Koruyamaz, ısrar etmez, bir de sıkıcı olmaz mı?
Erkek dediğin serseri, kafasının dikine giden, bildiğini okuyan olması gerekmiyor mu?
Koruyamaz, ısrar etmez, bir de sıkıcı olmaz mı?
Erkek dediğin serseri, kafasının dikine giden, bildiğini okuyan olması gerekmiyor mu?
Olur, bazen şiddet yanlısı olmak iyidir ama kesinlikle sevdiğin kadına veya ailenden birine karşı değil. Her insan laftan anlamaz dışarıda biri gelir sevdiğin kadına laf atar ne yapacaksın? Gidip döveceksin bu kadar basit.
Demek istedigim savunmak değil. Atiyorum trafikte hatali sollama bile yapsa kafasini disari cikarip kufurler saçmak, milleti ittirerek sira kaynatmak, kendisi kadar güçlü olmayama psikolojik ve fiziksel baski yapmak gibi.
Cevap
1Cevap
Eğitimli olması şart zaten biraz da sert olsun yumuşak istemem
Varsa şimdiki sevgilinden daha sert birisi xçılarsa birakir misin onu?
Tamam sen öylelerini tercih edersin, ben kibar merhametli anlayışlı sadık erkek istiyorum
Güneş batidan dogar, dağlar denize karışır, Türkiye süper güç olur ama bana hiçnir kadın bakmaz
Böyle düşünürsen tabiki olmaz, azıcık özgüvenli ol, sana bakmıyorlar diye de kadınlara iftira atmayı bırak kimse bu dediğin türde erkeklerle bile bile birlikte olmuyor
İftira falan atmıyorum, kadinlar hakkinda burada sadece bana bakmazlar diyorum. Buna şuna bakar demiyorum.
25 yasındayim hiç sevgilim olmadigini söyledigimde herkes garipsiyor
Hayir serseri erkekten baba olmaz bi kere
Ilişkiye renk katar ama. Millete salça olacak senin için. Seni başkasini kıskandigi için yabancıya salça olacak, senin için dövüşecek
Off cokmu flm dizi izledin
Romantik film izlemiyorum. Sokaklar böyle çiftlerle dolu
sahiplenen baskın olabilir serseri değil
Senin için başkasına salça olup dövüşseler daha iyi olmaz mı. Mesela trafikte hatalı sollama yapsa biri camdan kafasini disari cikarip kufurler etse karsisindakine
herkese sataşan biri korkutur beni pek hoşlanmam yerine göre olursa olabilir
Arada bir birileriyle kavga etmesi lazim yani
yani olabilir
Kendisinden zayıf gördugu birisini senin için ezsin yani
Mesleğine bağli
Serseri ne ya ıyy
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?