Prenses erkeğinin ne yaptığını anlayamıyrum nasıl davrnmam gerekiyor bu şahisa?

ya bu cocukla 6 yıla yakın tanısıklığımız var ikimiz yaz tatillerinde aynı sehire geliyorduk mahallede karsılasıyorduk öyle tanıstık normalde yasadığımız sehirler farklı uzaktan iliskiydiyani 4yıl önce birbrimize acılmıstık ama bazı sebeplerden olamadık ve birkaç yıl sonra tekrar konusmya başladık sevgilin var mı dedğimde yok demisti ve yalanmıs meğersem sevgilisi varken benimle konusyormus sonra biz kızla birbirimize ulaştık kestik cocukla konusmayı ve bu olaydan 1 yıl sonra yine bana yazdı ben yüz vermiyordum taki bu yaz yanyana gelene kadr ya ne oldu bilmiyorum ama yüzyüze gelince bağlandım ona o da bana aynı sekilde sonra bizim bunla iliskimizilk defa böyle ilerledi geceleri cslısıyordu yine brni arıyordu konusuyrpduk ama bu konustupumuz sürecte nedense arada bir 5 saat bakmamazlık yapardı ya da bazen gec bakardı en son bana tak etti ve konusmayı kesmek istedim bu böyle yok mok falan dedi en son kabullendi ama unutturmamak icin kendini sürekli reels atmaya basladı ben de tabi böyle yapınca unıtmaıyordum yazma atma falan diyordum ama ne zmn böyle desem gidip ben yazıyordum tekrar özlüyordım ama onunla konusmamak benim icin daha iyi onu biliyorum yapamıyordum sonra yanına gelicem bu konuyu konusup çözcez falan diyordu ama bana bi konuda yalan söyledi ve mesajlarıma bi cevap verip bi cevap vermemezlik yaptığı icin engelledim onu ve benim ikimzin ortak olarak karşılaştığımız mahalleye gitmem gerekti 1ay önce ve O DA ORDAYMIS NORMALDE OLMZDI her neyse englldiğim sürecte ulasmacabası göstrmdi bile ve beni orada gördü yanıma gelip uğrasma cabası göstermedi asırı kırıldım bende 2 gün önce artık bu beni unuttu daha yazmaz bizim bağımız koptu diyerek engeli kaldırdım VE DİREKT BANA YAZDI BAKIYORUM ENGELİ KALDIRMISSIN DIYE ben de dedimki artık yazmayacağını düsndğüm icin kaldırdım o da hata etmisin yazcağımı biliyrdun drdi ben de direkt yazma dedim o da tamam dedi ben yazmamk icinkendimi zor tutuyrm kopamıyorum ne yapmam lazım yazma dedim diye yazmayacak mi yani 😭😭😭
Prenses erkeğinin ne yaptığını anlayamıyrum nasıl davrnmam gerekiyor bu şahisa?