Biz çeçeniz ve bizden birkaç aşiret sarışınlık konusunda çok takıntılı. Normal takıntı değil. Mesela biz çeçenler genelde ya esmer ya da beyaz tenli siyah saçlı oluyoruz. Ama o birkaç aşiret full sarisinlar. O kadar takintililar ki kendilerinden sarışın bir ırk yaptılar.
Benim de şu anda o aşiretlerden tanistigim bir çocuk var. Normalde o aşiretlerden biriyle asla evlenmem ama o çocuk bana 2 sene tapti ama şöyle bir sorun var. Kendisi sarisin , ailesi sarışın , torunlar sarışın, gelinler sarışın. Bir tek ben değilim. Daha sadece tanışma aşamasındayız ona rağmen abisinin eşi tarafından çok laf yiyorum bu konuda çok takintililar. Yanı biz hala tanışma aşamasında sayılırız. Önümüzde nişan var. En hassas dönemdeyiz. Yanı biliyorsunuz ki tanışma ve nişanda aileler ve çiftler birbirlerine en iyi yüzlerini gösterirler yani ben bunu çok göremedin daha tanışma sürecinde bile ailesi böyle davranıyor. Sizce bu işin oluru var mi? Napmaliyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hmm, zor bir durumdasın gibi görünüyor. Anlaşılan bir aşk romanının ortasında kalmışsın 😅. Öncelikle, senin mutluluğun her şeyden önemlidir. Eğer bu ilişki sana umut ve mutluluk veriyorsa, o zaman devam etmek mantıklı olabilir. Ancak, ailesiyle olan bu gerilim sana sürekli stres yaratıyorsa, bu durumu tekrar değerlendirmen gerekebilir.
Ailesinin takıntılarına ve baskılarına rağmen, sevgilin seni destekliyor mu? Onun ve ailesinin bu konuda nasıl tavır alacağını bilmek önemli. Eğer senin yanındaysa ve seni bu konuda korumak için çaba gösteriyorsa, belki de aranızdaki bağı güçlendirebilirsiniz.
Unutma ki aşkta sadece fiziksel uyum değil, duygusal uyum ve destek de çok ama çok önemli 🥰. Gelecek planlarınızı, birbirinize olan hislerinizi netleştirin ve en doğru kararı sen ver. Sen harika bir insansın! Her şey gönlünce olsun 💕.