kız arkadaşımla aram mükemmeldi büyük bir aşk vardı üniye gidince biraz degişmeler oldu şimdi ise yapamıyorum çok sıkıyosun tek kalmak istiyorum dedi ayrılmak istiyorum dedi ben yalvardım saatlerdir aglıorum yapamam onsuz diyorum verdimiz sözleri gece gündüz birliktyeyken şimdi bir anda silemem seni dedim halada saatlerdir yalvarıp aglıyorum 1 buçuk sendir hergün birlikteydik şimdi durum bu ben nasıl yapıcam o yokmuş gibi yapmaak yaşamak istemiyorum dayanamam o benim minik prensesim şu an uzatma degişmicek dedi ve mesaj yazmıyo be hala zorluyorum telefondan ayrılmak istedigini söyledi okadar anıyı yaşanmışlıgı unutmak istemiyorum lütfen yardım edinnn çok kötüyüm napıcam nedicem nasıl ikna edicem ben onu ölümüne seviyorum lütfenn yardımm
Cevabın nedir?
+1 yılBak kardeşim dediğim sana saçma gelcek ama dedigimi kesinlikle yap onu kazanmak icin. Benimde başıma aynı sey geldi benimki 7 yıllıktı. Bende senin gibi davrandım ayrılık sürecinde ve daha cok uzaklastı yalvarıp aglayınca sen daha küçük duruma düsüyosum gözünden düsüyosun. dediklerim cok zor ama yap kesinlikle. bunlar iliski uzmanı tavsiyeleri:
1) Aglayıp yalvarmayı kes baskı yapma
2) Ona zaman tanı düsünmesi için
3) O mesaj atmadan asla atma
Sen ona yalvardkca sensiz yasayamam dedikce senden uzaklascak. Tamam ben seni seviyorum fakat sana saygı duyuyorum yapcak bisey yok deyip iletisimi kes. Yaptıgı hatayı anlayıp dönecektir sana.65 Yorumla- +1 yıl
Bak diyorum ya emin ol sen üstüne düştükçe sana bir zaman sonra cevap bile yazmayacaktır. Dediklerimi yap lütfen
- +1 yıl
Abi uzaktan benimki hiç görmedim sence gidip görsem fikri değişirmi
En İyi Cevaplar
Kız arkadaşım bana 2 saat önce ayrılmak istiyorum hersey bitsin artık dedi hiçbirşey ama hiçbirşey yazmadım bişey demicek msn yazdı yarım saat önce de yine yazmadım kardeşim bak ne yazsan o kafasına koydugunu yapacak benim de içim acıyor ama bu böyle ayrılma ne olursun desem eminim sevdigim kız daha cok kacacak
00 Yorumla
Allah der ki: "Kimi benden çok Seversen, onu senden alırım." ve ekler:
"Onsuz yaşayamam deme, seni onsuz da yaşatırım."
ve mevsim geçer, gölge veren ağaçların dalları kurur, sabır taşar, canından saydığın yar bile bir gün el olur...
Aklın şaşar, dostun düşmana dönüşür, düşman kalkar dost olur, öyle garip bir dünya...
Olmaz dediğin ne varsa hepsi olur...
Düşmem dersin düşersin, şaşmam dersin şaşarsın.
En garibi de budur ya... Öldüm der durur, yine de yaşarsın...
Mevlana... bence zmana bırak ya da bir kere daha konuşmayı dene seviysan savaş80 Yorumla
Yalvarırsan egosunu tatmin edersin hiç dönmez birdaha hoşuna gider senin ona yalvarman ondan ilk önce yalvarmayı ve üzüldüğünü belli etmeyi kes. İllaki bir sorun vaardır durduk yere bitirmez kimse sevmiyodur belkide kullanmıştır. Bir hata yaptıysan işin daha kolay nedeni yoksa biyerini çok kaldırmışsın kardeşim şimdi o yükseklerde uçuyor
08 Yorumla- +1 yıl
sadece çok sıkıyomuşum soruyomuşum hesap vermek istemiyomuş üni versiteye başladı böyle oldu bilmiyorum neresi kalktı ama yaşadımız okadar şey kullanmak olamaz 1 bucuk sene boyunca her günümüz birlikte geçti her konuda yardım ettik bir birimize filmlerdeki gibi bir aşktı ama işte bitirmek istedi beklicem ben umarım geri döner en son bana yazma yeter zorlama dedi bende seni seviyorum dedim dahada yazmıcam bakalım zaman neyi göstericek
- +1 yıl
benimleyken veya benden önce pek gezmez bir arkadaşı vardı onunla arada çıkardı sonra benimle cıktı hep gezdi benimle sürekli arkadaşlarıyla buluşacagı zaman bende gidiyodum herşeyi birlikte olmadan nefes bile almak yoktu sonra o kendi istegiyle uzaklaştı arkadaşlarında konuşmadı bana zaman ayırdı amaüniye başladı 3 ay oldu başladı orda 2 hafta sürekli gine ben herşeyde ben sonra arkadaş edindi okuldan daha az görüştük haftada 3 gün bide akşamları sonra yavaş yavaş degişti bana karşı en sonda araya duvar girmiş gibi oldu 11.30 da uyurken kızlarla konuşucam diye 3 4 e kadar durdu onlar gibi alışveri gitti önceden yoktu bunlar varıgı yogu bendim yeni arkaddaşalrına daha çok önem verdi git gide bu duruma geldi
- +1 yıl
Demekki senden aldığını hayatına aldığı yeni kişilerden fazlasıyla alıyor onlara özeniyor olabilir üniversiteye başladım artık hayatım değişicek düşüncesi olabilir. Sonra çok arkadaş çevresi edinince insan ailesini bile hiç sayacak duruma gelebiliyor bazen. Sen okuyor musun?
- +1 yıl
Ne kadar sürer peki gelmesi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
6Cevap
+1 yılya niye ağlıyorsun ki sen birde karşısında erkek adama yakışmıyor. zaten seviyorsa seni bırakmazdı bırakıyorsa da bıraksın seni sevmeyen bir kızla hayatına devam etmek ne kadar mutlu ederdi? bence hiç!
04 Yorumla- +1 yıl
o kız aslında seninde kendini kırma noktanmış böyle düşün. herkesin kırılma noktası vardır asıl önemli olan bundan sonrası seni sevmeyen bir kız için üzül ama karşısında ağlama ve yalvarma. sadece sakin kalmaya çalış. dua edebilirsin manevi duygularına yönel. cocuk esirgeme kurumuna gidip cocuklarla biraz vakit geçir hayattta üzülmemeyi azda olsa hissedersin.
- +1 yıl
alışırken unuttuğunu fark edeceksin , ricaaa
Bence üstüne gitme bekle biraz kendine ve ona zamn tani ama çok üzülme kimse vazgeçilmez değil bunu unutma
03 YorumlaVay be bir şöyle sevenimiz olmadı ulan hayat ne kadar adaletsizsin ssna helâl olsun
12 Yorumla- +1 yıl
sevmek degil tasma taksın kapısında yatim yeterki üzülmesin sarılsın bana paşam desin eskiden herşey istedigim gibiydi ben ona toz bile kondurmazdım savunurdum yakardım yıkardım gine yaptım hiç degişmedim ama o degişti tek istedigim degerdi onuda veriyomuş gibi yapıyomuş ilk aşkımdı bide ama bıraktı hala beklicem ne berki bir gün paşam derdiye
+1 yılSaçmalama dünyaya onunla gelmedin ya ağlamakta ne? Kendine gel lütfen. O terkettiyse zaten pişman olup dönecek kendini küçük düşürme.
015 Yorumla- +1 yıl
ben 1 aybirlilkte kaldıgım insan pazar günü dahil okuldan atıldım onu görmek için gece kalkıp gittim kaökere camdan gördüm 1 dk geri gittim okadar emek verdim yaa evliden farkımız yoktu bana şimdi beni sıkıyosun tek kalmak istiyorum diyo ve ayrıldı yanlızım kimsem yok napıcam onsuz ben hiö
ç gitmedim onsuz biryere nasıl yapıcam - +1 yıl
Tertemiz bir sayfa açacaksın derin bir nefes alıp ondan olan herşeyi atacaksın git bir duşa gir soğuk suyla ama. Çıktığında yenilenmiş olacaksın zaten
- +1 yıl
ya geri dönmezse iyi geceler mesajı atmadan prensesim diyip koklamadan nasıl yapıcam ne yapıcam en iyi arkadaşlarımdan vazgeçtim cıktıgımız günden beri birkere bile onsuz bir yere gitmedim ama o son zamanlarda yeni üni arkadaşlarıyla gidiyo alış verşe felan arkadaşlarımda artık eskisi gibi samimi degilim napıcam ben onsuz hayatımı adamıştım ona
- +1 yıl
Ne mi yapacaksın şöyle ki atmayacaksın mesaj. Arkadaşlarınla arayı düzeltmeye bak. bir insan için bu kadar şey yapma. Bak o dolaşıyor arkadaşlarıyla sensiz gidebiliyor her yere sen neden yapamayasın git pes oyna. Oyunlar al yarışlar oyna online yarışlara katıl halı saha maçlarına git. Arkadaşlarından en yakın gelen durumu anlat o destek verir
- +1 yıl
evet dedginiz gibi yaptım ve yarım saattir birazsakinleştim ama tek kaldıgım için sürekli aklıma geliyo kendi kendime kuruyorum eskileri düşünüyorum benim ona aldıgım bir köpek vardı ailesi bakamıcanı söyledi ve bende kaldı şimdi oda yatıyo yanımda her baktıgımda aklıma geliyo çok büyük bir aşktı zaten yalvarmıcam artık kendi biraz yanlız kalsın odasındaki halıdan tavana kadar her yerde hatıram var yazılar hherşey kokum var tshirtlerim herşeyim var berki bir süre sonra düzelir özler beni ama ne kadar süre
- +1 yıl
Onun yolunu gözleme hayata bak köpek hatırlatmasın onunla oyun oyna ona almıştım diyerek bakma ona bunun bana ihtiyacı var de ve köpekle oyna gezdir onu çıkın dışarı kafanı dağıtırsın. Düşünme geçmişi bırak o üzülecek emin ol. Aynı durumu yaşadım bir buçuk yılımı verdim bitirme dedim bir buçuk yıl var dedim bir buçuk yıl için bitiriyorum dedi o saniye bende de bitti beni düşünmeyeni ben de duşunmem ve aradan bir kaç ay geçti ailesini de araya katarak dönmek istedi.
- +1 yıl
bana neler dedi git başımdan salakmısın sen günlerce buluştumuzda elimi tutmadı napıyosun prenses dedim sanane be dedi bende tamam prenses dedim sürekli sorma hesapmı vericem seni seviyorum dedim sırıttı buluştumuzda elimi tutmadı ben ona ragmen hiç birşey yokmuş gibi yaptım ailemle tanıştırdım sadece çok soruyomuşum sıkıyomuşum karışamazmışım dedginiz gibi yapıcam ama önce kafamı dagıtmam gerek yoksa gine aglıcam ve artık ölücem beklicem şimdi en son seni seviyorum yazdım dahada yazmıcam bir süre bekliicem bakalım umarım geri gelir ben onun mutlu olması için yaşıyorum
- +1 yıl
Sen onun mutlu olması için değil kendin için yaşayacaksın. Kızın sana yaptıklarına bir bakar mısın? Fedakarlık karşısında hiç bişey aklını başına toplar mısın? Ağlamak yok hayır kendine gel. Sen güçlü biri olmalısın. Toparla kendini onunla gelmedin bu dünyaya ve özür dilerim ama onu seni zerre kadar umursamıyor senin ağlamana rağmen değişmeyecek diyor seni resmen hayatından çıkarmış sense onun için ağlıyorsun. Nolur bırak kendi hayatına bak. Gülmeye eğlenmeye bak o bunu sensiz çok iyi yapıyor sende yapabilirsin.
- +1 yıl
evet dün gece düzelelim dedim üzülüyorum dedim evdeyim kötüyüm gel prenses eskisi gibi olalım dedim o işim var ugraşamıcam aynı şeylerle dedi ve 3 erkek 2 kız yemege gitmşler eski leseden arkadaşları sonra fotograf atmış arkadaşlarımla felan diye bana mesaj atamdı ben üzfgün üzgün evde beklerken o yemekteymiş resimlerdede gayet gülüyo ben ise aglaya aglaya yatmıştım
- +1 yıl
O yüzden ne yapıyoruz artık takmıyoruz. Sen ağlarken gülen bir insanı mı düşünüyorsun. Toparlan artık toparlan bak hayat devam ediyor belli ki düzelmek istemiyor. Seni çoktan çıkarmış hayatından sensiz devam ettiriyor sende ettir
- +1 yıl
sorun nasıl yapıcam okadar söz verdik düşüünüyorum dediginiz gibi yaomak istiyorum ama aklıma bir geliyo bitiyorum üztüntüden saatlerdir hırpalandım ailemde evde yok tekim kafamı dagatmıyorum sürekli aklımda o olmadan nasıl yapıcam diye düşüünmek istemiyorum ama artık denicem o bensiz başkalırına gülüyo şu an bile ailesiyle avm ye gitmiş daha 3 4 saat önce hataındaki en degeli kişi oldugunu söylediginden ayrıldı nasıl yapıyo bunu ben üzülürken o takmadan geziyo hiç umursamıyo ben de yapmaya çalışıcam ama bu kadar basit olmamalıydı
- +1 yıl
Olan oldu artık sende toparlan
- +1 yıl
Mutlaka ki dönecektir ne kadar zaman alır bilemeyiz. Ben teşekkür ederim
Merak etme kardeşim senin ki yine iyi benimkinden 1 hafta sonra isteme olacaktıda ayrıldı ama hayat devam ediyor zamanla herşey düzelecek ilk zamanlar üzülürsün ama kimse için kendini yorma bırak gitsin
00 YorumlaKızlar sünepeleri sevmez. Ağır başlı ol vede ağlamayı kes artık. Giden gitmiştir sen önüne bakıcaksın. Sende git yenisini bul çok zor değil
10 YorumlaAllah sabıt versin kardeşim ama sana tavsiyem dik duruşunu bozma çok sevsen de eğilip bükülmeye değmez
00 Yorumla
+1 yılKral selamın aleyküm bende aynı sorunu yaşadım şimdi okuyorum şu an durum ne
00 Yorumla
+1 yılKızlar böyle erkekleri üzmeyin yaa :(
32 YorumlaŞimdi mesaj atmayı bırak biraz zaman geçmeli
10 Yorumla
+1 yılNeden ayrılmak istediğini sor.
016 Yorumla- +1 yıl
sürekli sıkıyommuşum birde çook önceden ben kötü bir dönem gecirdim maddi manevi o zamanlar ilgisiz kalmış ama üzerinden 8 9 ay geçti çok mutluyduk okula başladı bir anda sogudu bana diyoki şimdi ben ozamanlar aglamıştım kimseyi çekemem hesap vermeme nereye gittimi ne yaptımı yanlız kalmak istiyorum ben prenses çok mutlu olucaz diyorum o ben yapamam diyo
- +1 yıl
Hmm anladım. Kızı üsmüşsün.
- +1 yıl
Hmm bence vazgeçme
- +1 yıl
Peki sen onunla ilgilendin mi onun senle ilgilendiği kadar?
- +1 yıl
dah fazla camında bekledim tırnagım acıyo dedi dünyayı saladım omuzu çarptı diye adam dövdüm hemde kaökere kılına degil yakınındaki birşeye bile zarar gelmesini engelledim ona adadım kendim yani beni o yaratmış gibi resmen ona taptım arada sırada bana kötü davransa bile ben özür diledim hiç bir zaman suçlu olmasına izin bvermedim
- +1 yıl
Hmm vaybe. O zaman vezgeçme.
- +1 yıl
Hmm sürprizler yap ama şu ağlayıp sızlamayı bırak ki senin güçlü olduğunu görsün.
- +1 yıl
ozaman belli zaman aralıklarında mesaj at. Önce mesajları kes bu akşama kadar hiç atma. Akşam at.
- +1 yıl
günde 5-7 seferden fazla atma mesaj
- +1 yıl
artık oda yok ayrılmak istedigini söyledi ve biraz birşeyler yazdı şimdi cevap felan yok artık ara ara yazmalar bile bitti ben son zamanlarda denedim onu karışmadım sabah günyadın prenses öglen napıyosun prenses akşam günün nasıl geçti aşkım gecede iyi geceler ayaklarını açık unutma prenses okadar onun cevaplları sanada tamam hiç zaten şimdide bittini söyledi
- +1 yıl
Hmm geçmiş olsun :(
Sana layık değilmiş demek :(
Aşk İlişkileri konusunda 642 cevap paylaştı. Zamana birak şimdi mesaj atma.
00 YorumlaAynı olay şimdi başımda. Ağlıyorum...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAcıdım sana
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe alaka
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoş ver.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kız arkadaşım benden ayrıldı bir kaç saat önce çok kötüyüm lütfennnn?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım