Farkettiniz mi erkeler çok şiddet yanlısı neden bu sebepten daha çok eğitim gormuyorlar. ?

Bugün yine bir çok kız çocuğu ölümü haberi geldi geldi tecavüzler falan. Ondan önceki gün ve ondan önceki günde. Sizcede erkek eğitimi eksik kalmış gibi değil mi. Açıkçası kadınlara bu kadar yuklenmeleri namus dersi vermeleri daha çok onların yapması gerekirmiş gibi bir toplum algısı yaratılmış ve tek taraflı bir kaçış korunma isteniyor. Ama yan yana gelince yine kadını suçluyorlar. Bugün şöyle bir yazı gordum. Bir kadın için toplum içinde özgür olduğunu dusunen bir erkege cevaben özgurlugu size devlet kerhaneler genel evler açarak yaptı kimin ozgurlugunden bahsediyorsunuz? Kişisel gelişim okuyun biraz bu yaşlarda kızlar karşı cinsi nasıl bir varlık diye tanımaya çalışır. Oldurmek için değil. Ne kadar özgür hissediyorsa bu erkekler kadınları kızları çocuklara yapmadıkları kalmıyor. bu kadar ilkelse bu erkek yogunlastirimis egitim alsin daha çok namus, ahlak edep , vicdan dersi alsinlar zira daha çok ihtiyacı var bu açıkça belli oldu.

Farkettiniz mi erkeler çok şiddet yanlısı neden bu sebepten daha çok eğitim gormuyorlar. ?