Hanım hanımcık, bakire, huyu suyu güzel, erkeği yolunacak kaz, sırtına binilecek eş*ek olarak görmeyen, erkeğin görevi benim tüm sorumluluklarımı sırtlanmak demeyen, birlikte maddi manevi güçlerimizi birleştirip yükselelim diyen, kişisel gelişimine ve bakımına özen gösteren kızlar cidden nerede? Olanların sevgilileri var. Sevgilisi olmayıp da saydığım bu özellikte olan görmedim.
Dipnot: bu saydığım özellikler bende olduğu için isteme hakkım var, bilmeden eleştirmeye kalkmayın lütfen
Dipnot: bu saydığım özellikler bende olduğu için isteme hakkım var, bilmeden eleştirmeye kalkmayın lütfen
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben ama çalışmak bayanlara göre degil bu düşüncedeyim.
Kadın da çalışacak. Ev işlerinin hepsi bölüşülecek ve kadın erkek de çalışacak. Kadın ev işlerini yapıp erkek sadece çalışacak düşüncesi bana ters
Bu ekonomide kocan CEO falan olmadığı sürece tek maaşla geçinemezsiniz tatlım devir eski devir değil
@Zayzey kadinin parasi erkeginkinden bereketli degl herkesin düşüncesi farklıdır
Şeriat mantığında olduğun için bir şey demiyeceğim. Sana göre kadınlar topluma dahil olmamalı çalışmamalı. Kendi hemcinslerini böylesine ezmen çok acı. Kadın erkek eşittir. Bunu senin gibi kadınlar kabullenmediği için erkek çocukları büyütüş şekliniz bozuk. Sonuç olarak kadınları öldüren şiddet gösteren bir toplum olduk. Ezik kadın=ezik, şiddet gösteren toplum
Sadece uygun değil dedim diye hahahah cidden trol musun cidden bunlardan bunlari nasil çıkardın ya🙊😅
Bu kadar mi fazla kendine güvenmiyorsun sorumluluk almaktan bu kadar mi korkuyorsun ezik olan sizin gibiler bence iyi günler
Erkeğin sırtına yük olmaya çalışan yolmak isteyen bir çirkef daha. Din popüler kültür adı altında evde popo devirip müge anlı esra erol izlemek için girmediğiniz kılof çirkeflik yok.
Var ama kıymet bilmiyorlar
Şu dediğim özelliklerde bi kadın hayatımda olsa elimi tutsa bi ömür bırakmam prenses gibi severim
Sen yaparsın kıymet bilirsin bazıları yapmıyor ne yazık ki
Evet öyle, hayatında biri varsa umarım o kişi düzelir ya da sen hak ettiğin kişiyi bulursun
Kalbine göre versin inşallah
Uyan akşam oldu😂
Teyzen olarak bak sınıfta kaldık
Teyze az kalır ya. Teyzem senden küçük. Ben doğduğumda sen 25 yaşında falanmışsın 😂 nice güzel yıllara yaşlara
Kaç yaşındasın. Yaşı allahtan doğru yazmamışım. Boşa milletle uğraşacaktım. Zeki Kadınım vesselam nkdkdkfkck
Ben de yaşı yanlış işaretledim düzeltemiyorum da hahaha 25 im sen?
Ben varım ama sevgilim de var
Şaşırmıyorum. var olanların yanında erkek var. Cidden ne zaman sizi kaptılar bilmiyorum 😂
Ben 18 yaşındaydım kapıldığımda😅 şu an 25im. O zaman aynı düşüncelere ve karaktere sahip değildim tabi. şu an yetişkin bir kadın olarak erkeğe yüklediğim tek sorumluluk, üzüldüğümde ve hassas olduğum dönemlerde yanımda olması gerektiği. Bu kadarına da hakkım var bence. Eş olmak, sevgili olmak, ne olursa olsun birlikte olmak demek şahsi fikrim. Benim amacım onu finansal olarak kullanmak değil, onunki de gençliğim güzelliğim değil. Başlarda ergendim tabi trip atıyordum konuşarak anlaşmaya yanaşmıyordum ama büyüdüm aklım başımda. Her zorluğun üstesinden birlikte gelebileceğimize inanıyorum. Ha ayrılırsak aşka olan inancım biter o ayrı.
Var ama hepsi birden az sayıdadır
Yok kardeş onların sayısı çok az
Yok.
Bakire olmayışın gerginliğiyle yazılan noktalı vurgulu bir “yok.” Allah kalbine göre versin 🤷🏻♂️😂
Sağ ol.
Eski ben
Bu saydıklarımdan hangi özelliklerin değişti?
Her şeyi erkeğe yüklemek kısmına karşıyım hâlâ öyleyim ama sırf erkek üzülsün diye bile bunu istediğim oluyor, erkekleri sevmemeye başladım desem yeridir kısacası
Ben de sürekli başka erkeklerle yatıp kalkan, erkeği kendi ailesiyle birlikte yolmaya çalışanlardan bıktım ve bu yüzden kadınların çoğundan tiksiniyorum. Çok çok nadir kaliteli kadın var onların da yanında erkekler var ilişkileri var
aynı şekilde çok çok nadir kaliteli erkek var.
Soruma cevap alamadım ama hahaha saydığım özelliklerden hangilerini kaybettin? Ona göre duruma bakalım hahaha
soru soruyormuş gibi durmuyor yukarıdaki cevabın ama nxisnsu o konularda biseyimi kaybetmedim sadece erkeklerden soğudum demiştim. Haliyle üstünüze baskı yaratan şeyleri artırması isteği geliyor içime. Yukarıdaki bahsettiğim tüm maddi yükün erkeklerde olmasını istediğim gibi (ama gerçekte karşıyım tabi)
Sana yazdığım ilk cevap sormuştum sorumu. Bence birbirimize denk gelirsek düşünce yapımız aynı ve sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Çünkü ikimizin de hala kaliteli erkek/kadın inancı var. Neden o kişiler biz olmayalım?
Yok beyefendi ben almiyim ilişki arayışında değilim hiç. Umarım size uygun birine denk gelirsiniz ve mutlu olursunuz, iyi günlerr
zor artık kalmadı
Ahirette kısmetse.
Marsda vardir belki