Kişilik & Karakter Benim gibi harikulade bir kadın var mı bu dünyada? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Kıskanmayın beni 😉 Güncellemeler+1 yıl Ciddiye alanlar olmuş. Dalgasına sordum arkadaşlar Benim gibi harikulade bir kadın var mı bu dünyada? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
MaNNinSchwarZ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Çok derinlikli bir araştırma yapma şansım olmadı. Bilimsel açıdan tezini reddedemem ama onaylayamam da 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Canım benim Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Göremediğimiz şeyin nesi harikulade merak ettik ama 😕 hazmedemeyene soda ikramı var mı 🤔 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Sodalar senden. Kıy paraya al 😀 MuhteşemGüneş +1 yıl Olmaz kıskanılan sen, başını tutan ben 🙄 neyse benim sodam varmış zaten 🤷♀️ Soran +1 yıl Pinti seni MuhteşemGüneş +1 yıl Pinti olmasak nasıl tutacağız parayı elde Soran +1 yıl Haklısın baksana millet bir çöpü için ölüyor zaten ekonomi de ortada. Bir de millete mi harcama yapacağız 😂 biz de enayi değiliz nihayetinde MuhteşemGüneş +1 yıl Enayilikte master yaptığımız konu çok olunca bi yerlerden dengelemek gerekiyor 😂
Muhdar Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1b cevap paylaştı. Kendinle bu kadar barışık olman çok güzel 0 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8b cevap paylaştı. Aynen en gizli üye sensin 0 0 Yorumla
siyahcorap Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 662 cevap paylaştı. Var hemde baya 0 3 Yorumla siyahcorap +1 yıl Bende dalgasına cvp vermiştim sen en iyiyisisin Yorumla Soran +1 yıl Aynen he Yorumla siyahcorap +1 yıl He ya Yorumla
Mirtaza67 Takip Et Guru Yaş: 59 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 442 cevap paylaştı. Mümkünmü böyle bir şey 0 0 Yorumla
Mr_Kaan_ Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yok. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Senden sonra tabi 😂😂😂 Yorumla
muratcannn45xxx Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Tamam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Egomu okşayın az Yorumla muratcannn45xxx +1 yıl Mmm güzel egoo cici egoo aslan egoo Yorumla
LordofJungle Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ondan mı gizlisin 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Böyle ağla diye Yorumla LordofJungle +1 yıl Ağlayan kim? Şizofren misin acaba Yorumla Soran +1 yıl Az daha kudur Yorumla LordofJungle +1 yıl Ben neden kudurayım ki? Yorumla Soran +1 yıl Senin bileceğin iş tabi Yorumla LordofJungle +1 yıl Ben nerden bileyim yapmamı söyleyen sensin dolayısı ile bana sebep sunması gerekende sensin denkleme göre. Tekrar soruyorum, neden kudurayım? Yorumla Soran +1 yıl Canım benim soruyu dalgasına sordum insanlara takılıyorum bu kadar ciddiye alıp kızmana gerek yok Yorumla LordofJungle +1 yıl Soru sormak ne zamandan beri kızmak oldu? Yorumla Soran +1 yıl Sert konuşuyorsun Yorumla LordofJungle +1 yıl Soru sormak ne zamandan beri sert konuşmak oldu? Hadi söylediklerimde en ufak bir sert ifade bul bakalım bekliyorum. Yorumla
_Yalnız_Kowboy_ Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Görmeden bişey diyemem şimdi 😊 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Sen görme Yorumla _Yalnız_Kowboy_ +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Abazasın baya Yorumla _Yalnız_Kowboy_ +1 yıl Ön yargı böyle bişey işte Yorumla Soran +1 yıl İlgisi yok görünen köy kılavuz istemez seni çok görüyorum önüne gelene yürüyorsun Yorumla _Yalnız_Kowboy_ +1 yıl Merak ettim şimdi seni 😊 Yorumla Soran +1 yıl boş ver sen takılmana devam et canısı. Kimseyi kırmak istemiyorum ama bazen patavatsızlığım tutuyor işte Yorumla _Yalnız_Kowboy_ +1 yıl Canımı acıttın Yorumla Soran +1 yıl Özür dilerim Yorumla _Yalnız_Kowboy_ +1 yıl Bekliyorum Yorumla
egoadamm Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sen kimsin? 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Baban Yorumla egoadamm +1 yıl Benim babam yok yalnız. Yorumla Soran +1 yıl Özür dilerim Yorumla egoadamm +1 yıl Sorun değil. Bilmiyordunuz Yorumla Soran +1 yıl Kötü hissettim kendimi valla hakkını helal et Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 25,5b cevap paylaştı. Yok. 0 0 Yorumla
Asknedencanyakar_ Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı. Vay be 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Çok derinlikli bir araştırma yapma şansım olmadı. Bilimsel açıdan tezini reddedemem ama onaylayamam da
Canım benim
Göremediğimiz şeyin nesi harikulade merak ettik ama 😕 hazmedemeyene soda ikramı var mı 🤔
Sodalar senden. Kıy paraya al 😀
Olmaz kıskanılan sen, başını tutan ben 🙄 neyse benim sodam varmış zaten 🤷♀️
Pinti seni
Pinti olmasak nasıl tutacağız parayı elde
Haklısın baksana millet bir çöpü için ölüyor zaten ekonomi de ortada. Bir de millete mi harcama yapacağız 😂 biz de enayi değiliz nihayetinde
Enayilikte master yaptığımız konu çok olunca bi yerlerden dengelemek gerekiyor 😂
Kendinle bu kadar barışık olman çok güzel
Hmm görmeden bişey diyemem (:
Aynen en gizli üye sensin
Var hemde baya
Bende dalgasına cvp vermiştim sen en iyiyisisin
Aynen he
He ya
Mümkünmü böyle bir şey
Yok.
Senden sonra tabi 😂😂😂
Tamam
Egomu okşayın az
Mmm güzel egoo cici egoo aslan egoo
Ondan mı gizlisin
Böyle ağla diye
Ağlayan kim? Şizofren misin acaba
Az daha kudur
Ben neden kudurayım ki?
Senin bileceğin iş tabi
Ben nerden bileyim yapmamı söyleyen sensin dolayısı ile bana sebep sunması gerekende sensin denkleme göre. Tekrar soruyorum, neden kudurayım?
Canım benim soruyu dalgasına sordum insanlara takılıyorum bu kadar ciddiye alıp kızmana gerek yok
Soru sormak ne zamandan beri kızmak oldu?
Sert konuşuyorsun
Soru sormak ne zamandan beri sert konuşmak oldu? Hadi söylediklerimde en ufak bir sert ifade bul bakalım bekliyorum.
Görmeden bişey diyemem şimdi 😊
Sen görme
Neden
Abazasın baya
Ön yargı böyle bişey işte
İlgisi yok görünen köy kılavuz istemez seni çok görüyorum önüne gelene yürüyorsun
Merak ettim şimdi seni 😊
boş ver sen takılmana devam et canısı. Kimseyi kırmak istemiyorum ama bazen patavatsızlığım tutuyor işte
Canımı acıttın
Özür dilerim
Bekliyorum
Sen kimsin?
Baban
Benim babam yok yalnız.
Özür dilerim
Sorun değil. Bilmiyordunuz
Kötü hissettim kendimi valla hakkını helal et
Övülesi gelmiş
Ben varım sen düşün
haklısın yok