sevgilimle 1 yıl oldu bı ilişkimiz var ve yıl dönümümüz geçen gün beni paylaşmadı hikaye atmadı aslında atarım tabiki falan dedi yani paylaşıyoruz da birbirimizi ama o nazara falan çok inaniyo ilişkimizike ilgili dertleşmek için bı arkadaşına bile anlatmaz ama çevresindeki herkes bilir ailesi dahil arkadaşları vs beni biliyo sosyal medya hesabı yok sadece Instagram WhatsApp var onlar da ulu ortada yerde gözümün önünde yani instagrami bende de açık başka hesabı yok telefonunu da saklamaz hani böyle asla şüpheci durumları yoktur ev iş yapan birisi ama yil donumumuz için ben post attım reels yapıp o da yapicakti aticakti gece işteydi sabah aticakti sonra karşısına bı reels çıkmış onu bana attı ilişkinizi göz önünde yasamamaya özen gösterin herkese duyurmaya çalışmayın Vs tarzı bişe nazarla ilgili işte ve bana da dedi ki yildonumumuz olduğunu belirtmek daha sorun olur ama başka bı gün zaten atarim hikaye falan dedi ki atiyo da kimseden de gizlemez ama işte bugün benim için çok özeldi yani kafamı çok karıştırdı ben yanlış mı yapıyorum ya da doğru düşünmuyo muyum çok mu abarttım bu kadar kavga edip konuşmayı kesecek kadar
bu arada biyografisi de vs tarih de var ne yapmam gerek
bu arada biyografisi de vs tarih de var ne yapmam gerek
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar