım ama onların çoğu kapılmış. 😊😊 akıllı kızlar erken yaşlarda hemen iyi erkekleri kapıp üzerlerinde baskı kuruyor. Yani eril enerjisini emip adama dişil enerji yüklüyor. Sonra hem erkek hemde kadın mutsuz oluyor. Bunu gören diğer iyi erkekler de evlilikte çok ciddi çekinmeye başlıyor. 😊😊 (Ben çakal erkeklerden bahsetmiyor bu arada 🤪🤪). Eskiden erkekler evlenme odaklıydı, şu an Rahatımızı bozmak istemiyoruz. Şimal bende evli değilim ve çok ciddi çekincelerim var. Baskın bir kadının baskısını kaldırma ihtimalim yok. 😊😊 İyi erkek takibi vardır ama bu tip erkekler sana çekici gelmez maalesef. İyi erkek sıkıcıdır ama güvenilirdir. Önce kendine şu soruyu sor, güvenebileceğim ama sıkıcı bir erkek mi istiyorum yoksa deli gibi aşık olacağım ana seni deli gibi süründürecek erkek mi istiyorsun😊😊
111 Yorumla
Soran1 yılYooo sıkıcı ve iyi erkek istiyorum.
- 1 yıl
Yeni girebildim, kusura bakma 😊😊 eğer sıkıcı ve iyi bir erkek istiyorsun, bulabilirsin. 😊😊 Ama bu tip erkeğin sizi istemesi için yumuşak tabiatlı, dişil enerjisi yüksek ve ona saygı duyan bir kişi olursan seni kabul eder. Yoksa ben baskın bir kadının, bende çalışıyorum dersem bu erkek senden uzak durur, benden demesi. 😊😊 bende çalışıyorsan hayat müşterek dediğini duyar gibiyim. 🤪🤪🤪 bu tip erkekler eril enerjisi yüksek bir kadın istemez. Benden demesi. Bu durum sana uyar mı?😊😊
Soran1 yılHayır uymaz ben güçlüyüm bağımsızım.
- 1 yıl
Diyorsunda eril enerjim yüksek, bana hanımcı erkek lazım. O zaman evlenme, evleni arkadaş olarak kedi al.
Erkek erkek gibi, kadın da kaıdn gibi olmazsa hayat ikiniz içinde çok yorucu olur, benden demesi 😊😊
Soran1 yılErk enerjim filan yok sadece kendime yetiyorum muhtaç ve köle değilim. Muhtaç ezik olmak mı kadınlık saçmalamkşsın geri kafalı moron. Yanıma güçlü becerikli erkek istiyorum beni seven Sayan. Ezik evde oturan özgüvensiz erkek istemiyorum.
- 1 yıl
Zaten güçlü erkek istiyorsan doğru yoldasın demektir. Ancak, güçlü erkeğe ben bağımsızım, bende çalışıyorum diye trip atarsan üzülürsün. Ben evlilikte erkeğin ve kadının görevi farklıdır. Buna saygı duyursan sorun yok, aksi halde eril erkek seni üzer benden demesi.
Soran1 yılArkadaşım evlenirsek niye ben güçlüyüm bağımsızım diyim ama gidip de işimi eğitimimi bırakıp evde oturmam. Erillik zorbalık değil. Erkek güçlü olacak iş bilecek bana sahip çıkıp sevecek. Ben de onu sevip sayıcam işte o işleri halledecek ben de rahat edicem bu evlilik ilişki. Ama karşıma çıkan erkekler sorumsuz ergenler. Hiçbir bok hakkedemiyorlae ya parasız ya cimriler. İlişkiden tek anladıkları yatmak oynaşmak. Ondan yürümüyor zaten.
- 1 yıl
Bu kadar yanlış anlamak büyük başarı. Ben size işten ayrıl, evde otur mu diyorum. Evlilikte kadın ve erkeğin görevleri farklıdır. Tabiki hayat müşterek çoğu iş müşterek yapılır, ancak her şeyde tam eşitlik olmaz. Erkek seni soru korucu kollar, sana sahip çıkar, dışarı işlerin tamamını sen demeden halleder. Bu evde yatacağı anlamına da gelmez. Evde de tabiki evin temizliği işlerini yapacak. Ama bunun belli bir seviyede olması lazım. Yoksa evde sana bağlı asalak gibi yaşamak da olmaz.
Kısacası sorumluluk sahibi olacaklar ve kaıdm da erkeği ezmeye çalışmayacak. Erkek de kadını ezmeyecek demek istiyorum
Soran1 yılEvet öyle olmalı zaten de diyorum ya daha evini çekip çevirebilen düzgün olgun erkek tanımadım ya da tanıdıysam da hiçbiri ciddi ilişki modunda değildi tek derdi sexti sevgisizlerdi.
- 1 yıl
Çok haklısın. 👍 daha evliliğin sorumluluğunu alamayan, evinin idaresini alacak sorumluluğa sahip bir erkekten koca olmaz zaten. Tamam seks önemli en önemli karşılıklı saygı ve ister bayan ister kadın olsun evliliğin sorumluluğunu alabilen bir bireylerin evlenmesi lazım. 😊😊😊
Senin bu tip erkek istemen çok doğru bir düşünce, bende bir erkek olarak evliliğim sorumluluğunu alan bir kadın olursa evlilik düşünüyorum zaten. Bu tip insanlar var ama bu tip insanlara sosyal hayatta ulaşma şansımız maalesef az. Öneriler ile ancak bulabiliriz 😊😊 - 1 yıl
Ben bu şekilde düşünüyorum 😊😊
1 yılduzgun erkek duzgun kadin diye nitelendirmek istemiyorum ama gerçekten bu dusunceden uzaklasan cok erkek var artik. canlari cinsel bir sey istediginde esc'ye kolaylikla gidebilen, hala annesi tarafindan hizmet edilen yemek yapilan utusu camasiri yikanan erkek neden evlensin ki zaten.
kendi kriterlerinize uyan erkeklerin bulunacagi ortamlari secin ornegin calisiyorsaniz is yerinizden, ailenizle araniz iyiyse o cevreden tanidiklar vs. sodyal medyaya sakin guvenmeyin cunku insanlar burada hep ikili oynuyor buradan koca bulunmaz diye dusunuyorum. bir erkek arkadasiniz ya da gorustugunuz kisi oldugunda da basindan beri tavriniz net olsun, kendinizi kaptirmayin ki fikirleriniz uyusmaz ise caniniz sikilmasin. umarim size de kismet olur02 Yorumla
Soran1 yılEvet benim gördüğüm tüm erkekler öyle hiçbir sağlıklı ciddi uzun ilişkileri yok anca seks ya da her şeylerini anası yapıyor alsa bir kadın ilişki sorumluluğu almıyorlar.
Soran1 yılEvet çok haklısın yok ben zaten seks yapmam başta diyorum düzgün flört edicem görüşcez gezcez diye çoğu tamam peki diyor ama taciz ediyor yalan söylüyor batırıyor zaten ya da cimrilik terbiyesizlik yapıyor daha ilk aydan bitiyor.
1 yılEvet erkekler evlenmekten kaçınır oldu..
Gerçi tek taraflı bakmamak lazım
Onlara sorulsa düzgün kadın yok derler..
Bazen istekler törpülenmesi gerekiyor..
Hala altına urbaya bakan Aileler oldukca
Kimse kimse ile evlenemicek gibi..
Zaten devir kötüye gidiyor bu şekildede iyi İnsanı bulmak çok zor
Umarım iyi İnsanlarla karşılaşırsınız ne diyim..10 Yorumla
1 yılarasan bulamazsın denk gelirsin oda kısmet olur nasıl ücra köşelerde iyi kadın varsa iyi erkekte var zamanı gelir karşılaşırsınız
10 Yorumla
1 yılOnlar erkek değil asalak erkek dediğin el açmaz kimseye 😂
10 Yorumla
1 yılYok ya bence sana kötü bir iki kişi denk gelmiş iyi insanlar var hala korkma bence
10 Yorumla
1 yılEvlilik basit bişey değil karşındakinin fikri ve karekteri çok önemli bana hayat arkadaşı gözü ile bakacak biriyle evlenmeliyim diye düşünürüm ben hep para için evlenecek biriyle işim olmaz erkekler birazda bundan hemen evlenmiyor karşısındakinin karekterini görmek için bekliyor çevrende düzgün erkek yoksa bence çevreni değiştir yoksa düzgün erkek ya da bayan var elbette
00 Yorumla
1 yılEşitlik eşitlik diye bukadar çığırtkanlık olursa sonuç bu olur. Hiçbir erkek evlenmez. Onu konuşuyorduk bugün çocuk neden evleneyim ki diyor ! Başıma bela alırım. Ki çok görüyoruz orada burada
00 YorumlaBizde düzgün kadın bulamıyoruz tamam ben pek düzgün birisi değilim şerefsiz yalancı bir insanda olalirim karektersizde olabilirim ama bunu çevrem yaptı düzgün bir kız benide değiltirebilir ama nerdee
00 Yorumla
1 yılTabiki kendimden iyisini isteyecegim bu çok normal bence kizlarda boyle zira bu yuzden erkek diye genellemek cahillik , insanlar boyle ben kendimden daha iyi birine layik olmak istiyorum.
00 Yorumlaçevrene söylersen belki tanıdıklar aracıyla bazı kişilerle tanışabilirsin birileri referans olunca daha içine siner bence 🎈
01 Yorumla
Soran1 yılSöyledim de yok çevremdeki erkekler de beş para etmez işsiz tipsiz sorumsuz aileleri bakıyor.
İyi/düzgün erkeği ve iyi/düzgün kadını bir tarif etsen, herkesin iyi anlayışı farklı sonuçta, ona göre cevap ararsın? Senin aklındaki tarifi bilmeden nasıl cevap verelim?
00 Yorumla
1 yılMantıklı.. elalemin uğraşamadığı kızıyla biz mi uğraşalım..
Sakın evlenmeyin……12 Yorumla
Soran1 yılAsıl milletin işe yaramayan oğlu
- 1 yıl
👏👏👏
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet doğru söylüyorsun ama sadece sebebi bu değil benimle evlenmek istiyorlar doğru ama onlar öncesinde başka erkekler ile gezdiler tozdular eğlendiler sonra bana geldiler diye ben kabul etmiyorum
14 Yorumla
Soran1 yılBen de öyle erkeği kabul etmem ortam * olmuş kalitesiz erkek benim sevgilim olamaz. Temiz namuslu olmalı.
Cevap sahibi1 yılZaten olgun ve zengin kadınlara yöneldim benim de işim olmaz ailemin bana bıraktığı serveti kimse ile paylaşamam
Soran1 yılAynen öyle ben de. Ne diye Allahın fakir ezik erkeğine bedavaya ben para yedireyim ya enayi miyim. Hangi erkek bana yediriyor. Asıl erkek kadına vermeli bi de ben mi bakıcam. Ama bakan çok kadın var ezikler.
Cevap sahibi1 yılİşte o yüzden bunları ben bildiğim için olgun ve zengin kadın daha iyi bir seçenek zaten para olduktan sonra 1 tane kadın ile neden yetineyim ki mantıklı mı yani?
1 yılBu zamanda düzgün kızı da düzgün erkeği de bulmak çok zor. Ben de düzgün kız nasıl bulunur diye düşünüyorum.
01 Yorumla- 1 yıl
Kızlar düzgün erkek bulamıyor, bizse düzgün kız bulamıyoruz. Kız bulma dediysem arkadaş olarak
- Diğer konusunda 419 cevap paylaştı.
1 yılValla kullanmaya çalışmayan bı kadın ile denk gelinirse ve gerçekten sevdiğine inanilirsa neden evlenilmesin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen siz çok düzgünsünüz ya düzgün erke arıyorsun Allah bilir yemediğin *k kalmadı şimdi de kesini yamalayacak enayi arıyorsun nh blrsn
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılBenim çevremde çok var eğitimli düzgün erkekler. Ve evlenmek istiyorlar, düzgün kız bulamıyolar
22 Yorumla
Soran1 yılAllah Allah hiç görmedim öyle çevre.
- 1 yıl
O zaman çevreni degistirmelisin belkide
1 yılSu terazisi ile karnına köy dengeli ise düzgün erkektir
00 Yorumla- Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılEeee :) siz kendinizden iyiyi isteyin ama erkek isteyince somurme mi oluyor
00 Yorumla
1 yılÖyle değil bence ya herkes kullandığını istiyor
12 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Bu devrin olayı bu değil mi kimse elini taşın altına koymadan herşeyi istiyor
Gizli Üye(18-24)1 yılDemek ki sizde de bir sorun var, çünkü size talip olan erkekler bir bakıma sizin yansımanız.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılyani sen erkek olsan evlenir miydin bir empati yap bakim 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEvet bu mantıklı değil mi sencede siz yıllardır aynısını yapıyorsunuz
00 YorumlaErkeği kadını yok bunun. herkes köşe dönme peşinde. kimse çabasıyla bir yere gelmekle uğraşmıyor. parası çok olsun, kariyeri iyi olsun benim hayatımı kurtarsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİyi erkekler genelde çok acı çekiyor o yüzden erteliyorlar hep
00 YorumlaYok ben takılıp bırakmıyorum ciddi düşünüyorum ama nerde bozuk kız varsa benim karşıma çıkıyor bende mi sorun var anlamıyorum 😂😂
00 YorumlaDiğer konusunda 721 cevap paylaştı. Harbiden iyice zorlaştı düzgün birini bulmak
10 Yorumla- Diğer konusunda 396 cevap paylaştı.
1 yılBulunmaz yok çünkü. Kötünün iyisine razı gelcez.
10 Yorumla Diğer konusunda 620 cevap paylaştı. Kolay olmayacağı kesin
10 Yorumla- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılİnsanları evlilikten soğuttular
10 Yorumla
1 yılZor ya herkesın nıyetı aynı sımdı
10 Yorumla
1 yılKafa dengi kadın yok jiletin güzel 2.3 gün sohbet et boş teneke gibi geliyor.
00 YorumlaGözlerini kapatacaksın sonra bacaklarını aralayıp *mnını şaka diye tokatliyacaksin
00 Yorumla
1 yılGenelleme yapılacak bir konu değil ama bu düşüncede olanların sayısıda fazla
00 Yorumla
1 yılDünya tersine döndü yakında erkeklere görücü gelir..
00 YorumlaDiğer konusunda 633 cevap paylaştı. Valla benim çevremde ben hariç herkes evli
15 Yorumla- 1 yıl
@terziayca evlenme
- 1 yıl
Ulan aylar oldu evleneli halen daha bsey yapamadık biz hale bak şaka gibi bu normal bir şey mi
Soran1 yıl@MrbBenEren oha nasıl ya
- 1 yıl
orada msn
Ahlâkına bakarak...
03 Yorumla- 1 yıl
Aynen. 👍👍
Soran1 yılEvet ama çoğu ahlaksız işte yalancı ve abazan. Ahlaklı erkek bulamıyorum hiç. Sevgisiz saygısız bencil çoğu.
- 1 yıl
1 yılYa erkek görmemiş komuşuyo.
00 YorumlaNerede yaşıyorsun?
00 Yorumla
1 yılDüzgün kafa dengi kadin yok
00 YorumlaDüzgün kız nerden bulunur nasıl bulucazz
00 Yorumla- Diğer konusunda 3,6b cevap paylaştı.
1 yılCami kapisindan belki o da
00 Yorumla
1 yılBiz istedik noldu sanki
00 Yorumla
1 yılTemiz kadın var mi
00 YorumlaDüzgün derken ne konuda
00 Yorumla
1 yılIyi analiz edersen erkekleri kimse kullanamaz seni
00 Yorumla
1 yılNasip
10 Yorumla- Diğer konusunda 759 cevap paylaştı.
1 yılKalmadı ki
10 Yorumla Ben iyi bulsam hiç bırakmam da
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSen nekadar düzgünsün düzgün erkek arıyorsun
04 Yorumla- 1 yıl
senin gibi bir alagwavat ors. wbu evladı ile evlenmeyeceği kesin ağla
Cevap sahibi1 yılkardeşim senin yaranamı bastım konuşuyorsun muhatabım sen değilsin soru sahibi şimdi hadi ordan git
Cevap sahibi1 yılOrası kardeşim olmayacaktı uygulama değişmiş kendiliğinden sansürlüyor
Cevap sahibi1 yılSenin gibilerlede evlenmeyecekler merak etme çokta üzüldüm benle evlenmeyecekler diye
Bulunmaz
11 YorumlaTesadüfen
00 Yorumla
1 yılNe alakaya iyilerde var
00 Yorumla
1 yılKısmet işi diyelim
01 Yorumla- 1 yıl
Düzgun erkek nasil olur
Diğer konusunda 485 cevap paylaştı. Bulunamiyor
00 Yorumla
1 yılbununda sebebı hem cınslerınız maleseff
00 YorumlaYaşın kaç